[QUOTE=abka;99183]çıldıracam..sen git birgün sonra sisteme al veya sat verdir..
degerler birbirine çok yakın olunca mı olur..sebep ne olabilir..[/QUOTE]
grafik güncellemesi eksiktir belki ozaman. bugun guncelleyince öyle olmuştur belkim
Printable View
[QUOTE=abka;99183]çıldıracam..sen git birgün sonra sisteme al veya sat verdir..
degerler birbirine çok yakın olunca mı olur..sebep ne olabilir..[/QUOTE]
grafik güncellemesi eksiktir belki ozaman. bugun guncelleyince öyle olmuştur belkim
vobix yorumun nedir..o zaman testin anlamı yok..hatta bizzat kendin bile baksan,takip etsen anlamı yok...
sabah stop yaptığım yerin 200 puan üzerinden yine short... dayanamadım yine.. of offf ben iflah olmam..:..:
kadınım
[IMG]http://i44.tinypic.com/2qwo4ft.png[/IMG]
[QUOTE=abka;99181]az önce[B] çok gari[/B]p bir işlem oldu..sistem fdow da çarşambadan beri sat daydı..yani perşembe,cumaya ait hiçbir sinyal yoktu..ama az önce bu sistem müsvetdesi cuma için al verdi....[B]cumaya ait al işareti şimdi oluştu[/B]..bu ne saçmalık..
böyle garip şeyler olur mu..[/QUOTE]
Böyle bir şeyt görünce o sistemi direkt çöp tenekesine yolluyorsunuz. Hani biri iki ay birebir takip edin demiştim ya işte bunları görebilmek içindi. Trix ve momentum kulalılan sistemlerde bu tür hatalar çıkabiliyor.
[quote=abka;99181]az önce[B] çok gari[/B]p bir işlem oldu..sistem fdow da çarşambadan beri sat daydı..yani perşembe,cumaya ait hiçbir sinyal yoktu..ama az önce bu sistem müsvetdesi cuma için al verdi....[B]cumaya ait al işareti şimdi oluştu[/B]..bu ne saçmalık..
böyle garip şeyler olur mu..[/quote]
hyırlı olsun abka, geriye dönük sinyal veren sistemin olmuş, bir de geriye dönük işlem yapabileydin...
şu an mtx termianlimden yrı düştüm..o yüzden net bir şey diyemem ama mesela c>ref(c,6) gibi bir koşulu sat koşulu olark yazarsan teorik olarak mümkün..yani bugünkü kapanış 6 gün sonrakinden büyükse sat dersin :) böylece hep kazanır sistem:..::..::..: ama mtc bunu yiyomu bilmiyorum çünkü al sat sinyali güncel barı etkiler diye bir kontrol olması lazım..yoksa senin başına gelendir.
[QUOTE=activex31;99140]Arkadaşlar sırası değil biliyorum ama
Bir soru soracam. garanti de vob ve hisse hesabım var başka bir kuruma geçersem direk oraya transfer mi olur
yoksa satış yapıpmı çıkmam lazım
birde en iyi vob işlem sitesi
garantide şartlı emir koyamıyorum bu çok kötü
kendileri özel bir sistem yapıyorlarmış daha hazır değilmiş.[/QUOTE]
gedik yatırımı tavsiye ederim.matriks üzerinden tüm işlemlerinizi sorunsuz yaparsınız.+.
boşverin sistemlere kafa yormayı..çamaşır ipleri bütün sistemlerden daha başarılı sonuç veriyor.:..::..:.
[QUOTE=abka;99187]vobix yorumun nedir..o zaman testin anlamı yok..hatta bizzat kendin bile baksan,takip etsen anlamı yok...[/QUOTE]
birebir sanal takipe tmenin amacı böyle geçmiş sinyalleri değiştirip değiştirmediğidir. Örneğin bir önceki barda AL gelir. Bu barda da al devam eder ama bundan sonraki bar açılınca bir bakmışsınız iki bar önce gelen Al görünmüyor. Sanal takipte gelen sinyalin zaman ilerledikçe değişip değişmediğini görmek lazım.
Birisi teepden sat veren bir sistem grafiği koymuştu. Gösterglerden belliydi neye göre davrandığı momentumu (9) dan (7) ye çekmiş saatlik grafiklerde. Son üç dört sinyali öyledi ve ve yuhh dedim momentum göstergesi ile iş bitmiş dipten al tepeden sat. Sonra baktım zaman ilerledikçe gelen sinyaller kaybolmaya başladı. Bazen gelen inylaler kalıyor bazen de kayboluyor. Yetkililere sesleniyorum "Verdiği sinyali kaybolmayan sistem istiyoruzz."
[quote=jerfin;99185]seyyah, senin ''e'' hedefini vurduk.. ne diyosun ?..:)[/quote]
e değil bir ED'nin[B] iv[/B] nolu dalgası...yapı dün buraya koyduğum gibi ise 7.025 puanı geçmeyecek bir düşüş için aşağı dönebiliriz...ama ben sistemime bahıyom :..:
[QUOTE=SEYYAH;99195]e değil bir ED'nin[B] iv[/B] nolu dalgası...yapı dün buraya koyduğum gibi ise 7.025 puanı geçmeyecek bir düşüş için aşağı dönebiliriz...ama ben sistemime bahıyom :..:[/QUOTE]
senin EW sayımına göre bütün bir hafta düşmemiz lazım.+. yaşasın ayuluk..:..:
sen ED'nin son dalgası de, ben de 5.1 diyeyim..:)(ben bu çıkışı 4-E çıkışı olarak sayıyorum..) sonuçta farketmez, her iki sayımda da görünen aşağı..:..:
[quote=Ardasu;99192]gedik yatırımı tavsiye ederim.matriks üzerinden tüm işlemlerinizi sorunsuz yaparsınız.+.[/quote]
komisyon oranı nedir?