[QUOTE=marakes;98898]önemli degil syn queen ufkunuzu bi nebze genişletebildiysek ne mutlu..bol kazançlar..[/QUOTE]
göndermiş olduğunuz tablo bana diyorki birkaç gün sonra ben yukarı gidicem
Printable View
[QUOTE=marakes;98898]önemli degil syn queen ufkunuzu bi nebze genişletebildiysek ne mutlu..bol kazançlar..[/QUOTE]
göndermiş olduğunuz tablo bana diyorki birkaç gün sonra ben yukarı gidicem
[quote=QUEEN;98899]göndermiş olduğunuz tablo bana diyorki birkaç gün sonra ben yukarı gidicem[/quote]
FLAT im ama artık inşallah yükseliriz ve güzel tadından yenmez bir trend yaşarız.zaten dışarısının yükselişinde bi yere gidemedik.hem yeter midemiz bulandı kan kırmızısı görmekten 16-17 aydır (EKİM 2007 den bu yana)...baharda geldi yeşillensin artık finduk dalları :)))
dilek ve temennim bu yönde ama bu aynasızlar ne yapar bilinmez :(
[QUOTE=SEYYAH;98900]FLAT im ama artık inşallah yükseliriz ve güzel tadından yenmez bir trend yaşarız.zaten dışarısının yükselişinde bi yere gidemedik.hem yeter midemiz bulandı kan kırmızısı görmekten 16-17 aydır (EKİM 2007 den bu yana)...baharda geldi yeşillensin artık finduk dalları :)))
dilek ve temennim bu yönde ama bu aynasızlar ne yapar bilinmez :([/QUOTE]
Dow iyi değil haberleri iyi değil dowda yeni dip 6000 civarı ama biz farklıyız imf bizi uçurabilir dowa rağmen yükselebiliriz
çoğu kişi bu hafta seçim haftası olmasından dolayı hızlı bir yükseliş bekliyor.. 2004 ve 2007 seçimlerinde, seçimden önce yükseldik ve seçim soncundan sonra beklenti bittiği için düşmeye başladık ve tüm çıkışı geri verdik..
ama o seçimlerde, seçim anketlerinde hep akp'nin oylarında yükseliş çıktığı için beklentiyi önceden aldık, ve seçimden önce yükseldik.. ama bu seferki seçimde, yabancı kurumların yaptırdığı anketlerde akp oylarında düşüş görünüyor. eee o zaman ne beklentisini alıp da seçim öncesi yükseleceğiz ki !!..
bu tablo ile bana seçim öncesi yükseliş mantıksız geliyor.. çünkü beklentiler kötü ve kötü beklentiyi satmamız lazım değil mi ? ve seçim öncesi düşüp, seçim sonrası yükselmemiz gerekmiyor mu ?
eğer seçimden sonraki imf beklentisi olmasaydı seçimden önce düşüp (kötü beklentinin satılması).. ve seçimden sonra yükselmemiz gerekiyordu.(kötü beklenti satıldı, bitti mantığı ile)..
ama sürekli imf haberleri pompalayarak piyasayı canlı tutmayı başardılar.. seçimden sonra imf ile anlaşmaya %90 olasılık verildiğine göre asıl yükselişi seçim sonrası yapmamız gerekmiyor mu ?
arkadaşlar ıyoı akşamlar
onumuzdekı hafta usd-try ıçın neler duşunuyorsunuz
1.680 destek yaptı gozuksede
p.tesı1.680 altını gorurmuyuz ne dersınız
[QUOTE=Astatin;98803]BAY SAZAN'ın evi İstanbul Emirgan da boğaza bakan bir yalı şeklinde.. Garajda bir adet mustang bir adet ferrari bir adet de Jaguar XF vardı..Gördünmü sistemin başarısını :).... Bu arada Jaguar XF i de çaldım... [COLOR=red]Böylesi daha kolay geldi.dng.dng[/COLOR][/QUOTE]
Abi bi gün bize de gel ve ev Ormaniyede (ümraniye), boğaza değil otobana bakıyor. Kiracıyız, kapıda caguar değil 10 yıllık uzak doğu araba var ama sana espresso yaparım, pes de maç yaparız... Akşama kadar canım sıkılıyor evde... :D
[QUOTE=VOBiX;98858]
Sonra araştırma, soruşturma ve kovulma süreci başladı. Ondan önce de başka bir sorun vardı. Kovulma tuzu biberi oldu. O zaman 150 kişiye sms gidiyordu, zor günümde yanımda 15 kişi kaldı. 5i gitti 10u duruyor. Anladım ki [B]VEFA denilen şey %90ı için İstanbul'da bir semt adıymış.[/B] Ağustostan sonra işe girer de seanstan uzaklaşırsam kalan 10 kişiye iki üç tane sistem formülünü vereceğim. Bu yüzden geceleri PCim açık sabahlara kadar sistem testleri ile ilgileniyor.
Bu testleri yaparken grafiği açar. Geriye dönük sinyalleri tek tek not alırdım. Bıcırık, MEdium, Titanyum ve Platin Sistemler böyle çıktı. .[/QUOTE]
O vefasızlardan biri de benim malesef, sn vobix ne dese haklıdır. Yarı yolda bırakmak zorunda kaldım kendisini. Sanırım ara verdikten 2 ay sonrası tekrar geri dönmek istedim ama kendisi kabul etmedi. Kendi adıma ne kadar üzülsem de kendisi paraya önem vermediğini göstererek gözümdeki saygınlığı kat be kat artmıştır. Onun titanyum sistemi üzerine sistem tanımam. En büyük pişmanlığım onun sms listesinden çıkmaktır. Kendisi zamanında medium ve bıcırık sistemlerinin formıullerini vermiştir, baya bir zaman medium sistemini takip ettim. Ancak bu ay baya zarar yazdırdı. Artık kendimce medium sistemi filtreledim, öyle kullanıyorum. Ancak tekrar söylüyorum titanyum üstüne sistem tanımam. Hem de söylediği gibi ekran başında olmaya da gerek yoktu, sms gelince AL ya da SAT... Dediği gibi vefasızlık ettik... :( Ben yerinde olsam titanyumun parametrelerini vermem, çünkü sistem deşifre olduktan sonra getirisi azalır...
Bu arada sistemi satmaya karar verirse talibim :)
[quote=QUEEN;98899]göndermiş olduğunuz tablo bana diyorki birkaç gün sonra ben yukarı gidicem[/quote]
tabloda anormal bi durum var evet..kşişel fikrim düşüşler olsa da bunların uzun soluklu olmıyabilecegi artık..bellı sevıyelerı gecmıycektır asagı dogru.bu arada tutunmak için ımf nın olmıycagını bu pıyasa anlamıycak yada anlıyamıycak bı yapıda degıl.belkı bız gec ogrenıyoruz ama erken ogrenen ogrenebılen bı kesım var.dolayısla tutunmamızın da cogu zaman nedensız oldgunu düşünmüştüm ben..yanı haberlerı sonradan ogrenen sadece biziz diye düşünüyorum.o yuzden de bu sefer sebepsız bı ckıs beklıyorum..seçim kısmına gelınce şu ortamda kımse çıkış beklemez,anketler kötü vs..durumlar da ortada..seçim olayının bıtmesıne 5 iş günü var.dolayısyla eger yurtdısı yenı dıp aramassa en ıyı cıkıs zamanı su zamandır dıyorum.bı cıkıs olursa herkes bırbırne bakar noluo dıye..eger secım sonrası helekı ımf anlasması sonrası bence sis perdesı aralanıcagı ıcn resım daha da netlesıcek endıseler daha agır basıcak o zaman çıkış daha zorolur..
[QUOTE=enorton;98905]O vefasızlardan biri de benim malesef, sn vobix ne dese haklıdır. Yarı yolda bırakmak zorunda kaldım kendisini. Sanırım ara verdikten 2 ay sonrası tekrar geri dönmek istedim ama kendisi kabul etmedi. Kendi adıma ne kadar üzülsem de kendisi paraya önem vermediğini göstererek gözümdeki saygınlığı kat be kat artmıştır. Onun titanyum sistemi üzerine sistem tanımam. En büyük pişmanlığım onun sms listesinden çıkmaktır. Kendisi zamanında medium ve bıcırık sistemlerinin formıullerini vermiştir, baya bir zaman medium sistemini takip ettim. Ancak bu ay baya zarar yazdırdı. Artık kendimce medium sistemi filtreledim, öyle kullanıyorum. Ancak tekrar söylüyorum titanyum üstüne sistem tanımam. Hem de söylediği gibi ekran başında olmaya da gerek yoktu, sms gelince AL ya da SAT... Dediği gibi vefasızlık ettik... :( Ben yerinde olsam titanyumun parametrelerini vermem, çünkü sistem deşifre olduktan sonra getirisi azalır...
Bu arada sistemi satmaya karar verirse talibim :)[/QUOTE]
Vefasız olanların durumunu daha önce açıklamıştım sizinle alakası yok. İşi kurtarabilirmiyim diye forum kapanmıştı 2 ay kadar o zaman üyenin biri de neden forumu kapatıyorsun diye demediğini bırakmadı. İşi kaybedince forumu yeniden açtık. Zaten sizle o süreçte epey mailleşmiştik.
Medium Sistemi 2007 Aralıktan beri takip ediyoruz daha ay bitmedi ama ilk defa bu ayki kadar berbat bir durumda. Ekim gibi telafi etmesini umuyorum. Etmezse yeni bir sistemle güçlendirmemiz gerekecek. Kontrat başı 1000TL prensibimize göre şimdilik portföyleri işlemden düşürmüş değil.
Cuma günkü 30,300 uzlaşmaya göre sistemler Mart ayında
Titanyum +1,450
Bıcırık +1050
Medium -3600
Platin +100 (Pozisyon açılışı uzlaşmaya göre)
Test A +700
Test B +1,950
Test D -2,200
Test E +5,075
Test F +4,800
Test G +3,075
puanda . Medium ve Test D saatlik sistemler.
"Anomali" bölgeleri çözümü for yor rekommendeyşın
1) Al sinyalinden sonra bir zamanda oluşması durumu;
Son al sinyalinin geldiği bardan itibaren geçen bar sayısı, son sat sinyalinin geldiği bardan itibaren geçen bar sayısından küçükse koşulu ile son sinyalin al olduğu belirlenir..VE.. 1inci kuşak sistemlerin zor "sat" veren koşullarından biri VE'lenerek poz.dan kaçılır..Exit..Asla ters poza girilmez. Zor "sat" verenin seçilmesinin nedeni senin de belirttiğin üzere hareketin belki de büyük bir tepki olması ve asıl trendin hala sürmesi ihtimaline karşıdır..Mesela 25 günlük HO nun 80 liği kesmesi gibi
2) Sat sinyalinden sonra bir zamanda oluşması durumu,
Aynı mantık. Ancak bu durum oluşmadığı için grafikte bu durumda oluşan bir
exit sinyali yok.
Sorum şudur ; benim için yazdığın kitapda, örenek graftaki "anomali" bölgelerinin ortak özelliğinin başarısız 5 nci dalga denemeleri olduğunu söylemiştin..Bu hem yükseliş trendinin 5 i hem de düşüş trendinin 5 inde olabilecek bir durum mudur?
[IMG]http://i42.tinypic.com/f41fnt.jpg[/IMG]
[quote=VOBiX;98890]
YAvuzhanın grafiğini editledim.
Beyaz çizgi 29,800 ve halkalar olası ikili tepeyi gösteriyor. Beyaz çizginin şağı kırılarak teyit vermesi lazım yoksa ikili tepe olmaz alçalan üçgen ya da flama olur.
MAvi çizgide Abkanın 29,300üne yakın olan 29,150 desteği.
Ayrıca alttaki göstergelerin ikisindeki sarı çizgiler de dünkü 30,425 operasyonunun negatif uymsuzlukla geliştiğini göstermiş.[/quote]
sevgili vobix,
ben burada ne negatif ne de positif uyumsuzluk gorebiliyorum.:rolleyes:.
[QUOTE=nunu;98909]sevgili vobix,
ben burada ne negatif ne de positif uyumsuzluk gorebiliyorum.:rolleyes:.[/QUOTE]
Sen gerçekten nunu musun? Boğalık iyi diyen nunu sen misin?:confused:
Hiç yakıştıramadım sana.
İkinci tepe 500e değmedi 425te diye mi görünmüyor acaba?