Matriks sistemleri çekmeyi bırakırsan Foreksi bırakıp sana geçerim. .dng
Printable View
Matriks sistemleri çekmeyi bırakırsan Foreksi bırakıp sana geçerim. .dng
[QUOTE=Astatin;99160]%40 altında bir oy alırsa, bumşakalaka olur burası...beklenen kadar alırsa da e tamam zaten buydu denilecek..ama gel körpi, IMF si var falan..sonra rezil 3 aylıklar var...senkronize olmak lazım....[/QUOTE]
Haftasonuna terste kalan AKPliler bile başka partiye oy veriyormuş. Ne gülerim ama :D
[QUOTE=VOBiX;99161]Matriks sistemleri çekmeyi bırakırsan Foreksi bırakıp sana geçerim. .dng[/QUOTE]
işte bu şüphe,evhamdan dolayı matrixde sistem çalıştırmak istemiyorum..acaba çok mu paranoyakım...
arkadaşlar foreksin eksik datalarını indirebileceğim bir adres var mıdır?
yani istediğim senet/kontrat için belli tarihler arasındaki dataları indirmek istiyorum mesela...
[quote=VOBiX;99161]Matriks sistemleri çekmeyi bırakırsan Foreksi bırakıp sana geçerim. .dng[/quote]
sen ne diyosun...bull paranoyak yapı beni..sistemin formüllerini worde kopyalıyorum..Akşam dataları update ettikten sonra internet bağlantısını kesip, formülleri yeniden mtx e paste ediyorum...işimi öyle görüyorum...system testerdaki sonuçları d iş bitince silmek gerekiyor...gerçi script bloke eden yazılım var makinamda ama bunu ypmalarını engellermi bilemiyorum;);).dngsistemi kullanmaya başadığımda naapacağım onu bilemiyorum
[QUOTE=unlimitted;99164]arkadaşlar foreksin eksik datalarını indirebileceğim bir adres var mıdır?
yani istediğim senet/kontrat için belli tarihler arasındaki dataları indirmek istiyorum mesela...[/QUOTE]
Takasları alamıyorsunuz ama grafikleri almak için grafikte sağ tıklayıp internetten çek diyorsunuz.
Bİr de FX2000>ayarlar>Ssitem Ayarlarını açıp Otomatik Data Downloadı tıkalrsanız graifği açınca kendi tammalıyor. İnternetten çektirmeye gerek kalmıyor.
kısa vadede uzun treni kaçmışa benziyor..
önce realizeye ardından sağlam durursak uzuna oynamayı düşünüyorum..
halen realize işareti yok,pusuda beklemeye devam..
hislerim mevcut fiyatlardan açılacak kısaların yarın 2.yarıda yada en geç çarşamba günü kazandıracağını söylesede seçim haftası sebebiyle disiplini bozmadan işaret beklemeye devam :)
sn Larossion un sisteminin sinyali nasıl acaba..
ana sistemim su yüzeyinde long halen
[quote=VOBiX;99166]Takasları alamıyorsunuz ama grafikleri almak için grafikte sağ tıklayıp internetten çek diyorsunuz.
Bİr de FX2000>ayarlar>Ssitem Ayarlarını açıp Otomatik Data Downloadı tıkalrsanız graifği açınca kendi tammalıyor. İnternetten çektirmeye gerek kalmıyor.[/quote]
takasları tamamlamak için yöntem nedir peki?
[quote=abka;99169]sn Larossion un sisteminin sinyali nasıl acaba..[/quote]
en sun cuma SHORT'tu yanlış hatırlamıyorsam.sabah muhtemelen LONG demiştir.demediyse ve piyasada dönerse tekrar aşağı ve Larossian ın sistemi bu SHORT'tan kazandırırsa ajan tutup sistemini ele geçireceğim :D
[B]kendime iki adet..... kendi şeyarımdan armeğan edeyorum .... :( [/B]
[QUOTE=fXci;94659]Ah geceye pozisyonda girmek
Ah geceyi perisan etmek
Hiç akıllanmazmı traderlar
Niye gün içi trade etmiyorlar
Tek dayanakları ay sonu sistem performansı
Gerçi hiç uyamıyorlar sana sistem belası
Uydukları zaman yerin dibindesin
Uymadıklarında everest tepesinde
:D[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;94690]Nerede o eski kazançlı günler
Nerede gelecek kaygısı olmadan gecen zaman.
Artık kaygı duyma zamanı gelmiş
Geleceğin akıbeti beyine yerleşmiş
Zor bundan sonra korkmadan pozisyon almak
Güle oynaya tamamen sisteme uymak
Sisteme uymama kararı alındıysa artık
Bil ki başlamıştır kazançlı günleri ,sen bakarken sisteme alık alık
nasılım :D[/QUOTE]