[quote=SEYYAH;98997]hadi oradan yeme bizi.yapıyon ya işte sinsi sinsi sistemini.kimbilir burada kaçımızı çarpacaksın o sistemle:D[/quote]
system tester sonuçları önceki sayfada...:)
Printable View
[quote=SEYYAH;98997]hadi oradan yeme bizi.yapıyon ya işte sinsi sinsi sistemini.kimbilir burada kaçımızı çarpacaksın o sistemle:D[/quote]
system tester sonuçları önceki sayfada...:)
[QUOTE=Astatin;98999]Bingi bingo bingooooooo...İşte 1,2 ile 3 üncü kuşağın ayrıldığı nokta:D
Ne kadar süreceği bile belli olmayan bir hareketi biraz gecikmeyle belirle ve peşine takıl.. Buradaki gecikme cebinizden yer( 1, 2nci kuşak)
Marketin halini gecikmeyle belirle. Buradaki gecikme sadece az işlem yapmanızı sağlar cebinizden yemez:) Ama al sat işlemlerinde gecikme minicik olsun...[/QUOTE]
senin bu bebiş sistem, 2.kuşak mı, yoksa 3.kuşak mı ?.. yada aralarda biyerde kimlik bunalımı yaşayan melez bir kuşak mı..:..:
[quote=Astatin;99003]system tester sonuçları önceki sayfada...:)[/quote]
gördüm :cool:
yakındır sistemle kafayı yeriz:)
[quote=jerfin;99004]senin bu bebiş sistem, [B]2.kuşak kı yoksa 3.kuşak mı..[/B] yada aralarda biyerde kimlik bunalımı yaşayan melez bir kuşak mı..:..:[/quote]
[B][COLOR=blue]tırii cii[/COLOR][/B] apla :..::..::..:
gerçi farketmiyo benim sistem yok ben de kafayı ekmek arası yapıyorum..sabah açılışta düşüş bence de %80 ihtimalle evet..sonrasına bakcaz artık
[quote=jerfin;99004]senin bu bebiş sistem, 2.kuşak kı yoksa 3.kuşak mı.. yada aralarda biyerde kimlik bunalımı yaşayan melez bir kuşak mı..:..:[/quote]
1: sadece 1 dir
2: hem 1 hem 2 dir.
3: hem 1 hem 2 hem 3 dür..
somut örnek vereyim. Mesela "yatay piyasa" tarifi altında işlemlerinizi yapıyorsunuz (yani tepeden satıp dipten almaya dönük formülasyonunuz geçerli), sonra birden piyasa gıpraşıyor ve artık trend olacağının sinyalleri var, sisteminiz hemen 1 veya 2 inci kuşak için geçerli olan al-sat formülasyonuna atmalı kendini. Böyle film senaryosu gibi oluyor ama MTX deki fonksiyonlarla bunları yapmak mümkün. Yani bir formül setindne diğerine atlamak mümkün..Formüllerin başarısı ise ayrı bir konu ve yazana bağlı.. Bay sazanın %444 ü beni de bozdu biraz ama:D
fdow başlamış +44 puan...
INDEX VALUE CHANGE OPEN HIGH LOW tIME
DJIA 7,212.00 -3.00 7,212.00 7,212.00 7,212.00 16:34
S&P 500 786.00 21.90 780.10 785.50 761.70 17:19
bu bloo da bi acayiplik mı var yine..fsp 500 %3 yukarda gozukmuomu bu tabloya gore?
böle daha iyi oldu sanırım:)
düzeldi şimdi dow 44 puan nasdq ve s&p 5 puan yukarda
Bu ew sayımı işi çok kıl olduğum bişeydi, sonra dedim ben nasıl nasıl sayacam bunu, sonrada baktım baya bayaa sayıyorum, en sonunda dedim bu iş oluyor derken çuvalladığım zaman şunu dedim, get lan bu nesaçmalık, sonra baktım yine bi şekilde milletin saydığı gibi bişeyler oluyor, devam ediyim dedim, şimdi geldiğim durumda şu noktadayım...
4. ana dalga içindeyiz, şimdi ben bunu derim, helede buraya yazarım, uzunlarla yolalırken birde bakmışım tersoya gelmişim, yav nasıl oldu bidaha neredeyiz derken işi karıştıracağımı biliyorum, ama yinede saydık bişeyler işte:) şimdiye kadar sanırım aşağıya doğru 3. ana dalga bitti, ama ne bitti ne başlayacak işte 4 için yukarı gidicez diyorum, kısa kalabilir bu çıkış, yani sanırım, bide benimki biraz kaba sayımlardan ibaret, ama yinede ara dalgalanmaları incelediğim oluyor:) bakalım yarından itibaren görücez boğalar çıkışı yaparmı, yaparsa nasıl yapar?:) ama bence yapar.
Sahi bu arada yukarı 4 için çıkşda en iyi uzun girme yerini nasıl belirleyebiliriz? ben bunu merak ediyorum, acaba başladıysa uzun için en iyi gün Geçen haftada mı kaldı, yoksa bir fırsat daha verir diye beklemek dahamı iyiydi gibi sorulara cevap bulamıyorum, bu tip dalgalarda en iyi poz giriş nereden olur bilgisini nereden elde ederiz, tecrübeylemi? yoksa yazılmış bir kitabı varmıdır? saygılar...
[QUOTE=Astatin;99009]1: sadece 1 dir
2: hem 1 hem 2 dir.
3: hem 1 hem 2 hem 3 dür..
somut örnek vereyim. Mesela "yatay piyasa" tarifi altında işlemlerinizi yapıyorsunuz (yani tepeden satıp dipten almaya dönük formülasyonunuz geçerli), sonra birden piyasa gıpraşıyor ve artık trend olacağının sinyalleri var, sisteminiz hemen 1 veya 2 inci kuşak için geçerli olan al-sat formülasyonuna atmalı kendini. Böyle film senaryosu gibi oluyor ama MTX deki fonksiyonlarla bunları yapmak mümkün. Yani bir formül setindne diğerine atlamak mümkün..Formüllerin başarısı ise ayrı bir konu ve yazana bağlı.. [COLOR="Red"]Bay sazanın %444 ü beni de bozdu biraz ama[/COLOR]:D[/QUOTE]
kimi bozmadı ki..:..:
senin şu bebiş sisteme real time 1 ay kobaylık yaparım asti..:..:ama kar benim, zarar ortak..:..:
[quote=SEYYAH;99010]fdow başlamış +44 puan...[/quote]
halen eksi makasdır, makası artı yapsınlar önce sonrada 7400 ü geçsinler görelim güçlerini, 60 min halen abc nin c sini yapar durumdadır, kısaca yemezler mevcut durumu:..: