[quote=unlimitted;99074]birazdan sol şeridi tarayacaklar gibime geliyo :D[/quote]
1.6750 gercekten onemlı.gözümün biri onun üstünde:)
Printable View
[quote=unlimitted;99074]birazdan sol şeridi tarayacaklar gibime geliyo :D[/quote]
1.6750 gercekten onemlı.gözümün biri onun üstünde:)
[QUOTE=SEYYAH;99065]gut mornik voborsa...
cuma günü sistemim her periyot AL kapatmış.ekran başında değildik dışarıdaydık alamadık.getti paracıklar.[/QUOTE]
Sabah diş borsaları görünceye kadar iyiki flat girdik diye övünüyorduk, şimdi neden sisteme uymadık diyoruz...
dolar çoştu şelale hanımın taneleri modunda
alın size yeni bi soru..gap dolar mı dolmaz mı..:)ama ondan once 31 000 gecılrmı gecılmez mı var
endeksi yüksekte tuttukları aefes tcell ve ttkom da agresıf alımı bırakıp hatta bı mıktar da realize edip yönü yeniden mali sektöre çevirdiler..uzun zamandır bu ilk defa yaşanıyo..dikkatli olmak lazım
metasstock 9 versiyonu var..25 gün kaldı diyor..sonra tekrar yüklenebiliyormu..yoksa satın alma işi mi olmalı...
[quote=abka;99082]metasstock 9 versiyonu var..25 gün kaldı diyor..sonra tekrar yüklenebiliyormu..yoksa satın alma işi mi olmalı...[/quote]
satın almanız gerekli
[quote=marakes;99080]alın size yeni bi soru..gap dolar mı dolmaz mı..:)ama ondan once 31 000 gecılrmı gecılmez mı var[/quote]
dolmayan gab varmı ki ?
ne zaman dolar o önemli tabi,yoksa her gab dolar..
Yeni Long açan var mı sorusuna cevap EVET. Uzun Vadeli VOB portföyüne açılıştan itibaren biraz daha ilave yaptım. Cuma günü de topige yazdığım gibi yine ilave yapmıştım.
[quote=YAVUZHAN;99084]dolmayan gab varmı ki ?
ne zaman dolar o önemli tabi,yoksa her gab dolar..[/quote]
ben de kısa zamanı kastettm zaten.tabı gerektgnde sonra doldururlar şelalelerle:)
acemi sistemde 29300 den beri al da..tabi ben 30200 den beri uzunum .o başka..
daha önce de önemle belirttigim hedef 31 e geldik biraz zorlansakta eldeki teknik verilere göre 31 ide kracagımızı düşündügümden 29600 maliyetle yola devam