ulen zaman kalmadı... son saniyede olsa stoplamazsam kapanacamm..
Printable View
ulen zaman kalmadı... son saniyede olsa stoplamazsam kapanacamm..
[quote=abicim;426829]ulen zaman kalmadı... son saniyede olsa stoplamazsam kapanacamm..[/quote]
625 getti.flat
bi dahaki sefere allaha emanet olun abeyler...
hafta sonu bakarsam karalarım bişeyler..
tüm forumdaşlara eyi haftasonları...gamze ye ve mahi ye de..speşıl denks yani..ü[URL="http://www.."]www..[/URL].
ula balıklar ne pahalanmış ha kar varken..40 tl ye sarıganat gördüm..neyse bugün çıkmıştır baluhcular ucuzlamıştır herhal..ucuzlamıştır deyin
Eyi sabahlar.Tükkanı açıyorum, ısıtıcıyıda çalıştırıyorum :)
günaydın fileksi niki seksi, ısıtıcı sıcak yaşatır seni fileksi... :)
neey ralieynseynç mi..üw
[quote=Astatin;426808]hacı istatiski olarak 5 kere üst üste vurdurursa sonraki sinyalde %95 ihtimal dehşet trend geliyi..Yukarıda 4 vurdurmuş görünüyo ama toplamda çok fazla point kaptırmadığı için belki de bu sefer 6 dan fazla vurdurur::: bilemeyong..
ey gidi günler..ula zamanında ne uğaştıydım... sistem bir kere çarpıldıysa flata geçiyordu, sonraki vurdurma ::: sayısını ve toplam vurdurduğu puanı saydırıyordum, o toplam vurdurulan point bir önceki karlı sinyaller toplamına geldiyse (yani pala verdiği puanı geri aldıysa sisteme) sonraki sinyalde tekrar poz alıyordu... veya vurdurma sayısı son 4 aydaki peşpeşe vurdurma sayısını geçtiyse yine poza giriyordu filan...sonra işler güçler pis yoğunlaştı, işler güçler dizisi de başladı braktık olayları... belki yine dönmek lazım geliştirme olayına..ama vakit yok beaaahhh...::: bir de sistemli trade de adrenalin yok....kom
en kötü vurdurma 3 genlerde oliiidi zati..5 dalga...5 vurduruş..heheeh[/quote]
bar 875 veya üzeri kapatırsa 15 dk yı, sistem al verip 6 kez vurdurmuş olacak... ebediyen çarpılacak hali yok:D..o durum longa dönerim hacılar, gerçekler acılar... plis note that yani
birbirini seven sayılar teoremi..last action..üww
[IMG]http://i48.tinypic.com/am86cg.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;426941]birbirini seven sayılar teoremi..last action..üww
[IMG]http://i48.tinypic.com/am86cg.jpg[/IMG][/quote]
Hacı, geçenlerde büyük ikramiyeyi kazanan adam sürekli aynı numaralara oynuyomuş.Birbirini seven sayılardan oluşan aynı guponu oynarsan tutacak bu :cool:
[quote=flexy;426944]Hacı, geçenlerde büyük ikramiyeyi kazanan adam sürekli aynı numaralara oynuyomuş.Birbirini seven sayılardan oluşan aynı guponu oynarsan tutacak bu :cool:[/quote]
o öylede bu 10 ve 46 nasıl çıkmadı ona hayret ediyorum şu anda..7 ye diyecek bişiim yok ama 10 ve 46 aybetti hacı...:D:o
[quote=Astatin;426938]bar 875 veya üzeri kapatırsa 15 dk yı, sistem al verip 6 kez vurdurmuş olacak... ebediyen çarpılacak hali yok:D..o durum longa dönerim hacılar, gerçekler acılar... plis note that yani[/quote]
gereği yapıldı...ralli..eynseynç
ralli bir sudur iç iç kudur..thats why ayem lonkkk...boll bandın çok üzerine çıktı ara ara geri kısa realizler olabilir amma dirençleri löp löp kırdı...hızlı sistemde yeterince vurdurdu...taym tubi lonkkk
[IMG]http://i48.tinypic.com/357m2xt.png[/IMG]
abilerim aplalarım,
bu paris deki suikast olayından sonra ilgili tüm tarafların tepkilerine bakın (Türk Hükümeti, Muhalefet, TC Basını (iktidar yanlısı veya muhalifi), Yabancı Basın, Avrupa ülkeleri.... Hepsi aşağı yukarı aynı şeyi söylüyor. Bu eylem müzakere sürecini baltalamak için yapılmıştır!!! Buradan ben iki sonuç çıkarırım..
1) Bu kez müzakerelerin olumlu (herkes için anlamı değişik olabilir ben vob açısından diyorum) sonuçlanması için dah aönce hiç olmamış bir ittifak var...(...(İlk müzakerelerde Kıvrıkoğlu paşa da bu işi gizli kapaklı halledecekti ama o ABD yi karşısına almıştı. Bölge merkezli bir ittifak peşindeydi...Tutmadı..ABD o projenin sahiplerini yedi... İkici müzakere sürecinde de benzer torpillemeler olmuştu..Şimdi geniş bir çıkar birliği var... İstemeyen bir Suriye bir İran belki biraz-net değil İsrail ve artık zayıf aktörler olan 1-2 avrupa ülkesi)..Şu an durum farklı. Uluslararaası dengeler de - büyük sermaye de- müzakere sürecini destekler bir dinamiğe oturdu
2) Bu olay, müzakere işinin olumlu sonuçlanmasından zarar görecek veya elindeki bir kozu kaybedecek ülke veya ülkelerin işi olabilirBizi ilgilendiren 1 nolu kısmı....
Şortcular artık dikkat eyleye... Yarın birgün bir yol haritası açıklanırsa buraları kimse tutamayabilir... Ha diyeceksinizki cumaya kadar aklın nerdeydi? Cuma ya kadar hep "bu müzakere işini realiz için kullanıp, lonklayanları patlatmak için önce bir aşşğaı yaparlar mı (olasılık) diye düşünüyordum (önceki kredü notu artışları öncesinde yaptıkları gibi)...
Amma hafta sonu oluşan manzarayı umumi (yukarda açıklanan) ve endeksin güçlü duruşu v.b. bu kararımda etkili oldu... 101925 den şortları stoplayıp longa döndüm..Allah günahlarımı affetsin...Amin
Not: Bu kez kesin çözülür demiyorum. Bu kez çözülme ihtimali önceki seferlere göre daha yüksek diyorum..