pis uzunum bende
Printable View
pis uzunum bende
[QUOTE=follow;31931]dostum o zaman long ol,long oruc bozmuyor :)[/QUOTE]
benim system short signal almayım:o
Hayırlı yolculuklar Sn. Teo...
Temizinden uzunlamıştım bende :)
Temiz bıraksın diye
sabah long olmama ragmen neden cokus istedigim sanirim belli oldu :)
cıldırın cıldırın
al gelio al gelio al malsız kalma
Niye çıldıralım, şurda üç beş kişinin al sat yaptığı piyasada :)
shorts ek shorts yaptım 49575
al al al al kaçıor ucuor bitior
pis uzicam dow açılışıyla beraber
Evet, tutundular resmen, özelliklede spot piyasa, ben böyle şey görmedim hakkaten, o kadar yatırımcıya bu dolap dönermi yaaa:) dönüyor işte napçeksin.
bi de veri beklenti dahilinde gelseymiş longla karda olacaktım bu piyasada :)
shorts devam halen
kısa peryot dip olusması gibi amma system shorts signal olnca shorts kalyorum sabah 48600 realiz edirmediler
Yeni geldim hafta sonu na nasıl gireceksiniz bir soryım dedim...
1/2 flat
sanko 16,07 de kilitlemiş gene ya ben nezaman izin alsam ekran donuyor olurmu böyle bişi.....
49175den uzun haftasonuna
[QUOTE=hexen;31949]kısa peryot dip olusması gibi amma system shorts signal olnca shorts kalyorum sabah 48600 realiz edirmediler[/QUOTE]
Saatlik tıpkı Ekimin 1 indeki gibi, Ekimin 2 sinde nasıl olmuş yukarı hareket bakın, saygılar.
Hayret herşeysiyle aynı, indikatörlerine kadar tıpatıp, olamaz bu kadarda benzerlik:)
[QUOTE=bull market;31954]Saatlik tıpkı Ekimin 1 indeki gibi, Ekimin 2 sinde nasıl olmuş yukarı hareket bakın, saygılar.
Hayret herşeysiyle aynı, indikatörlerine kadar tıpatıp, olamaz bu kadarda benzerlik:)[/QUOTE]
amma benzer diye system uymamalık olmaz ..sınır zaten system long vercek
Yanlız buralardan dolar uzunda olmakda fayda var diye düşünüyorum, hani ne olur ne olmaz değilmi?
[QUOTE=bull market;31956]Yanlız buralardan dolar uzunda olmakda fayda var diye düşünüyorum, hani ne olur ne olmaz değilmi?[/QUOTE]
ekim 1 dolar bole deyildi dolar system bende halen long
[QUOTE=hexen;31955]amma benzer diye system uymamalık olmaz ..sınır zaten system long vercek[/QUOTE]
49675 üzeri, düşüş olmamacasına uzun diyor, saygılar.
yapıkredi pastada baya longlamış geneldede başarılı bir kurumdur..aldatıcı olabilir ama dikkatimi çekti sadece.
10 min sora aldatmaca systems shorts halen
busefer tutucam bugunku gapi kaçırdık yakalayamadım pazartesi gapi almak istioyrum..yada tam tersi zarar yazıcak zarar yazmasını göze aldım nasip...
short halen system long amma ben shorts
Tamam oldu bu iş, haftasonuna uzun, sebep spot paçayı yırttı, xu100 bu testide atlattı 39000 üzerinde kapandı, xu30 deseniz 48500 oda iyi, her ne kadar 48000 altına sarksada sorun olmadı, daha ne olsun, demekki dow -500 yapsa niyet belli, satış için ellerine bakıyorlar, şimdilik sadece kırılacak seviyeler test ediliyor, tekrar yukarı ve takrar deneme haftaya, saygılar.
son durum shorts yatyorum system karasız amma tecrubem shorts
dimi cok yazdım terkar bilyorum sucum cenemi tuttum :)
SP vip destek 1222.
dowda 11050 long.
bendeniz 49000 long.
sevgiler.
herkese iyi tatiller.
Sayın arkadaşlar hafta sonu arada [COLOR="Blue"]yazmanız dilegiyle [/COLOR]
hafta sonları sıkıcı olmasın
günlük pasta verebilecek var mı?
teşekkürler..
geceye uzun...
bugun 100 puan zarar kaldı...
bakalım 4 gün üst üste terse gelecekmiyiz.....
rekor olur bu kendi adıma......
herkese iyi hafta sonları......
49.300 açılan long - 49.700 short hafta sonuna.
[QUOTE=hexen;31966]son durum shorts yatyorum system karasız amma tecrubem shorts[/QUOTE]
siz bişi ler biliyorsunuz....bu burada durmaz dimi....
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img47.imageshack.us/img47/5736/11hu0.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[QUOTE=mbm;31972]geceye uzun...
bugun 100 puan zarar kaldı...
bakalım 4 gün üst üste terse gelecekmiyiz.....
rekor olur bu kendi adıma......
herkese iyi hafta sonları......[/QUOTE]
nerdeydin abi .. gözümüz seni aradı .. üüü üü
[QUOTE=volki76;31971]günlük pasta verebilecek var mı?
teşekkürler..[/QUOTE]
[IMG]http://img294.imageshack.us/img294/5147/dadalm8.png[/IMG]