-
[QUOTE=gnome;524523]Eskiden oluyordu artık olmuyor. Ben de çok denedim ama maalesef olmadı.[/QUOTE]
kimlerin eline geçtiyse bimiyorum,..
bana göre sayın [B][COLOR="Red"]HeLLİM[/COLOR][/B] de aynı [B][COLOR="Black"]HeLLİM[/COLOR][/B] değil,
yok aynıysa sessizliğini bozsun,...dişi panterliğini göstersin,...
desinki lo biz aynıyız siz boşyere sudan sebep kıllanıyorsunuz,..
bu kadar dert varsa bir alo desin buraya,...iki satır buraya yazsın
-
daha ne deyim ben bu [B]HeLLİM[/B] e,...hatırladığım son moderatör o,...
-
memurlar forumu da buradan iyi,...anasını satiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
[B]mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/B]
-
ver usd soldan yolu,...kadranı limiti uygula alaylarına tümenlerine
keh, keh,
ver tako barı,.....
-
Bence onlar bu işleri bıraktılar ve forumla filan ilgilenmiyorlar.
-
[QUOTE=gnome;524528]Bence onlar bu işleri bıraktılar ve forumla filan ilgilenmiyorlar.[/QUOTE]
aynen,
birileri aldı sanıyorum burayı sayın gnome,...
sayın HeLLİM iki kere müdahil oldu,...ama aynı HeLLİM değil o,...
buharı bile değil,..
çünkü sayın HeLLİM in beyanatından sonrada çöktü burası,..ve o çöküşe açıklama gelmedi,..
endex ne zaman düşüşe geçse burası çöküyordu,
9 aydır çıkıyor 9 aydır çökmüyor,...
yarın düşşse yine çöker körlerler burayı,
karartırlar,...
-
bir açıklanma gelmedikçe,..samimi olunmadıkıça bizim bu kıllanmalara hakkımız var,...
-
[B][I]çünkü buraya bizim her birimizin öyle yada böyle bir e mailimiz ve telofonumuz var kayıtlı,
dürüsttük verdik,
ama burası dürüst değilse bir saatten sonra ilgisizse,...sorumsuzsa,.. yada sorumluluğunu direk endirek yoldan bir başkasına devretmişşse,...
ve bunu üçüncü kişilere ve forum üyelerine açıkça [U]bildirmemiş[/U] ve [U]paylaşmamışsa,...
[/U]
şimdiden söylüyorumki,
hepimizin huzurunda,...
hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum,..
çünkü bu bir alçaklık olur,...kelime tam bu alçaklık, adilik,....şerroluk olur,...
çıksınlar ortaya biz buranın yöneticisiyiz boş yere endişe duymayın bizden desinler,..
aksamalarımız şundan bundan kaynaklıdır desinler, ..
adam sayın gnome yırtınıyor ya grafik gönderemiyorum diyor, tek cevap tek ilgileniş yok,...soruna çare yok,...
google itibarınız yerde sürünüyor yazdık burada tek cevap yok,...
bu ne vurdum duymazlıktır,...
hepsi budur,...
moderatör darbükatör kim varsa,...
hepsini kapsar[/I][/B]
-
.brv[QUOTE=indregandi;524531][B][I]çünkü buraya bizim her birimizin öyle yada böyle bir e mailimiz ve telofonumuz var kayıtlı,
dürüsttük verdik,
ama burası dürüst değilse bir saatten sonra ilgisizse,...sorumsuzsa,.. yada sorumluluğunu direk endirek yoldan bir başkasına devretmişşse,...
ve bunu üçüncü kişilere ve forum üyelerine açıkça [U]bildirmemiş[/U] ve [U]paylaşmamışsa,...
[/U]
şimdiden söylüyorumki,
hepimizin huzurunda,...
hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum,..
çünkü bu bir alçaklık olur,...kelime tam bu alçaklık, adilik,....şerroluk olur,...
çıksınlar ortaya biz buranın yöneticisiyiz boş yere endişe duymayın bizden desinler,..
aksamalarımız şundan bundan kaynaklıdır desinler, ..
adam sayın gnome yırtınıyor ya grafik gönderemiyorum diyor, tek cevap tek ilgileniş yok,...soruna çare yok,...
google itibarınız yerde sürünüyor yazdık burada tek cevap yok,...
bu ne vurdum duymazlıktır,...
hepsi budur,...
moderatör darbükatör kim varsa,...
hepsini kapsar[/I][/B][/QUOTE]
.brv.brv.brv+.
-
[QUOTE=indregandi;524522]endex taraf
135550 üstünde long, 135550 long stop,...
136850 geçilirse bu longu tut,
136850 geçilmeden longa netice skor yok,....
buna göre bu ikisi arasında çay karıştırıyor[B][I][U] şerro[/U][/I][/B][/QUOTE]
bu şerro,
geçen saatlikte uzayan short dalgadan bahsetmiştik ve son haliyle bu short dalga bloke oldu,
ancak yukarıdaki değerler çok açık, ibare ve mana tam ve olayı anlatır aşamada,...
bu şekliyle son dip olan 134400 den tam olarak
14 bar saat saydım,..saat 18:00 da 14 bar saat doldu,...
bahsettiğim 135550 kırılmadı, ama 136850 geçilerek te long tuta dönüşmedi,
15.bar
yani yarın 09:00 barı bu durumda ya 135550 kırarak uzayan short dalgayı verecek,
yada
kendini savunarak 136850 üstüne long tuta dönüşecek,..
yarın 09:00 barından itibaren
durum
''ya cinsinden''
takip
-
[QUOTE=indregandi;524526]memurlar forumu da buradan iyi,...anasını satiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
[B]mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/B][/QUOTE]
az önce kayıtsız gireyim dedim girdim baktım aşağıda ismim sanki üye girişi yapılmış gibiydi ne oluyor dedim üye girişi yaptım değişiklik yok altta yine forumu okuyor görünüyorum bir acayip site anlaşılmıyor hiç
-
[url=https://resimyukle.xyz/resim/4493JU][img]https://i.resimyukle.xyz/4493JU.png[/img][/url]