dow'a bağlı olarak indirmediler endeksi.
şimdi dow artar, bunlar da zorlarlar 31.425'i.
neyin neyle ne kadar korelasyonu varsa .iç ettiler resmen öngörü möngörü kalmadı...
Printable View
dow'a bağlı olarak indirmediler endeksi.
şimdi dow artar, bunlar da zorlarlar 31.425'i.
neyin neyle ne kadar korelasyonu varsa .iç ettiler resmen öngörü möngörü kalmadı...
VOB 60 dk'lık.
31.5 seviyesi, Hem yükselişin %100'ü hem de yükselen trendline bu seviyeden geçiyor. Yukarı hareket sürerse ciddi direnç olacaktır. Geçilirse, bir sonraki direnç grafikte gözükmekte.
Bol Kazançlar.
[URL=http://img253.imageshack.us/my.php?image=vob60r.png][IMG]http://img253.imageshack.us/img253/3562/vob60r.png[/IMG][/URL]
Dow saçmaladı, bugünlerde 7700 üzerine atarsa olumlu hava estirecek resmen, ama bugün yaparsa yarın sabaha dow futur eksi olur ondan sonra oda yataya geçer diyorum, ama uzunlardanda vazgeçemedim, bakalım duruma göre akşama kapar yarın sabah düşüşle açılacağımızı yada 31000 altına sarkacağımızın işareti geldimi kapar flat girerim geceye, sanırım bunu 31500 civarlarına ulaşabilirsek belli olacak, ama zaman az kaldı, saygılar...
Sevgili Seyyah,
Ending diagonal 60 dk'lık grafikte görülebileceği gibi, v. dalgası kısa-zayıf kalarak tamamlanmış olabilir. Eğer aşağı hareket devam edecekse, expanding (Genişleyen) bir ending diagonal olarak saymak gerekecek.
Valla bu yurtdışı bovespasından dax ına cümlesi yukarı gider, biz onlar düşerken düşmediğimiz gibi çıkarken çıkamayız gibi geldi bana, full uzunların yarısını kapadım gitti, saygılar...
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;99219]SN VOBİX
Baya bi short açıldı gibi düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum acaba ?[/QUOTE]
ufaklardaki shortlar çoğalıyor gibi görünüyor.
Bugün senaryo 1 var.
msdownloaderden ilk başta 5dak,60 dak,günlük dosya indikten sonra,sadece 5 dak.verileri yüklemek yeterli mi..mesela ms da 20 dak. ihtiyacım varsa 5 dak veri alıp ,periyodu 20 dak. yapıyorum..yanlışlık var mı..
[QUOTE=abka;99228]msdownloaderden ilk başta 5dak,60 dak,günlük dosya indikten sonra,sadece 5 dak.verileri yüklemek yeterli mi..mesela ms da 20 dak. ihtiyacım varsa 5 dak veri alıp ,periyodu 20 dak. yapıyorum..yanlışlık var mı..[/QUOTE]
yanlışlık yok hangi veri lazımsa onu yükletirsiniz. 20 dk için 5 dklıkları kulalnabilirsiniz ama 2 saatlikler için saatlikleri kullanmak 5 dklıklara göre daha sağlıklı.
Arkadaşlar bir önerim var (haydi yap yap şığlıklarını duyar gibi oluyorum),
Şu sistem olayına forumcak ısındık malum. Akşamları herkes sistemlerinin son halini gösterir grafları foruma yapıştırsın..Foruma renk gelsin neşe gelsin bilim ilim irfan gelsin. Bu çerçevede, SAZAN, VOBIX (Bilhassa Titanium), Larossian, Belhal gibi arkadaşlarımızın sistemlerinin çıktısını forumda görmek isteriz...VOBORSA ALL STARS gibi bir ad da veririz olaya ve arkadaşlara..Bu talepde hiç bir kötü niyet yoktur..:) Hem 15 hem de 60 daklık çıktılar eprışıeytıdlanacaktır. Hatta ayrı bir topik olsun...:) :)
Vay eşşek spota bakın, inadına milim milim yükseliyo, para olacak bunu evirip çevirip dövecen, çok kıl oluyorum bu spota, nasıl yavaş yavaş yükselip yavaş yavaş düşürüyolar, manyak bunlar manyak, harbi manyak...
[QUOTE=Astatin;99230]Arkadaşlar bir önerim var (haydi yap yap şığlıklarını duyar gibi oluyorum),
Şu sistem olayına forumcak ısındık malum. Akşamları herkes sistemlerinin son halini gösterir grafları foruma yapıştırsın..Foruma renk gelsin neşe gelsin bilim ilim irfan gelsin. Bu çerçevede, SAZAN, VOBIX (Bilhassa Titanium), Larossian, Belhal gibi arkadaşlarımızın sistemlerinin çıktısını forumda görmek isteriz...VOBORSA ALL STARS gibi bir ad da veririz olaya ve arkadaşlara..Bu talepde hiç bir kötü niyet yoktur..:) Hem 15 hem de 60 daklık çıktılar eprışıeytıdlanacaktır. Hatta ayrı bir topik olsun...:) :)[/QUOTE]
Titanyum full mekanik değil ayrıca MAtriks ve Metastockta çalışmıyor. Okları elle koyarsam olur.
31300 çok kuvvetli direnç oldu