-
[quote=Tradeprof;284652]zaten bu tarz forumlara bakıyolardır heralde.herkes pozisyonunu söylüyo sistemlerinin resimlerini yapıştırıyo.çarpılmaya açık davet veriliyo resmen.biz hangi pozdaysak tersi oluyo işte.özellikle sistemciler adına konuşuyorum.o sistem resimlerini devamlı yapıştıranlar bence sistemci düşmanları ama tamtersiymiş gibi yansıtıyolar kendilerini.öyle çakal bunlar..[/quote]
Bu piyasa bir ay daha böyle sistemleri çarpmaya devam ederse daha ne komplo teorileri çıkacak dur bakalım. heheee:D:D
-
Bir sistem long derken,.lelele diğeri short diyor hangisine bakacak..lelele
-
[quote=Tradeprof;284652]zaten bu tarz forumlara bakıyolardır heralde.herkes pozisyonunu söylüyo sistemlerinin resimlerini yapıştırıyo.çarpılmaya açık davet veriliyo resmen.biz hangi pozdaysak tersi oluyo işte.özellikle sistemciler adına konuşuyorum.o sistem resimlerini devamlı yapıştıranlar bence sistemci düşmanları ama tamtersiymiş gibi yansıtıyolar kendilerini.öyle çakal bunlar..[/quote]
Büyük fonlar gelipte site site kim hangi pozisyonda diyemi bakacaklar:)
adamlar fiyatları takip ediyor bizi değil , hocam şöyle derdi
büyük yatırımcı yoktur büyük düşünen yatırımcı vardır...
-
voba 20 kontratla başladım 200 e çıkardım mayıs ayında 120 ye düştü ama şimdi 360 kontrat adedim oldu tamamen sistemsizzzz. ama sisteme ne zaman bulaşsam hep zarar ettim bana uymuyor sistem mistem.
trend avcılarının çoğu marcin sınırına dayanmış zate herkes sistemci olmuş yemişim sistemi
-
[quote=belhal;284663]Bir sistem long derken,.lelele diğeri short diyor hangisine bakacak..lelele[/quote]
tartışmayı bitiren söz..
çok zor yerden sordun belhal yanıt gelmez bence :)
-
Dji 9000 gördü biz zirveden 3000 puan gördük düşmez bu borsa,birde evet çıkarsa bak sen.:mad::mad:
-
[quote=kitaro;284665]voba 20 kontratla başladım 200 e çıkardım mayıs ayında 120 ye düştü ama şimdi 360 kontrat adedim oldu tamamen sistemsizzzz. ama sisteme ne zaman bulaşsam hep zarar ettim bana uymuyor sistem mistem.
trend avcılarının çoğu marcin sınırına dayanmış yemişim sistemi[/quote]
peki nasil yaptiniz?...:::...
-
[quote=caretta;284668]peki nasil yaptiniz?...:::...[/quote]
abicim ucuza alıom pahalıya satıyorum şimdi ben şort dediğimde herkesler dalga geçti ya yukarımı bekliosun şelaleyi diye işte öyle yaptım garantim yok o yüzden stopumu ihmal etmiyorum insan hali elbet yanıldığımız oluyor. ama stopumu 300-500 puan koymuyorum çünkü pala böyle stopları patlatmayı çok seviyor.
-
[QUOTE=Tradeprof;284652]zaten bu tarz forumlara bakıyolardır heralde.herkes pozisyonunu söylüyo sistemlerinin resimlerini yapıştırıyo.çarpılmaya açık davet veriliyo resmen.biz hangi pozdaysak tersi oluyo işte.özellikle sistemciler adına konuşuyorum.o sistem resimlerini devamlı yapıştıranlar bence sistemci düşmanları ama tamtersiymiş gibi yansıtıyolar kendilerini.öyle çakal bunlar..[/QUOTE]
Bir kere tüm sistemler aynı anda al ya da sat vermezler ki... Benim kullandığım iki zistem bile bazen biri al verirken diğer sat veriyor... Zistem çarpmak için böyle tahminlere ihtiyaç yoktur... dalga yapısını bi kaç bin puan içine indirisiniz ve çok uzun çubuklarla hızlı fiyat hareketleri oluşturursunuz zistem mistem kalmaz...Örnek şekil 1-a bakınız dow...
-
bu tarz söylemler yüzünden forumlarda paylaşımlar azalıyor. Bende tam tersini düşünüyorum :rolleyes: forumlarda özellikle burada çok önemli teknik ve pıyasa yorumlayan arkadaşlar var ve bunuda karsılıksız paylasıyorlar ki zaten forumların amacıda bu olsa gerek bu bilgileri dikkate alan olur veya olmaz herkesın kendı bılecegı iş sizin mantığınızla düşünürsek pala kendisini deşifre eden forumlara virüs salgılayarak zaten binbir emek ve zahmetle yorum yapanları uzaklaştıyor:..: öyle çakal bunlar:::
-
yatay piyasadayız trend piyasasında değiliz sistemleri ona göre ayarlayın...
-
Katılıyorum defalarca söyledim elimizi çok belli ediyoruz sadece burda değil diğer forumlarda aynı durum , babalar izlemesede yaverleri izliyordur eminim...sonra da malum .dng
-
[quote=kitaro;284670]abicim ucuza alıom pahalıya satıyorum şimdi ben şort dediğimde herkesler dalga geçti ya yukarımı bekliosun şelaleyi diye işte öyle yaptım garantim yok o yüzden stopumu ihmal etmiyorum insan hali elbet yanıldığımız oluyor. ama stopumu 300-500 puan koymuyorum çünkü pala böyle stopları patlatmayı çok seviyor.[/quote]
Orası malum ,nasıl ucuza alıyonda pahalıya satıyon orasını öğretsen.:(Kriterin ne
-
[QUOTE=Tradeprof;284652]zaten bu tarz forumlara bakıyolardır heralde.herkes pozisyonunu söylüyo sistemlerinin resimlerini yapıştırıyo.çarpılmaya açık davet veriliyo resmen.biz hangi pozdaysak tersi oluyo işte.[B]özellikle sistemciler adına konuşuyorum.o sistem resimlerini devamlı yapıştıranlar bence sistemci düşmanları ama tamtersiymiş gibi yansıtıyolar kendilerini.öyle çakal bunlar[/B]..[/QUOTE]
ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu acep ? :mad:
bu ne paranoya böyle... işi yok da trilyonları yöneten adamlar üç beş milyarla sistem takip eden insanları takip edecek... mantıklı mı bu.. sizin gibiler yüzünden adam gibi paylaşım yapan kalmadı..
şu güzelim topik ne hale geldi ya...
-
S&p sıngapur'un notunu aaa/a-1+ olarak onayladı gorunumu duragan olarak belırledı
-matrıks-
sıra bize mi geliyor böyle bir haber için acaba . Bu piyasa referandum harici neyi satın alıyor anlamadım. Anlamadığım içinde kısa devam :)
-
IMKB 100 TEKNIK ANALIZ (GEDIK YATIRIM)
TEKNIK YORUM: YUKSELISIN DEVAMI ICIN 59.000’IN UZERINDE KALINMALI.
GUNE ALICILI BIR BASLANGIC YAPAN IMKB 100 ENDEKSI GUNUN BUYUK COGUNLUGUNDA DAR
BANTTA YATAY HAREKET EDERKEN KAPANISA DOGRU GUCLENEN ALIMLAR ILE GUNU %1,33
YUKSELIS ILE 59.058 SEVIYESINDEN KAPADI. ENDEKSIN KAPANIS OLARAK 59.000 ARA
DIRENCINDE KAPANMASI OLUMLU OLARAK GORULURKEN. YURTDISI BORSALARIN
KAPANISLARINI GOZ ONUNDE ALDIGIMIZDA ACILIS OLARAK 59000 DIRENCININ UZERINDE
KALAMAYACAKTIR. YUKSELIS HAREKETLERININ DEVAMI ICIN ILK ETAPTA 59.000
GECILMELI. BU SEVIYENIN UZERINDE YASANACAK HAREKETLERDE DUSUS KANAL DIRENCI
OLAN 59.450 VE BIR ONCEKI ZIRVE KONUMUNDA OLAN 59.700 SEVIYELERI GUNLUK
ISLEMLERDE IZLENEBILIR. DUSUS KANAL DIRENCI OLAN 59.450’IN KIRILMADAN YUKSELIS
DENEMELERININ GUC KAZANMASINDAN BAHSEDILEMEZ. ENDEKSTE ACILIS ITIBARI ILE
GEVSEME EGILIMIN AGIRLIKTA OLACAGINI BEKLERKEN. ILK ARA DESTEK KONUMUNDA OLAN
58.450-58.500 BANDININ UZERINDE ENDEKSIN TUTUNACAGINI BEKLEMEKTEYIM.
GEDIK YATIRIM MENKUL DEGERLER
[URL="http://www.GEDIK.COM"]WWW.GEDIK.COM[/URL]
* * *
-MATRIKS-
-
Sn. Saraylı ne zaman gelecek acaba?:mad:
-
[quote=belhal;284675]Orası malum ,nasıl ucuza alıyonda pahalıya satıyon orasını öğretsen.:(Kriterin ne[/quote]
abi ne kriteri gözünü seviim herkes indikatör peşinde ben duygusal oynuyorum longlamaya en korktuğum an longluyor şortlamaya en korktuğum an şortluyorum bu kadar basit. grafik falan bakmıyorum milleti hiç takmıyorum çünkü sürü herşeyi abartır en tepede şort olanı forumlarda yerden yere vurmadıkları kalır
-
[quote=belhal;284667]dji 9000 gördü biz zirveden 3000 puan gördük düşmez bu borsa,birde evet çıkarsa bak sen.:mad::mad:[/quote]
herhalde evet çıkacak ne bekliyordun belhal kardeş seçimlerde haritaya bak anlarsın % 55-58 arası evet bekliyorum
-
ilk 3 adım nerdeyse tam tuttu. sıra 4. adıma gelmek üzere.
[quote=trader38;284589]günaydın bol kazançlar
sayım son durum
[IMG]http://i34.tinypic.com/2zghutd.png[/IMG][/quote]
-
şimdi mesela çok kişi üzerime gelmedi korkuyorum açıkçası:)
-
[quote=a.kaya;284685]herhalde evet çıkacak ne bekliyordun belhal kardeş seçimlerde haritaya bak anlarsın % 55-58 arası evet bekliyorum[/quote]
Yüzde 55-58 den anlamam ben hayır diyecem kendime göre hesap yapıyorum.;)
-
[quote=kitaro;284683]abi ne kriteri gözünü seviim herkes indikatör peşinde ben duygusal oynuyorum longlamaya en korktuğum an longluyor şortlamaya en korktuğum an şortluyorum bu kadar basit. grafik falan bakmıyorum milleti hiç takmıyorum çünkü sürü herşeyi abartır en tepede şort olanı forumlarda yerden yere vurmadıkları kalır[/quote]
kitaro hocam şu anda ben ne şortlamaya nede longlamaya cesaretim var ne olcak şimdi :) ama 15 lik sistem ise longda ben de dünden beri , demek istediğim duygusalllık işi beni bozuyor nedense ben beceremiyorum histemle işlem yapmayı bu arada sistem son 1 haftadır her gün nerdesye 350 puan çarpıldı ama bunu telafi eder diye düşnüyorum sistemsiz yaptığım her hareket zarar nedense bende..ayrıca bide fazla komsiyon cabası
-
[quote=kitaro;284687]şimdi mesela çok kişi üzerime gelmedi korkuyorum açıkçası:)[/quote]
Niye kısamısın ki ? longsan da zaten sorun yok çok kısa vadede ve orta vadede doğru taraftasın demektri :)
-
[quote=The Tatar;284666]tartışmayı bitiren söz..
çok zor yerden sordun belhal yanıt gelmez bence :)[/quote]
yanıtı var.
15 dakikalık sistemlerin %60'ının sinyal üretme noktaları 200 puanlık bir banttadır.
yani long sinyali üretecek bir sistem 74.500 ile 74.700 arasında geçecek bir yarım saatte %60 ihtimalle o sinyali üretir. eğer amaç sistemcileri terse getirmekse, sanırım %60'lık bir yatırımcı dilimi de işinizi görecektir.
bu mantığı her vadeye yayabilirsiniz. saatlik, 4 saatlik, günlük...
sadece bant marjı büyütür.
15'likçileri doğramak için 500 puanda birkaç saat içerisinde birkaç kez yukarı aşağı yapmak yeter de artar bile.
ama sonuç aynı kapıya çıkar.
sistemcilerin naaptığını anlamanız için kullandığı sistemin resmini görmeniz gerekmez.
-
[quote=a.kaya;284689]kitaro hocam şu anda ben ne şortlamaya nede longlamaya cesaretim var ne olcak şimdi :) ama 15 lik sistem ise longda ben de dünden beri , demek istediğim duygusalllık işi beni bozuyor nedense ben beceremiyorum histemle işlem yapmayı bu arada sistem son 1 haftadır her gün nerdesye 350 puan çarpıldı ama bunu telafi eder diye düşnüyorum sistemsiz yaptığım her hareket zarar nedense bende..ayrıca bide fazla komsiyon cabası[/quote]
daytrading yaparken histemi bende beceremiyorum. çünkü pala yakın stopları çok fena patlatıyor. benimkisi swing tradinge benziyor ama tam olarak oda değil
[quote=Eskimo;284690]Niye kısamısın ki ? longsan da zaten sorun yok çok kısa vadede ve orta vadede doğru taraftasın demektri :)[/quote]
pozisyonumu eski mesajlarımdan görebilirsin.
şimdi ben bu kısa-orta- uzun vade laflarına fena taktım
anştayna sormuşlar hocam uzun vade-kısa vade ne demek diye
oda demişki kucağına dünyanın en çirkin kadını 5 dakika oturusa bu uzun vadedir ama taş gibi bir kız 2 gün oturursa bu kısa vadedir bilmem anlatabildimmi.lelele.lelele
ayrıca doğu taraf nedemek yanlış taraf ne demek onuda tartışmayalım izafi yani
-
Gunaydın yıgıtler....Son ıkı sayfsys baktım..
Sevgılı Halopatro ya mınık bır mesajım var. Abı sen cook yakın takıp etmedıgın ıcın kacırmıs olabılırsın ama sorunlu bır arkadasımız var. Benım saydıgım su an 4uncu nıckını kullanıyorç Daha once her seferınde fıtne fucurluktan yasaklandı ama gerı geldı. Mısyonu forum karıstırmaktırç O yuzden kaale alıp yanıt vermemenı onerırım. Isın komıgı forumdakı pek cok takıpcı bu durumun farkında ama o hala gızlendıgını dusunuyor hehehehe.. Bız 4 kısı onun aslında bır garıban oldugu sonucuna vardıgımız ıcın ona ıyı davranıyoruzç Bazen gercegın farkında degılmısız gıbı sorularına yanıt verıyoruz felan..tavsıye ederim...ısın komıgı oyle sahsına munhasır bır arkadaskı gercek kımlıgını nasıl fark ettıgımızı bıle hala anlamamıs olmalı kı ıaynı acıkları yıne verıyor....sımdı gazete okuyıcccıınn...dıycem etcem...hahahah
-
Ekimvd 75300 de çok zorlanıyor sağlam direnç var kırılırsa hızlanır ama zor gibi
-
paranoya öyle yapılmaz.
asıl paranoya yapmak istiyorsanız, yatırımcıların kullandığı sistem vadelerinin ağırlıklı oranını hesaplamanız gerekir.
5'lik sistem kullanan yatırımcıların portföy değeri, VOBdaki toplam değerin %45'i.
15'lik'çilerin %30'u,
30 dakikalıkçılarınki %5'i
saatlik'çilerin %15'i
günlükçülerin %5'i.
sonra da oturup şunu hesaplamanız gerekir:
doğradığınız vade dilimindeki portföy sahiplerinin % kaçı, battıklarında para takviyesi yapıyor, % kaçı bu işi bırakıyor...
komplo teorisi konusunda biraz daha yaratıcı olunmalı. başlangıç olarak sanırım bu mesajdaki yaratıcılık fena değil. :)
-
[quote=caretta;284483]cogunluk uzun girmis geceye...ilginc...[/quote]
[quote=last trader;284496]73650 dunden long devam bugunde biraz piramit yaptik allah sonumuzu hayir eylesin[/quote]
[quote=last trader;284503]dow da eksiye gecmisss uwwwwwwwww biz longuz ne yapacaz simdi...:)terse mi geldik yine acaba....ama ben dowda uzamadimki:)[/quote]
gunaydin dun aksam yazdiklarim bugun daha iyi anlasilmistir umarim kolay gelsin bol kazanclar......brv
-
sırf sistem değilde teknik analizle birleştirmek gerekir sistemleri hatalı sinyalleri yada sıkıntılı yerleri daha iyi tespit edebilirsiniz kırmızı direnç hatlarının nasıl çalıştığına bakınız.çalışmayadabilirdi diyebilirsiniz ama il yapılması gereken satış denemektir[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/89f0c9c3.png[/IMG]
-
[quote=last trader;284701]gunaydin dun aksam yazdiklarim bugun daha iyi anlasilmistir umarim kolay gelsin bol kazanclar......brv[/quote]
iyi de ne demek istedigini anlatabilmek icin benim mesaji niye alintiladin, onu anlamadim?...:)))...yoksa burda da mi var ben bilirim sen bilemezsin muhabbeti?...:rolleyes:...
-
[QUOTE=halojen;284676]ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu acep ? :mad:
bu ne paranoya böyle... işi yok da trilyonları yöneten adamlar üç beş milyarla sistem takip eden insanları takip edecek... mantıklı mı bu.. sizin gibiler yüzünden adam gibi paylaşım yapan kalmadı..
şu güzelim topik ne hale geldi ya...[/QUOTE]
ne 3-5 kontratı anketi görmedinizmi yapılan hacimi sadece bu forum bide.ve ankete katılmayanlarda vardır baya.toplayın orda kaç kontrat var bakalım 3müymüş 5miymiş.
koskoca ülkede 2-3 tane site var zaten.neden bakılmasınki bu sitelere.ben bize göre işlem yapıyolar demiyorum ama bakmadıklarından eminim gibide konuşmayın bence bilemeyiz.ben tabiki paranoya yapıyorum devamlı sistemler çarpıldığı için.paranoya yapmicamda ne yapıcam kabulmü edicem gözgöre göre yapılan oyunları.başkasının paylaşımını napıcan zaten.git kendin öğren yap işlemini.borsadaki ilk kural nedir? başkasının sözüne göre işlem yapma....
-
tradeprof abinin paronayalarına ve çığlıklarına bi bakıma hak veriyorum eskiden kullandığım sistemlere bi bakiim dedim ufff uff ufff son 3 ayda iflas etmemiş sistemciler kaldıysa teprik ederim onları. çok fena doğramışlar abileri. bence artık öyle eski piyasa kalmadı. öyle mekanik oklu moklu sistemlerle para yapma dönemi çoktan bitti
-
[quote=caretta;284705]iyi de ne demek istedigini anlatabilmek icin benim mesaji niye alintiladin, onu anlamadim?...:)))...yoksa burda da mi var ben bilirim sen bilemezsin muhabbeti?...:rolleyes:...[/quote]
burda ole bisi yok ama dow eksiye dondukten sonra bu tarz mesajlar dustu ornek olsun diyede seninkini alintiladim....herkes herseyi bilemez...ve bu forumda asla cok bilmislik yapilmaz yapanda destkelenmez kolay gelsin
-
birisi [B]ekim kontratı için[/B] vade başından itibaren olan pasta koyabilir mi acaba?
-
[quote=unlimitted;284717]birisi [B]ekim kontratı için[/B] vade başından itibaren olan pasta koyabilir mi acaba?[/quote]
[img]http://666kb.com/i/bm5ine71rj3g6f6c2.png[/img]
-
[QUOTE=Tradeprof;284706]ne 3-5 kontratı anketi görmedinizmi yapılan hacimi sadece bu forum bide.ve ankete katılmayanlarda vardır baya.toplayın orda kaç kontrat var bakalım 3müymüş 5miymiş.
koskoca ülkede 2-3 tane site var zaten.neden bakılmasınki bu sitelere.ben bize göre işlem yapıyolar demiyorum ama [B]bakmadıklarından eminim gibide konuşmayın[/B] bence bilemeyiz.ben tabiki paranoya yapıyorum devamlı sistemler çarpıldığı için.paranoya yapmicamda ne yapıcam kabulmü edicem gözgöre göre yapılan oyunları.başkasının paylaşımını napıcan zaten.git kendin öğren yap işlemini.borsadaki ilk kural nedir? başkasının sözüne göre işlem yapma....[/QUOTE]
siz baktıklarından eminmişsiniz gibi konuşunca bende aksini iddia ettim... bir kesinlik yok... şu durumda sizin savınız da yersiz, benimki öyle ise şayet..
kaldı ki, masumca burada sistemini paylaşanları şeytanın avukatlığını yapmakla itham ediyorsunuz... hoş değil...
kimse birşey paylaşmasın o zaman, forumlara ne gerek var..
katkı giderek düşüyor zaten...
-
[QUOTE=Sekube;284721][img]http://666kb.com/i/bm5ine71rj3g6f6c2.png[/img][/QUOTE]
bu nasıl pasta yaf .. kapatırım ben ekımdekı kısaları.. barız yukselıs olucak dıyo pıyasa abavvvv piffff diger kısmı icler acısı herkes kısalmıs bellı ekımde...
-
Kimse başkasının sözüne göre işlem yapmıyor zaten,al sat tavsiyesi veren yokki.Önemli olabilecek alım ,satım ,destek, drenç noktalarının kime ne zararı var ki.
Forum paylaşım için vardır.