-
[QUOTE=unlimitted;99206]ilk yatırım şirketim Gedik.
heralde bi 10 sene olmuştur onlarla başlayalı. komisyon oranı yüzünden beni ilk önce raymond james'e kaptırdılar, ordan da Sanko'ya zıpladım.
birkaç kez hoş sesli hatunlarla "ıı ee uuu neden gedik'i bıraktınız ki, bakın biz şöyle iyiyiz böyle iyiyiz, hizmet kalitesi zart zurt " türü kandırmaca olayına girdiler, "her işini kendisi internet üzerinden yapan adam için kurumlar arasındaki fark sadece software'in adam gibi çalışmasıdır, Sanko'da da bu anlamda şimdiye kadar problem çekmedim" deyip kapattım.
o yüzden şıftırttıydım komisyon oranı nedir belki adam olmuş da düşürmüşlerdir diyerekten...[/QUOTE]
sn.unlimitted size özel mesaj attım.
-
seçimden önce trde major bir düşüş beklemiyorum, sebebi politiktir.
sevgiler.
-
benimde toprak yatırımdı ilk aracım..
ne kerizlediler beni oy oy oy :)
2000 senesinde günde 500 milyon komisyon veriyordum,kredide kaldığım zaman 1,5 milyar gecede kredi faizi..
müdür her öğlen gelip ne yer ne içersiniz diye soruyordu :)
kaz gelecek yerden..:)
-
herkese bol kazançlar sevgili arkadaşlar.
bayadır bakamıyorum yeni işim dolayısıyla voba ve piyasalara ara vermek durumunda kaldım.
sadece arada akşamları bakıyorum ilgi alanım garan ve bir kaç banka
garanda 2008 yılbaşında başında 6,6 civarında başlayan düşüş 1,68 lerde durdu bu düşüş trendinin direnci bugün itibariyle 2,35 civarından geçiyor grafik atamıyorum, açıp grafiğe bakarsanız endeksin dümeni diyebileceğimiz garan kritik bir yerde.
hepinize selamlar:)
-
[quote=jerfin;99209]benimde ilk göz ağrım gedik yatırım idi unlimit[/quote]
çok seviyordum kerataları. ilk göz ağrısı ne de olsa...
yazılımı (IBS) de çok beğeniyordum hisse tarafında.
ama gel gör ki benim kadar işlem yapan adam için çok yüklü komisyon alıyordu.
eee dedim, ben yatırım şirketimden ne danışmanlık hizmeti alırım ne telefon hizmeti.
herkesle aynı internet hizmeti veren adamın benden fazla para istemesi zoruma gitti.
tohumunuza para mı saydım lem dedim, koparttım bağı.
-
[quote=jelibon;99211]seçimden önce trde major bir düşüş beklemiyorum, sebebi politiktir.
sevgiler.[/quote]
[B]majörler tükendi,minörlere yolculuk[/B] diyorsun yani sevgili jelibon...:D
MFÖ-Buselik Makamına isimli şarkısında böyle bir bölüm vardı o aklıma geldi birden :)))
-
[QUOTE=unlimitted;99206]ilk yatırım şirketim Gedik.
heralde bi 10 sene olmuştur onlarla başlayalı. komisyon oranı yüzünden beni ilk önce raymond james'e kaptırdılar, ordan da Sanko'ya zıpladım.
birkaç kez hoş sesli hatunlarla "ıı ee uuu neden gedik'i bıraktınız ki, bakın biz şöyle iyiyiz böyle iyiyiz, hizmet kalitesi zart zurt " türü kandırmaca olayına girdiler, "her işini kendisi internet üzerinden yapan adam için kurumlar arasındaki fark sadece software'in adam gibi çalışmasıdır, Sanko'da da bu anlamda şimdiye kadar problem çekmedim" deyip kapattım.
o yüzden şıftırttıydım komisyon oranı nedir belki adam olmuş da düşürmüşlerdir diyerekten...[/QUOTE]
cbaykus ile görüşürsenzi bir kıyak yapar size.
Artık aracı kurumlara direkt merhaba ben geldim demekle de olmuyor.
Merhaba beni X yolaldı diyince daha iyi oluyor.
-
[QUOTE=SEYYAH;99215][B]majörler tükendi,minörlere yolculuk[/B] diyorsun yani sevgili jelibon...:D
MFÖ-Buselik Makamına isimli şarkısında böyle bir bölüm vardı o aklıma geldi birden :)))[/QUOTE]
düşündüm düşündüm en güzel bu kelimeyle anlatılır dedim napayım.:..:
-
5 dklıklardai kili dip için uğraşıyorlar bakalım becerebilecekler mi?
-
SN VOBİX
Baya bi short açıldı gibi düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum acaba ?
-
23.03.2009 15:50:28 YENİLEME-ABD, TOKSİK VARLIKLARIN ALIMI İÇİN, 100 MİLYAR DOLARA KADAR KAYNAK AYIRDI
ABD Hazinesi, bankalardaki toksik
varlıkların alımı için ilk aşamada, 700 milyar dolarlık Finans Sektörü Kurtarma
Fon'undan 75 ile 100 milyar dolar kaynak ayırdı.
ABD Hazinesi'nin toksik ayıklama planına göre, 1 trilyon dolara kadar
ulaşabileceği belirtilen toksik varlıkların alımına, ABD Merkez Bankası ve
Federal Mevduat Sigorta Şirketi de katkıda bulunacak.
ABD Hazine'si, oluşturulacak fona beş ya da daha fazla sayıda yatırım
yöneticisi alırken, yatırım yöneticilerinden, toksik varlıkları satın alabilmek
için en az 500 milyon dolarlık özel sermaye sağlayabilmeleri şartı aranacak.
Programa başvurular 10 Nisan kadar sürecek ve kabul edilen başvurular 1
Mayıs'a kadar açıklanacak.
AA
Bunca tantana 100 milyar dolar içinmiş.
-
Tamam heralde yataya geçtik, yüksek ihtimal öyle yatay oldu diyorum, iki üç gün buralardayız, artık spot 30 un 32000 aşmasını bekliycez, yukarı hareketin devam işareti ancak 32000 aşılınca olur kanaatindeyim..
Şimdi spot için 31000 eksenli hareketler olur bence, vob içinde fazla heyecana gerenk yok, düşer çıkar bişeyler yapar ama yataydan vazgeçemez bence, yukarı yemedi, ama aşağıyada yemeyecek:p, zaten yatatylık gibisi varmı? aşağıdan al, yukaraıdan sat, yukarıdan bidaa sat aşağıdan al, aşağıdan bidaha al şeklinde swing mi denir artık ne denirse, bu duruma ne kadar çabuk adapte olursak o kadar para yaparız şu iki üç günde derim ben:..::..:saygılar...