[quote=a.kaya;284899]dowa fena veriyorlar ama burayı alıyor unli hocam sizce ???? bu gibi durumlar çok görmüşünüzdür[/quote]
pazartesi biz tatiliz dışarısı açık.
bu muhakkak gözönünde bulundurulmalı.
Printable View
[quote=a.kaya;284899]dowa fena veriyorlar ama burayı alıyor unli hocam sizce ???? bu gibi durumlar çok görmüşünüzdür[/quote]
pazartesi biz tatiliz dışarısı açık.
bu muhakkak gözönünde bulundurulmalı.
[quote=unlimitted;284905]pazartesi biz tatiliz dışarısı açık.
bu muhakkak gözönünde bulundurulmalı.[/quote]
peki sistemli işlem yapan zarara kara katlandığına göre pozda kalmaya devam etmeli demi ters sinyal gelene kadar kendim için soruyorum da :)))
geceye long devam.
[quote=a.kaya;284908]peki sistemli işlem yapan zarara kara katlandığına göre pozda kalmaya devam etmeli demi ters sinyal gelene kadar kendim için soruyorum da :)))[/quote]
hocam hayatımda 1 kere bile sistemle poza girip çıkmadım. sistem konusunda çok daha tecrübeli arkadaşlarımız var. onların daha çok yardımı olacaktır.
iyi akşamlar arkadaşlar. paylaşımlarınız için teşekkürler
[quote=a.kaya;284908]peki [B]sistemli işlem yapan zarara kara katlandığına göre[/B] pozda kalmaya devam etmeli demi ters sinyal gelene kadar kendim için soruyorum da :)))[/quote]
cevabı vermişsin zaten:::::::::::::::
Bugün %100 sistemli daytrade zarar eden va mı?
Abka? Ama çıkışlarda histem vasa saymam.
[QUOTE=cırcır;284921]Bugün %100 sistemli daytrade zarar eden va mı?
Abka? Ama çıkışlarda histem vasa saymam.[/QUOTE]
dytrade açısından iyi bir haftamıydı ki...
default daytrade elek olmuş..
[quote=burakb44;284889]babam bide dolar pastası atsan çok makbule geçer ekim vadeli başlangıçtan bugüne[/quote]
Kusura bakmayın sonradan gördüm mesajınızı...
Ekim..
[img]http://666kb.com/i/bm5qsq4kzfm5km9xu.png[/img]
Ağustos...
[img]http://666kb.com/i/bm5qsrrwh9thjxioi.png[/img]
Bilgisayar başına şimdi oturabildim...75.325 EKİM vade SHORT'lar 75.650 den stoplanıp aynı fiyattan da LONG açıldı...Böylelikle Pazartesi riskini de almış olduk...Dow'da bizim kapanışımıza göre hafiften su koyvermeye başlamış gibi ama neyse artık...Salı'ya kadar süre uzun...Hepinize çok güzel bir 3 günlük tatil süreci diliyorum.İyi akşamlar.
Arkadaşlar,
Geçen sefer de üstü kapalı belirtmeme rağmen anlaşılmamış,
bir daha söyleyeceğim,bu forum ve bu topikteki misyonum sona ermiştir,
bu topiğin amacı sizlere güzel daytrade sistemleri verip ,sizi bu konuda donanımlı yapmaktı...
ETR,STR,DTF gibi sistemleri beraberce kurup uygulamasını da yaptık...:)
Kısacası sizlere oltalar dağıtıldı,bundan sonrası size kalmış...:::
Son derece güzel sistemli daytrade eden arkadaşları görüyorum aranızda....
Dolayısıyla benim de vazifem bitmiş oldu...
Bu zaman zarfında hoşça vakit geçirdik,bazen tatsız gözüken durumlar olduysa da,onları da hoş geçen zamana karşı tartmak gerek..
Ben esasında genel forum ortamına çok uygun bir adam değilim,biraz sert yapılıyım,laf falan kaldıramam...
Dolayısıyla çok bile bulundum burada,Hellim Hn.'a üyeliğimi bitirmesi için bir öm da attım,ancak ,kendisi ve diğer üyeler beni sevdikleri için böyle bişi yapmayacağını belirtti...:::
Sonuç olarak; burada geçirdiim zamandan memnunum,hayatta hiç birşeye zaten pişman olmadım...
Siz VOB'da kazanın diye ,o niyetle herşeyi yaptım,gerekirse yine yaparım,risk almaktan çekinmem!!!
HEPİNİZE SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM......brv.brv.brv
T..CT..CT..CT..CT..C
[quote=saraylı;284937]Arkadaşlar,
bu topiğin amacı sizlere güzel daytrade sistemleri verip ,sizi bu konuda donanımlı yapmaktı...
Bu zaman zarfında hoşça vakit geçirdik,bazen tatsız gözüken durumlar olduysa da,onları da hoş geçen zamana karşı tartmak gerek..
Ben esasında genel forum ortamına çok uygun bir adam değilim,biraz sert yapılıyım,laf falan kaldıramam...
Dolayısıyla çok bile bulundum burada,Hellim Hn.'a üyeliğimi bitirmesi için bir öm da attım,ancak ,kendisi ve diğer üyeler beni sevdikleri için böyle bişi yapmayacağını belirtti...:::
Sonuç olarak; burada geçirdiim zamandan memnunum,hayatta hiç birşeye zaten pişman olmadım...
Siz VOB'da kazanın diye ,o niyetle herşeyi yaptım,gerekirse yine yaparım,risk almaktan çekinmem!!!
T..CT..CT..CT..CT..C[/quote]
Saraylı hocam,
burada yazdığınız kelimeler ben de fazlasıyla etkili oldu..bakış açım değişti..Yani siz 1 kişiden çook fazla insana emek verdiniz..hakkınız ödenmez..bir harften öte şeyler öğrendim sizden..
bizler için ise artık denize açılma zamanı..kendine güvenen yola çıkabilir demek istemişsiniz bence..
her türlü kararınızı destekliyorum..
saygılarımla,
T..CT..CT..CT..CT..C[/quote]
saraylı abi, fikrine saygım sonsuz.
ama beni hala sistemci yapamadın abi. bak hala sistem nedir bilmiyorum. misyon bitmedi abi daha. üvvvüüü
gerçi bu biraz mişın impasıbıl gibi oldu ama...:Düüü:Düüü
abi şaka bir yana, kimsenin kimseye birşey öğretmek gibi bir sorumluluğu yok ki. dolayısıyla seninki bir görev değildi. bu bir istekti bence.
ben sendeki bu öğretme isteğinin biteceğini düşünmüyorum.
herkesin dinlenmeye ihtiyacı olur. yormuşuzdur seni.
dinlenir gelirsin inşallah.
[QUOTE=AMON RA;284560]Ramazanın başında bi izin aldım bu güne kadar getirdi normalde pazartesi başlayacaktım ama telefon açtılar cumartesi gel diye yav gerildim iyimi! iyi alıştıydık sahura kadar oturup öğleye kadar yatmaya! Uyku oruç sorun değilde iş başlayacakya veriyom bünyeyi cigaraya! Neyse bu kadar ağıt yeter ben izin aldım adam gibi atraksiyon yapabilecemya piyasa yataya bağladı verem etti tabii bizi. Bu ne LAN! 2Haftadır bi numara yok! bugün biraz hareket yakaladık 500 pointi kaptık saatliklerimde al dedi sonra bi baktım günlüklerde düzelecek gibi oolum dedim 500 pointi kapmışın geceyede bööle devam yarın üstüne biraz daha alırsak dadından yenmez! (Laf aramızda yiyecektim! :( ) Gece namıssız dow gebermemi o ne Lan dedim gene ühü ühü şimdi oturdum graf bakıyom yollayım dedim forumdaşlara onlarda baksınlar!
[COLOR="Red"]AHA GRAFİK 60 dk! hedef 75150[/COLOR] bu .erefsiz giderde biliyomki bizi döküp ööle gidecek hulem belkide geberir! Lan bu ne yaman ÇELİŞKİİİİİ! :o:o:o .dng[/QUOTE]
Dün zabaha karşı 03 te yazmış idim!
Ort 75000 boşalttım malları dow coştu iyimi vade sonu olmasa nah verirdim vade sonundan tırstım! :D
Saraylı abi, bize yaptığın abiliği birbiriyle kan bağı olan birçok abi yapmaz. Emeğinize, bilginize ve size sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. Topiğe hiç gelmemenizdense ara sırada olsa gelmenizi Dilerim.
Farklı olmaya çalışmadan fark yaratanlardansınız.
[B]Olmaz abicim buna hakkınız yok ![/B]
[B]Yüzlerce kişinin,ışığından faydalandığı bir tecrübe ve bilgi hazinesinden[/B],bir dakika bile düşünmeden yazıp foruma yolladığı mesajların nereye gideceğini,kimleri nasıl etkileyeceğini,verilen emekleri,çalışmaları, pişmanlıklara dönüştüreceğini aklından bile geçiremeyen,en iyimser tabiri ile ''patavatsız'' bir katılımcının şuursuz hezeyanlarından dolayı [B]mahrum bırakamazsınız.[/B]
Unlimitted abimize de ilettiğim gibi; ''kimi cezalandırıyorsunuz ? ''
Sevgi ve saygılarıma...
Saraylı abi ben forumda aktif biri değilim ama yazılarınızı ve diğer üstadların yazılarını forumdan takip edip kendime ders çıkarıyorum ve eminim diğer arkadaşlarda aynısını yapıyorlar ve takdirlerini teşekkürlerini her fırsatta belirtiyorlar, ben kendi adıma *95 yılından beri türkiye ve dünya piyasalarındayım ve her geçen gün bir arkadaşımız veya bir üstadımızın bir yazısı tarafından birşey daha öğreniyoruz.
Bundan dolayı bu biz öğrencilerinizi, arkadaşlarınızı bilginizden, nasihatlarınızdan mahrum bırakmayın.
tabiki yine takdir sizin ama ekranı saraysız birakmayın.
teşekkür ederim .
Sayn Sarayli,simdiye kadar vermis oldugunuz tum emekleriniz icin cok tesekkur ederim,Allah razi olsun hayirli gunler ve bol kazancli gunler dilerim size...
[QUOTE=saraylı;284937]Arkadaşlar,
T..CT..CT..CT..CT..C[/QUOTE]
Üstad başkaları için bişey diyemem ama bakıyorum herkes aynı şeyi yazmış! Bana çok faydan oldu ufkumu açtın! Kafamdaki birçok soru işaretine cevap buldum sayende! Gitme misyonumu tamamladım diyorsan bile gitme! Arada yaz bizi üzme!
Yok gidersende HAKKINI HELAL ET!
Tahmin ettiğinden daha fazla hakkın var burada birçok insanın üstünde!
:(:(:(:(:( üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
[quote=last trader;238924]Sayın saraylı topik hayırlı olsun müdavimi olurum ben buranın,başarılar dilerim[/quote]
[quote=last trader;239205]Seni, eski forumdan takipcindim abi çok emek harcıyacaksın ve birşeyler vereceksin bizlere umarım burda senin kıymetini bilenler takip eder bilmeyenler şimdiden rica ediyorum buraya yazmasın saraylı abiyi küstürmesin şimdiden teşekkürler....bunu yazmamın sebebi kendi bilmez ukalanın birisi geliyor saçmalıyor seni takip eden ve seven kişiler mağdur oluyor
[/quote]
İlk sayfadakı mesajım ve sonraki mesajım abi,ben en başta yazdım,her zaman heryerde çıkar bu densizler bir kac kişi yüzünden bırakma seni sevenleri:mad:
saraylı bey ben verdiginiz bütün bilgiler icin cok tesekkür ederim.mail olayına cok alısamadıgım icin cok fazla buraya yazmıyorum.isallah tekrar yazarsınız.zaman yiter yasam sürer yasayan gorür.saglıcakla kalın her sey gonlünüzce olsun.
..... Siz VOB'da kazanın diye ,o niyetle herşeyi yaptım,gerekirse yine yaparım,risk almaktan çekinmem!!!
[/quote]
Sayın Saraylı hocam,
Sizi geç bulduk, erken kaybettik (kendi açımdam üüü)
Emekleriniz için çok teşekkür eder. Heyşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
Siz yinede elinizi üzerimizden çekmeyin, arada birde olsa yazılarınızı
görürsek, saraylı hocamızda buradaymış diyip moral buluruz .brv
Hoşkalın.
DM
1002x fdj bizle kapanışı....102xx görmüş..10021 şimdi...ah ulan bernanke gazı yükselişi...bizim piyasa açık olsaydı histemcide sistemcide parayı vurmuştu...
[quote=Astatin;285192]1002x fdj bizle kapanışı....102xx görmüş..10021 şimdi...ah ulan bernanke gazı yükselişi...bizim piyasa açık olsaydı histemcide sistemcide parayı vurmuştu...[/quote]
anlaşılan gapsız bi açılış olucak demi asti hocam ama tabi yarın fıçırlar ve aya nasıl olur orası önemli açılış için....
[quote=a.kaya;285196]anlaşılan gapsız bi açılış olucak demi asti hocam ama tabi yarın fıçırlar ve aya nasıl olur orası önemli açılış için....[/quote]
sabah fıçır şu anki seviyede olursa eksi açarız..10200 ü görüp 10020 ye geri gelmesi, hep 10020 de kalmasından daha kötü bir durumdur...momentum olayı...ama vob ayrı dünya.. misal bence dunya piyasaları ekim sonuna kadar limoni ve aşağı olacak bence..ama vob da ne olur kestiremiyorum...:rolleyes: Çok adam duyuyorum abi kredi faizi gelmiş %14 e çekiyorum krediyi, şortluyorum/longluyorum vob da diyenv.s. bu beni korkutuyor.. umulmadık tuhaf ve ters hareketler, süper güzel kapanış ertesi dehşet gaplar v.b. ile buyuk soygunlar olacak... ayrıca bence bu yılsonuna kadar iran olayında kötü şeyler olacak:cool:
1 günlük rüzgar geldi geçti,
ayular tekrar işbaşında.
[quote=padişah;285200]1 günlük rüzgar geldi geçti,
ayular tekrar işbaşında.[/quote]
perşembe dow kapanışını ve cuma bizim açılışımızı hatırla padişah..
üstelik yarın vadenin son günü..
sa günaydın bol kazançlar cümleten
Ohaaaaa capon lar gene % -3.55 yahu bunların hali ne olacak böyle bende bunları abd den sonra dünyanın 2.devi bilirdim borsaları 20 yıldır ayu ların hakimeyetinde..
2000 puan gap sevdam bu sefer gerceklesir belkim...
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Hayırlı haftalar
herkese gunaydın..saalam ve uzuncana bir vade sonu tatılınden sonna,son günü izlemek üzre döndüm...çok da bişii kaçırmamışım testerelerden başka..:))
herkese hayırlı kazançlar...
cümleten günaydın iyi haftalar
bizim dususumuz bu kadar iste...:::...
[quote=caretta;285232]bizim dususumuz bu kadar iste...:::...[/quote]
hatta simdi dow tepki verir aksama kadar, biz de dow tepki verdi diye yeni zirve goruruz...:::...
hehe, demedim mi?... inanilmaz bir boga potansiyeli var bizim endeksde...
[quote=a.kaya;285221]Ohaaaaa capon lar gene % -3.55 yahu bunların hali ne olacak böyle bende bunları abd den sonra dünyanın 2.devi bilirdim borsaları 20 yıldır ayu ların hakimeyetinde..[/quote]
Asian fantasy:..::..:
Bu arada dağ gibi tatil nasıl geçti gitti yaw..üühühühühühü
ver küsküyü ekime ver ver ver
ekim vd açtık longu hale bak be yvd ile arasıda dağ gib fark oluştu sistem de tırt çıktı ağustos ayında :(
[quote=Astatin;285245]ver küsküyü ekime ver ver ver[/quote]
asti sistemleri normalde ekim vd de çalıştırmak gerek demi vd sonlarında geçen aylarda böyle bi şey demiştin sanki :confused: