[quote=jerfin;99013]kimi bozmadı ki..:..:
senin şu bebiş sisteme real time 1 ay kobaylık yaparım asti..:..:ama kar benim, zarar ortak..:..:[/quote]
kar senin zarar benim olsun bari he :)
Printable View
[quote=jerfin;99013]kimi bozmadı ki..:..:
senin şu bebiş sisteme real time 1 ay kobaylık yaparım asti..:..:ama kar benim, zarar ortak..:..:[/quote]
kar senin zarar benim olsun bari he :)
anasistemim 19.3.2009 saat 9.15 ten beyri su yüzeyinde
Amatörce ew
future dow u sabah 7300 üzerinde görürsek cuma kapanışının etkisi törpülenebilir sabaha.
[QUOTE=Astatin;99015]kar senin zarar benim olsun bari he :)[/QUOTE]
yok, o kadar da insafsız değilimdir canım..:..: eyi hadi kar da ortak olsun..:)
zalim dolares in ayak sesleri:..:
[QUOTE=Astatin;98999]Bingi bingo bingooooooo...İşte 1,2 ile 3 üncü kuşağın ayrıldığı nokta:D
Ne kadar süreceği bile belli olmayan bir hareketi biraz gecikmeyle belirle ve peşine takıl.. Buradaki gecikme cebinizden yer( 1, 2nci kuşak)
Marketin halini gecikmeyle belirle. Buradaki gecikme sadece az işlem yapmanızı sağlar cebinizden yemez:) Ama al sat işlemlerinde gecikme minicik olsun...[/QUOTE]
Sistem yatay piyasayı anlayana kadar biraz zaman geöçmesi lazım bu zman da yatya piyasadan çıktığımız zaman denk gelir de o ssitem aşırı alımda sat sinyali veri ve alımalr devam da edebilir. Sadece böyle bir risk de var demek sitedim. Yoksa amazing-o ya bir şey demiyorum.
arkadaşlar matriksi açınca böyle bir sorun var ne yapmam gerekli ?
[IMG]http://i44.tinypic.com/2mfwxp3.png[/IMG]
fdow %0.50 yukarıda.. şu anki tabloda yatay açılış olacak.. ama daha sabaha çok var, iyi geceler herkese...uyk
imkb 100 amatörce ew sayımım grafik olarak buraya atmak istiyorum , ancak bankanın sistemi ,ne grafik atmaya , nede buraya atlan grafikleri görmeye izin vermiyor , virüs endişesiyle sanıyorum ,
Bu nedenle hafta sonu sayımımı yazılı paylaşmak istedim.
İMKB 100 4. üncü dalga tam bir ÜÇGEN PATTERN (triangles) şeklinde ilerliyor
Nedenlerine gelince ;
1- Üçgen pattern ler içsel yapıları geregi 3 3 3 3 3 şeklinde 5 dalgadan oluşurlar
mevcut durum aynen böyledir.
2- Üçgenler 2 ve A dalgalarında oluşmazlar , sadece B , X ve 4 Dalgalarda oluşurlar , şu anda büyük düzeltmeli C dalgasının 4 ü içerisinde oldugumuzdan 4 nolu dalganın teyididir bu.
3- Bileşimi 5 dalgadır mevcut yapı bunu onaylıyor,
4- 4 üncü dalga içerisinde oldugumuzun bir başka teyidi , üçüncü dalganın başlangıcını örtememiştir.
5- Diagonellerin bütün dalgalarının içsel yapıları üçlü düzeltme dalga yapısına sahiptir tıpkı burada oldugu gibi ,
6- Üçgenler bir önceki üçgeni takip eden kama şeklinde gelişirler , imkb 100 ün son durumuda böyle gelişmektedir ,
SONUÇ olarak çok uzasada üçgen pattern tamamlanmak üzeredir , C nin 5 i başlayacaktır ,
yatırım tavsiyesi deyildir , bütün üye arkadaşlara ve misafir konuklara iyi geceler.
[quote=fXci;99022]arkadaşlar matriksi açınca böyle bir sorun var ne yapmam gerekli ?
[IMG]http://i44.tinypic.com/2mfwxp3.png[/IMG][/quote]
seri numaranız geçersiz miş.muhtemelen dar la başlıyan şirketin adı onunla baglantı kurun demısler..
[quote=VOBiX;99021]Sistem yatay piyasayı anlayana kadar biraz zaman geöçmesi lazım bu zman da yatya piyasadan çıktığımız zaman denk gelir de o ssitem aşırı alımda sat sinyali veri ve alımalr devam da edebilir. Sadece böyle bir risk de var demek sitedim. Yoksa amazing-o ya bir şey demiyorum.[/quote]
Hımmm..buna yanıtım uzun olur. Bu durum için de yazılacak şeyler var. Ama sonuçta 100% doğru sinyal veren bir sistem gibi bir hayalimiz yok. Amaç, doğru market hali tarifini min hata ile tespit etmek ve seninde bahsettiğin gibi durumların oluşmasında ise poz.dan en az zararla kaçmak... Bu arada tester dönemini 800 den 2000 e çıkarınca başarılı sinyal oranı biraz düşüyor:D o kadar da amazing değil yani+.
Bu arada histemim alda, sistemlerim satta kapadı. Sistem yanılacaksa bir an önce yanılsınki, test amacına ulaşsın