SEYYAH o sistemin adı ne? bana da öyle sistem lazım.en dipden long,en tepeden kısa... bu sisteme ciddi para veririm..:):)
Printable View
SEYYAH o sistemin adı ne? bana da öyle sistem lazım.en dipden long,en tepeden kısa... bu sisteme ciddi para veririm..:):)
[quote=Astatin;98990]Ehmmm...:D:D:D ve [COLOR=red]hala böyle bir sistem belki de yoktur[/COLOR]:eek:[/quote]
Belki de vardır:D:D:D;);)
[LEFT]ahanda endeks wolfwavegraf :) ... gurt taburu yereleri buralar ... hahahha .. çok uykum geldi .. ben yatıyorum ..benden bu kadar ... sabah küçük bir şelale olabilir ama sonra ralli ralli ralli ... .. .uyk .uyk.uyk
[IMG][URL=http://img259.imageshack.us/my.php?image=adszu.jpg][IMG]http://img259.imageshack.us/img259/4206/adszu.jpg[/IMG][/URL][/IMG][/LEFT]
23.Mar JPY Merkez Bankası Para Politikası Toplantı Tutanakları (Şub) 1:50 Orta
Pzt JPY BSI Sanayi Endeksi (q/q) (Q1) 1:50 -35,7 Düşük
JPY BSI İmalat Endeksi (q/q) (Q1) 1:50 -44,5 Orta
JPY Süpermarket Satışları (y/y) (Şub) 7:00 -%2,7 Düşük
JPY Mağaza Satışları (y/y) (Şub) 9:00 %7,0 Düşük
JPY Nationwide Arazi Fiyatları 9:50 %1,7 Düşük
CHF M3 Para Arzı (y/y) (Şub) 10:00 %2,8 Düşük
AUD Hazine-Wayne Swan'in Konuşması 10:30 Düşük
EUR Dış Ticaret Dengesi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Oca) 12:00 -€1,9Mlyr -€0,3Mlyr Orta
EUR Dış Ticaret Dengesi (Oca) 12:00 -€9,0Mlyr -€0,7Mlyr Orta
EUR İnşaat Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (a/a) (Oca) 12:00 -%2,2 Düşük
EUR İnşaat Üretimi (y/y) (Oca) 12:00 -%10,1 Düşük
CAD Öncü Göstergeler (a/a) (Şub) 14:30 -%0,9 -%0,8 Orta
USD Mevcut Konut Satışları (a/a) (Şub) 16:00 -%0,9 -%5,3 Yüksek
USD Mevcut Konut Satışları (Şub) 16:00 4,45Mlyn 4,49Mlyn Yüksek
USD Fed-Rosengren'in Konut Piyasası Hakkındaki Konuşması 16:00
[quote=abka;98991]SEYYAH o sistemin adı ne? bana da öyle sistem lazım.en dipden long,en tepeden kısa... bu sisteme ciddi para veririm..:):)[/quote]
sistemin adı hand made-el yapımı abi...:..:
çünkü okların hepsini az evvel manuel olarak yapıştırdım.amacım olayın görsel boyutunu seyircilere sunmaktı.
bende böyle bir sistem yok.hiçbir zamanda olacağını sanmıyorum.bunu ancak mühendis,istatistikçi veya matematikçiler yapabilir...
herşey OLASILIKLAR üzerine kurulu çünkü...piyasaya uygun olasılıkları düşünüp birde bunlara uygun al-sat şartları üretmek malesef herkesin yapacağı iş değil.
her gördüğümüz sistem aslında sistem değil.
moralim bozuldu abi.gece gece nerden buldun çıkardın o yazıyı :o
[QUOTE=Astatin;98990]Ehmmm..Dediğin doğru, sistem dediğin hem yatayda hem trendde başarılı olmalı..AAmmmmaaaa, bu yorum çok daha genel bir yaklaşımın iki özel durum için ifadesi. Yani ideal (3 ncü kuşak!!) bir sistemde; piyasanın hallerini (yatay, trend, başarısız 5 ler:o, run away v.b.) tariflemek şart. Yani hangi piyasadayız sorusunun yanıtı önemli. Daha sonra her bir piyasa profili için al-sat üretecek formülasyonu yazabiliyor olmak şart..Yani basitleştirirsek 5 ayrı market hali :) tarifiniz olsun. Bu tarif yemek tarifi gibi bir şey değil. Sisteminiz yazdığınız koddan hangi piyasada olduğunu anlayacak. Sonra sadece o piyasa için yazmış olduğunuz al-sat formülü devreye girecek. Sonuçta yaptığınız şey aslında trendi geriden takip olmayacak tam tersine marketle birlikte hareket ediyor olacaksınız. Çünkü sisteminiz artık şu ortalama bu ortalamayı kesti hadi al sat demiyor..[COLOR="Red"]Market hali şudur öyleyse fiyat şurayı görürse ve indikatörler şu şu ş olduysa sat veya al yapacaktır.[/COLOR] İşin komik tarafı 3 üncü kuşak sistemler yatay piyasada daha başarılı. Çünkü böyle bir piyasada yatırımcının nasıl davranacağını kestirmek daha kolay.:D:D:D ve hala böyle bir sistem belki de yoktur:eek:[/QUOTE]
benim demek istediğim de bu işte.. yani hangi markette olduğumuzu algılayacak ve ona göre sinyal verecek kadar zeki bir sistem var mı !!
''ve hala böyle bir sistem belki de yoktur'' derken; uzayda bilinmeyen fakat varlığına inanılan bir galaksiyi mi arıyoruz..:..:
[quote=Astatin;98990].......İşin komik tarafı 3 üncü kuşak sistemler yatay piyasada daha başarılı. Çünkü böyle bir piyasada yatırımcının nasıl davranacağını kestirmek daha kolay.:D:D:D ve [B]hala böyle bir sistem belki de yoktur[/B]:eek:[/quote]
hadi oradan yeme bizi.yapıyon ya işte sinsi sinsi sistemini.kimbilir burada kaçımızı çarpacaksın o sistemle:D
[QUOTE=policemanturk77;98985]merhabayın arkadaşlar nasılsınız
aranıza yeni katıldım
bnada öğretin şu vob u bir aydı denedim yüzde on kaybettim
tek başıma olmayacak bu meret[/QUOTE]
hoşgeldin aramıza policemanturk77,
bizde öğrenciyiz daha vob'da.. bir sınıfa tıkıldık işte.. hoca da biziz, öğrenci de biziz..:..:
okul müdürümüz sn. hellim, aha sınıf mümessilimiz de vobix:..::..:
[quote=jerfin;98996]benim demek istediğim de bu işte.. [COLOR=red]yani hangi markette olduğumuzu algılayacak ve ona göre sinyal verecek kadar zeki bir sistem var mı !! [/COLOR]
''ve hala böyle bir sistem belki de yoktur'' derken; uzayda bilinmeyen fakat varlığına inanılan bir galaksiyi mi arıyoruz..:..:[/quote]
Bingi bingo bingooooooo...İşte 1,2 ile 3 üncü kuşağın ayrıldığı nokta:D
Ne kadar süreceği bile belli olmayan bir hareketi biraz gecikmeyle belirle ve peşine takıl.. Buradaki gecikme cebinizden yer( 1, 2nci kuşak)
Marketin halini gecikmeyle belirle. Buradaki gecikme sadece az işlem yapmanızı sağlar cebinizden yemez:) Ama al sat işlemlerinde gecikme minicik olsun...
[QUOTE=abka;98991]SEYYAH o sistemin adı ne? bana da öyle sistem lazım.en dipden long,en tepeden kısa... bu sisteme ciddi para veririm..:):)[/QUOTE]
ben açık artırmayı başlatıyorum, bu sisteme 10.000 veririm..:..:
[quote=jerfin;98998]hoşgeldin aramıza policemanturk77,
bizde öğrenciyiz daha vob'da.. bir sınıfa tıkıldık işte.. hoca da biziz, [B]öğrenci de biziz..[/B]:..:
okul müdürümüz sn. hellim, aha sınıf mümessilimiz de vobix:..::..:[/quote]
asti genelde çöp kutusunun yanında tek ayak üstünde duruyor :D:D:D
[quote=SEYYAH;99001]asti genelde çöp kutusunun yanında [COLOR=red]tek ayak üstünde[/COLOR] duruyor :D:D:D[/quote]
Hiç alakası yok:D Sadece 1 kere ceza aldım ve nedenini de hala bilmiyorum:cool: