Şu dow akşama 7500 üzeri kapanış bile yurtdışını yarında canlı tutacak...
Printable View
Şu dow akşama 7500 üzeri kapanış bile yurtdışını yarında canlı tutacak...
[QUOTE=truva;99233]31300 çok kuvvetli direnç oldu[/QUOTE]
Neden acaba?:..::..:
[quote=VOBiX;99232]Titanyum full mekanik değil ayrıca MAtriks ve Metastockta çalışmıyor. Okları elle koyarsam olur.[/quote]
Bizi yemediğin sürece sorun değil:D:D:D
[quote=sazan;99225]Sevgili Seyyah,
Ending diagonal 60 dk'lık grafikte görülebileceği gibi, [B]v. dalgası kısa-zayıf kalarak tamamlanmış olabilir[/B]. Eğer aşağı hareket devam edecekse, expanding (Genişleyen) bir ending diagonal olarak saymak gerekecek.[/quote]
bunuda düşündüm abi haklısın olabilir.fakat göze pek hoş görünmüyor.hani FIBO olayının özü var ya çıplak gözle bile bakınca matematiksel olarak hesaplamasak bile nasıl tüm parçaların düzenli bir şekilde cuk oturduğunu farkederiz.
şimdi olası i ve iii nolu dalgalar 7.000 puan civarı oysa son düşüş 2.500 puan civarı.biraz güdük gibi duruyor üüü ama sen benden çok çok daha iyi biliyorsun.bi noktaya kadar sana karşı durabilirim :D
DİP bekliyorum diye şartlanmamak lazım...koparırlar kafamızı ALLAH muhafaza :o
[quote=Astatin;99230]Arkadaşlar bir önerim var (haydi yap yap şığlıklarını duyar gibi oluyorum),
Şu sistem olayına forumcak ısındık malum. Akşamları herkes sistemlerinin son halini gösterir grafları foruma yapıştırsın..Foruma renk gelsin neşe gelsin bilim ilim irfan gelsin. Bu çerçevede, SAZAN, VOBIX (Bilhassa Titanium), Larossian, Belhal gibi arkadaşlarımızın sistemlerinin çıktısını forumda görmek isteriz...VOBORSA ALL STARS gibi bir ad da veririz olaya ve arkadaşlara..Bu talepde hiç bir kötü niyet yoktur..:) Hem 15 hem de 60 daklık çıktılar eprışıeytıdlanacaktır. Hatta ayrı bir topik olsun...:) :)[/quote]
Aloooo, SEYYAH, ABka, Jerfin, FXci, ve adını anamadığım nice güzide forumdaş....bu öneriye destek verirsiniz diye bekliyordum ama!!!hişşşşş
AKBNK %9,22 artıda Cello %1,27 ekside.
[quote=VOBiX;99239]AKBNK %9,22 artıda Cello %1,27 ekside.[/quote]
derisnosupun
[quote=Astatin;99238]Aloooo, SEYYAH, ABka, Jerfin, FXci, ve adını anamadığım nice güzide forumdaş....bu öneriye destek verirsiniz diye bekliyordum ama!!!hişşşşş[/quote]
asti benkim sizkiler gibi vurguncu değil üüü
sazan ağabeyinki 6 haneli rakamlara ulaşıyor 3-4 aylık puansal performansı.senkimde çılgın bişey...
Laro,fXci,belhal ve VOBIX kilerde akıllara zarar...
asti ben buraya yapıştırırsam dalga konusu olabilirim.gerçekten beni bu güzide gruba katma canım kardeşim gözünü seveyim :o
[QUOTE=Astatin;99238]Aloooo, SEYYAH, ABka, Jerfin, FXci, ve adını anamadığım nice güzide forumdaş....bu öneriye destek verirsiniz diye bekliyordum ama!!!hişşşşş[/QUOTE]
Resim ne işe yarayacak onu anlamadım...
Resim yerine herkes getiri bilgileri ile 1 sistem yayınlasın, ayrı topik olursa iyi olur.
Ben 6. kişi olarak 2 sistem yayınlarım. Böylece ufkumuz açılır...
[quote=SEYYAH;99241]asti benkim sizkiler gibi vurguncu değil üüü
sazan ağabeyinki 6 haneli rakamlara ulaşıyor 3-4 aylık puansal performansı.senkimde çılgın bişey...
Laro,fXci,belhal ve VOBIX kilerde akıllara zarar...
asti ben buraya yapıştırırsam dalga konusu olabilirim.gerçekten beni bu güzide gruba katma canım kardeşim gözünü seveyim :o[/quote]
Benimki daha mechul, hiç güçlü ayı ve güçlü boğa piyasası görmedi..Sakladığımdan değil yapıştırmasına yapıştırırım..
Zaten sen sistemini yapıştır demedim:..::..: özellikle adı geçen forumdaşları dedim...VOBORSA ALL STARS diye gazı da verdim ama çıt yok...daha...arkadaşlarda....
Uzunları kapattım flat kaldım...saygılar....
Geceye geçen haftadan kalan longlarla devam, halil hoca bozuk saat misali arada haklı da çıkıyor...