herkese iyi geceler...
Printable View
herkese iyi geceler...
[quote=fXci;99029]marakescikim okadarını bizde anladık :D bu hata matriksi açınca oluyor matriks file director kaynaklı herhalde. zamanında sizede oldumuştur belkim ?[/quote]
ben foreks kullanıyorum:..:.kem küm ık mık belki ingilizceniz yoktur dedimdi:)))
vobix saat kaç?
iyi geceler...
hadi bakalım zeka küpleri görelim bu yeni haftada sizleri sahalarda.....(sahra değil)....:):)
[QUOTE=mordak;99041]vobix saat kaç?[/QUOTE]
ah be vobix hep sabaha kadar bilgisayar açıktı uyudum diyor başında olsanda cevap vermiyorsun.....
sağlık olsun....bu arada hareket halinde olduğun halde cevap vermiyorsun.....lelele
üzgünüm ama bu böyle...........bekçi olayına gelince o olayı ayrı çözeceğiz......boks.
neyse iyi geceler.........
Vob portföyümü Py nin piyasayı kasması nedeniyle %10 a indirdim olası gaplerden korunmak için.
Artık Sp trade yapıyorum. Bunun için yurtdışı piyasalar için kendime bir blog oluşturdum.
Artık yoğunluklu Sp trade yapıyorum. Mesajlarımın arka arkaya görünmesi, seansta gereksizlilik işgal etmemesi, kısa vadeden ve ekran seğretmekten kaçınmak adına ve kafa karıştırmamak için bir blog oluşturdum.
Adresi [url]http://vadeliler.blogcu.com[/url] dur. Lütfen piyasayı daha iyi anlayabilmek için kategoriler bölümünde SP yi listeletip baştan itibaren okuyunuz.
Voborsada artık daha çok vobla ilgili yazılar yazacağım.
Sevgiler.
günaydın!
fdow ve nıkkeı ne alemde.
Fdow, +1.4
Nikkei +3
yaklaşık.
bol kazançlar dilerim cemil cümle:)))ve de günaydın tabi..bakalım ralli ralii ralli olcak bi durum varmı bizde de..
[LEFT][B]Günaydın,[/B][/LEFT]
[LEFT][B][U]23 Mart Pazartesi Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/LEFT]
[LEFT][U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U][/LEFT]
[LEFT]JPY Mağaza Satışları (y/y) (Şub) 9:00 %7,0 Düşük
JPY Nationwide Arazi Fiyatları 9:50 %1,7 Düşük [/LEFT]
[LEFT]EUR Dış Ticaret Dengesi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Oca) 12:00 -€1,9Mlyr -€0,3Mlyr Orta
EUR Dış Ticaret Dengesi (Oca) 12:00 -€9,0Mlyr -€0,7Mlyr Orta
EUR İnşaat Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (a/a) (Oca) 12:00 -%2,2 Düşük
EUR İnşaat Üretimi (y/y) (Oca) 12:00 -%10,1 Düşük [/LEFT]
[LEFT][B][U][COLOR=seagreen]USD Fed-Geithner'in Bankacılık Sektörü konulu Sunumu 14:45 Yüksek[/COLOR][/U][/B][/LEFT]
[LEFT][U]USD Mevcut Konut Satışları (a/a) (Şub) 16:00 -%0,9 -%5,3 Yüksek [/U]
[U]USD Mevcut Konut Satışları (Şub) 16:00 4,45Mlyn 4,49Mlyn Yüksek [/U]
USD Fed-Rosengren'in Konut Piyasası Hakkındaki Konuşması 16:00 Düşük [/LEFT]
[LEFT][B]Bol Kazançlar..[/B][/LEFT]
günaydın bol kazançlar .. :D