Yarın bugünkü çıkışın geri gelişi olur, o zaman uzuna geçerim diyerekten geceye flat, aşırı alım bölgelerindeyiz ya o sebepten realize iyidir dedim, saygılar...
Printable View
Yarın bugünkü çıkışın geri gelişi olur, o zaman uzuna geçerim diyerekten geceye flat, aşırı alım bölgelerindeyiz ya o sebepten realize iyidir dedim, saygılar...
Longlar yarına taşınır. Sistem konusu ilginç ancak amacı nedir sevgili Astatin ?
(Sinyalleri çözüceksin dimi, seni gidi seni :..:)
bizim piyasayı geçtim bu dow nereye kadar gidecek onu merak ediyorum.bi cuma günü -120 puan yaptı onun haricinde yükseliyor sürekli...ama nereye kadar????????
[quote=bull market;99244]Uzunları kapattım flat kaldım...saygılar....[/quote]
eline sağlık bull !
iyi taşıdın pozisyonu..
haftasonuna pozisyon bırakırken en kararlı sendin..
Alın size sistem,
Adı Greed-Fear
AL Koşulu
Sat Koşulu
Açığa Sat Koşulu
Açık Pozisyonlu Kapat Koşulu
VOB 60 dk'lık grafikte,
1130 Trade, 445 Karlı, 685 Zararlı işlem
%3182 Kar. (4 Yılda)
mevcut seviyelerden yine kısa giriyorum geceye..
30800 altına sarkmadan kısada olmamam lazımdı ancak daha önce dediğim gibi bugünkü fiyatlardan açılan kısa pozisyonların en geç çarşamba kazandıracağını düşünüyorum kendi adıma..
bakalım disiplinden çıkmanın sonu nasıl olacak?
[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/1383/titanyum.png[/IMG]
[quote=sazan;99247]Longlar yarına taşınır. Sistem konusu ilginç ancak amacı nedir sevgili Astatin ?
(Sinyalleri çözüceksin dimi, seni gidi seni :..:)[/quote]
Amacım çok iyi sistemleri görüp kahrolmak ve gaz almak, yada benimkinden daha kötü olanları görüp "tembel teneke" diye dalga geçmek :) Aynı şeyi sizde yapabilirsiniz.. :)Esinlenmek yani sadece.
Çok iyi bilirsinki 2 nci nested if'den fazla if içeren bir sistemi, çıktısına bakarak çözemezsiniz.
Bildiğiniz bir şeyi hatırlatayım: n bilinmeyenli bir denklemi çözmek için n adet bağımsız denkleme ihtiyaç vardır. :) Yani gözle graf dan sistem çözmek neredeyse imkansız..Ancak çok dandik sistemler gözle çözülür onlarda bizi ilgilendirmez... :).....
Açıyorum topiği : VOBORSA ALL STARS
geçen haftaki longlarla devam
Adına sistem denirmi bilmiyorum ama 3 indikatörden oluşan kendime göre bir al sat koşulu yaptım.Eğer buna sistem dersek flat'ta içeriyor.Geçmişe göre şööle manuel baktım fena değil gibi en azından para kazanıyor.Bugün ''sistem'' 30950 de saat 10:30-40 arası flat verip 16 da 31200 den al verdi gün içi bakamadım ama 16 daki al koşuluna uyup geceye flat düsturuyla 31400 den verdim.200 points akmasada damladı daha ne olacak günde 200 point 20 iş gününde 4000 point eder buda adamı ihya eder.Zaten deveyi yardan atan bir tutam ot değilmi?
spotta 50 milyon üzerinde para girişi oldu..
yaww nasıl konu açılıyor beaa..vobix sen bilisrin