-
[QUOTE=7410;99327]yapma yahu:confused:gene mi.
neyse acısını fazlasıyla cıkartırsın bence sen:)[/QUOTE]
sorma, gene kısa girim geceye 7410..:)
umarım çıkartırım, hiç moral kalmadı.. bu kadar kısa bir zamanda, bu kadar büyük bir kayıp yaşamamıştım daha önce..:(
-
ya bu sayfada turkucu kayahan vardı yok battı battıyoruz..hukumet falan fılan derken mılletı felakete surukluyorduuu.ne olduu acabaaa:))))))))
-
[quote=jerfin;99326]aslında siz 10 gün önce verdiniz 25 mart tarihini dow için.. +.
ben hep dow hiç düzeltme yapmadan daha nereye kadar gidecek diye diye 1 haftada sermayemin %25 ini kaybettim..:(
dow'un daha önceki dibinin altına gelmesini bekliyor musunuz sn.mozkan ?[/quote]
burada seyyaha yazarak anlatmaya çalıştım itki sayımı yapılırken double combinasyon diye göbeğim çatladı, üzerine bradley verdim her zaman çalışmaz diye ahkam kesildi, diyeceğim şudur dowda 6400 altını beklemek için çok çok erkendir ve bu sadece bir kehanet olur. ama bazen yapı çok açıktır mesela dolar tl de sitemde yazdığım bir yazı vardır vob 1,85 i zorlarken hedef 1,61 şeklinde şu an forexde 1,65-1,66. :..:
-
[QUOTE=jerfin;99330]sorma, gene kısa girim geceye 7410..:)
umarım çıkartırım, hiç moral kalmadı.. bu kadar kısa bir zamanda, bu kadar büyük bir kayıp yaşamamıştım daha önce..:([/QUOTE]
aman jerfi pure dikkat....
-
umarım çıkartırım, hiç moral kalmadı.. bu kadar kısa bir zamanda, bu kadar büyük bir kayıp yaşamamıştım daha önce..:([/QUOTE]
üüüüüüüüü stop yapmadınızmı:confused::confused:
-
canım sıkma canını. piyasa normale dönsün seçim birsin imf çözülsün hexen baba gelsin acısını çıkarıcaz
-
''zeka küplerini'' sahalarda görmek isteriz......:):)
-
[quote=jerfin;99330]sorma, gene kısa girim geceye 7410..:)
umarım çıkartırım, hiç moral kalmadı.. bu kadar kısa bir zamanda, bu kadar büyük bir kayıp yaşamamıştım daha önce..:([/quote]
moralini yüksek tutmaya çalışıyosun.ama olmuyo anladığım kadarıyla.
ben çok yeniyim biliyosun.kaybettiğim zaman benim de moralim çok bozuluyo.hareketimi sınırlıyorum öyle zamanlarda...
bide seçim olayı da girdi araya..
bakalım ..hakkımızda hayırlısı diyelim..
-
[QUOTE=QUEEN;99334]üüüüüüüüü stop yapmadınızmı:confused::confused:[/QUOTE]
bu sabah gaptan sonra yaptım, sonra geceye yine kısa girdim:..: ve sabah yine gap yiyeceğim..:)
-
Bence de yeni dip ler mümkün ama erken gibi
çok fazlada battık gidiyoruz demeninde bir espirisi yok
insanlara 1929 krizi o kadar çok empoze edildiki artık insanlar alışveriş yapmaz oldu.insanlar her şeyi erteledi. bugunku gaz kolay kolay alınmaz bir süre gider. Bizde de seçim ve imf durumları var.
ikinci el konutların % 5 gibi artması daçok ilginç bir işaret olarak gormeliyiz bence
-
[QUOTE=jerfin;99339]bu sabah gaptan sonra yaptım, sonra geceye yine kısa girdim:..: ve sabah yine gap yiyeceğim..:)[/QUOTE]
korkma yarına gap olmaz öyle rahat ol.....ama yarından sonra dikkat et.....tam çakal modu başlayacak sanırım.....
bol kazançlar.......
-
[QUOTE=mordak;99337]''zeka küplerini'' sahalarda görmek isteriz......:):)[/QUOTE]
slm mordak.. kimmiş bu zeka küpleri yaa, biz tanıyor muyuz:))