-
[quote=mozkan;99134]hehehehe, bugün dünü aradın, yarın da bugünü aramazsın umarım, [B]pullback gelse de ilave yapsak[/B] :D[/quote]
ilk postayı kaçtan lonkladın :D pull back beklerken push up yapmasınlar :D
geceleri FLAT kalıyordun demekki sabah açılışta 30.800/900 gibi lonkladın.sen buradan lonkladınsa vardır bi bildiğin.bende mi lonklasam acaba senden 300 puan filan az karım olur sorun değil :D
-
[quote=SEYYAH;99137]ilk postayı kaçtan lonkladın :D pull back beklerken push back yapmasınlar :D
geceleri FLAT kalıyordun demekki sabah açılışta 30.800/900 gibi lonkladın.sen buradan lonkladınsa vardır bi bildiğin.bende mi lonklasam acaba senden 300 puan filan az karım olur sorun değil :D[/quote]
29,575 perş
29,675 perş
30,925 bugün
30,950 bugün
-
Fark meselesi hem spot hem vadeli 32700 seviyelerine ulaşırsa kapanır diyorum, daha evvelinde şu durumda fark kapanmayabilir, yukarı hareketin devam edip etmeyeceğine göre fark kapanacaksa böyle olmalı bence, 32700 hem spot hemde vadelinin birlikte hareket etmeye başlayacağı en uygun seviye olur, fakat önce yukarı hareket varmı? yada olacakmı? onu görmeden fark kapanmak istemez sanırım...saygılar..
-
Arkadaşlar sırası değil biliyorum ama
Bir soru soracam. garanti de vob ve hisse hesabım var başka bir kuruma geçersem direk oraya transfer mi olur
yoksa satış yapıpmı çıkmam lazım
birde en iyi vob işlem sitesi
garantide şartlı emir koyamıyorum bu çok kötü
kendileri özel bir sistem yapıyorlarmış daha hazır değilmiş.
-
[quote=activex31;99140]Arkadaşlar sırası değil biliyorum ama
Bir soru soracam. garanti de vob ve hisse hesabım var başka bir kuruma geçersem direk oraya transfer mi olur
yoksa satış yapıpmı çıkmam lazım
birde en iyi vob işlem sitesi
garantide şartlı emir koyamıyorum bu çok kötü
kendileri özel bir sistem yapıyorlarmış daha hazır değilmiş.[/quote]
vob da virman yok nakte dönsuturp parayı aktarırısınız.hisse ler için se şu an ki kurumunuza x kurumdakı y hesabıma aktarmak ısıtıyorum gıbı bı talımat verırsenız kurum dan 1 2 gun ıcnde vırman hallololmus olr...
-
iş c tavan olcak nerdeyse..3.60 .tavanı 3.68
-
acaip hayvanlara benziiiirrrlerr
-
Endeks 100 neredeyse 25000 olacak:) yukarda direnç olarak 25500 var zaten, 25500 e ulaşırsa 25000-25500 arası dalgalanma yapabilir, soluk almak isterse demek istiyorum, bakalım beklemedeyiz, ama ekranı kapatıpmı beklesek nedir, saborsızlanıp vazgeçermiyim acaba diye düşünüyorum:), sanırım vadeli 30000 i aşağıya geçmedikten sonra birazda uzunlarda inat edicem, saygılar
-
-
[quote=bull market;99144]Endeks 100 neredeyse 25000 olacak:) yukarda direnç olarak 25500 var zaten, 25500 e ulaşırsa 25000-25500 arası dalgalanma yapabilir, soluk almak isterse demek istiyorum, bakalım beklemedeyiz, ama ekranı kapatıpmı beklesek nedir, saborsızlanıp vazgeçermiyim acaba diye düşünüyorum:), sanırım vadeli 30000 i aşağıya geçmedikten sonra birazda uzunlarda inat edicem, saygılar[/quote]
35000 iyi.kom.kom
-
[IMG]http://i44.tinypic.com/ac8mf4.gif[/IMG]
-
makas hala 400 puan civarı ilginç