mesela eksi gap olunca gün yüksek bazen 500 puan yukarda görünüyor bazen biz o fiyatı açılışta hiç görmüyoruz o nasıl oluyor?
Printable View
mesela eksi gap olunca gün yüksek bazen 500 puan yukarda görünüyor bazen biz o fiyatı açılışta hiç görmüyoruz o nasıl oluyor?
ben hala bu hafta hangi olumlu seçim sonucunu satın alıp da yükseleceğimizi anlamıyorum..:)
astatinim sistem taslak halinde.yakında hava,su,ateş ,toprak birleşecek ve voltran oluşacak(çocukluğumun kahramanı):))).
sistemli arkadaşlara bir sorum olacak.. tek bir sistem, hem yatay piyasada hem de trendli piyada doğru sinyal verebiliyor mu ?
nunu, ayu arkadaşım, naptılar sana da böyle süt danası olup çıktın:D.
ben hafta sonu biraz hesap kitap yaptım ve seçim öncesi yükselmek için hiçbir sebep bulamadığım için çoğunluğun tersine gitmeye karar verdim..:..: 30.500 stoplos olmak üzere 1 hafta kısada beklemeyi ve seçimin ertesi günü de uzuna geçmeyi düşünüyorum..:)
[quote=jerfin;98970]nunu, ayu arkadaşım, naptılar sana da böyle süt danası olup çıktın:D.[/quote]
hic sorma jerfin, persembe gunu oglen saatlerde oldu ne olduysa, kendimi birden cildirmis bir boga gibi hissetmeye basladim.:..:.
[QUOTE=jerfin;98969]sistemli arkadaşlara bir sorum olacak.. tek bir sistem, hem yatay piyasada hem de trendli piyada doğru sinyal verebiliyor mu ?[/QUOTE]
benim sistem 4000 puan civarı artıda martta yatay kabul edersek zararlı işlem sayısı artmış yalnız
[QUOTE=QUEEN;98973]benim sistem 4000 puan civarı artıda martta yatay kabul edersek[/QUOTE]
peki aynı sistem trendde de başarılı oluyor mu queen.. eğer yatayda 4.000 puan veren sistem, trendde de başarı gösteriyorsa gerçekten süper..
[QUOTE=jerfin;98974]peki aynı sistem trendde de başarılı oluyor mu queen.. eğer yatayda 4.000 puan veren sistem, trendde de başarı gösteriyorsa gerçekten süper..[/QUOTE]
trend sistemi aslında ama bu ay biraz hareket olmuş baktımda ben uyamadım ayrı ama 5 dak periyot olduğundan hantal değil
[QUOTE=nunu;98972]hic sorma jerfin, persembe gunu oglen saatlerde oldu ne olduysa, kendimi birden cildirmis bir boga gibi hissetmeye basladim.:..:.[/QUOTE]
ya bir ben boğa olamıyorum:confused: işlemiş ayuluk ruhuma.. düşüniyrum düşüniyrum yükseliş için bir sebep bulamıyrum..:..:
[quote=saganak;98936]Bu dagılım vade başından itibaren ise , hatalı ,
Dogrusu böyle deyil.[/quote]
syn saganak mesajda da belirttim arkadas da o sekılde yazmıs zaten, bunlar gecen haftanın takası imiş.vade başından değil..