-
[QUOTE=a.kaya;298970]çağırma beni pala gelmiyorum ya (şimdilik tabi ki :::)
nedim kardeş aman ha bana göre poz alma sakın çok tehlikeli dir böyle işlemler işlemleri kendi sistemine stratejie göre yapman daha iyi olur :([/QUOTE]
uyarın için sağol a. kaya kardeş..Tam olarak sana göre poz almasakta, senin sistemlerini zaman zaman açıklaman yön belirlemek için kafamızdaki durumu biraz netleştiriyor..o yüzden zaman zaman sistemlerini yazarsan seviniriz:)
-
[quote=seagate;298969]sabah beri ziztem aldaykenee... sat yaparak çarpişiyimişim üwwwww yıprandım üwwww ü[URL="http://www.."]www..[/URL] ama pis çarpiştim [COLOR=red]üwwww sat gelse bari[/COLOR] :D[/quote]
el batos....
-
90.150 uzunları kapatıp kısa açtım. 89.300 TP. (YAZILAN POZİSYONLARIN ÇETELESİNİ TUTMAK ÇOK HOŞUNA GİDİYOR GLOBAL ÇETE-LECİLERİN )=
-
Güzel feyk attılar...Kısalarım yerine kondu 150 den...
-
garanda iki kademe birden yıktılar
-
fiyat 800 TGG=1 fekat sistem hala alda..
-
çektim kılıçları çarpişiyom üwwwwww
-
doçe dediğini yapıyor sanırım garanti bir kademe daha satış yedi 8.85 yandı
-
Sistem cortladı yine cort'a döndük... Çok dandik bir seans yaşıyorum şahsen... Bir daha da sisteme misteme uyarsam Pala'lar götürsün beni... :..:
-
noliyii noliyi para girşi varmı üwwwww üwwww :D:D vadeliye destek var üwww
-
[QUOTE=nedim972;298972]uyarın için sağol a. kaya kardeş..Tam olarak sana göre poz almasakta, senin sistemlerini zaman zaman açıklaman yön belirlemek için kafamızdaki durumu biraz netleştiriyor..o yüzden zaman zaman sistemlerini yazarsan seviniriz:)[/QUOTE]
a.kaya kardeş istediğin yere kadar indirdi pala işte.. daha ne istiyorsun:)
-
sistem hala alda ama ben long yapmaya tırsıyorum..üühhühühü..üwww