[QUOTE=mordak;99337]''zeka küplerini'' sahalarda görmek isteriz......:):)[/QUOTE]
evet zeka küplerinden yorumlar alalım....+.
zahmet olmazsa tabi.....lelele.lelele
Printable View
[QUOTE=mordak;99337]''zeka küplerini'' sahalarda görmek isteriz......:):)[/QUOTE]
evet zeka küplerinden yorumlar alalım....+.
zahmet olmazsa tabi.....lelele.lelele
[QUOTE=jerfin;99339]bu sabah gaptan sonra yaptım, sonra geceye yine kısa girdim:..: ve sabah yine gap yiyeceğim..:)[/QUOTE]
uslanmadım diyosun :oneyse yinede sabah ne olur belli olmaz ben de kısa bakıyordum baktım sistemler al girmedim o yüzden realize olabilir diye uzun da yapamadım gün içi biraz yaptım çıktım
[quote=mozkan;99328]kar close ile gelmez kar high ile gelir, stop close ile gelmez low ile gelir,
long isek new high da coşarız yani greed, new low da ise fear başlar, trendler close to close yerine high to high ve low to low izlenir en azından ew de :D[/quote]
EW açısından haklısınız, ama bir seviyenin kırılışı , baktığınız zaman diliminde o seviyenin üstünde kapanış ile olur. (yükselişten bahsediyorsak). Ew'de ise dediğiniz gibi 4. dalganın 1. dalga alanına 1 tick bile girmesi dalga sayımını bozar. (Bu açıdan High ve Low). Fear ve Greed açısından da kapanış değil , High ve Low önemlidir. Ancak sistem ve sistemde seviyelerin kırılmasından bahsediyorsak, ben kapanıştan daha iyi bir şey görmedim. (Geliştirdiklerim ve gördüklerim arasında)
İyi akşamlar.
[QUOTE=mordak;99342]korkma yarına gap olmaz öyle rahat ol.....ama yarından sonra dikkat et.....tam çakal modu başlayacak sanırım.....
bol kazançlar.......[/QUOTE]
senin çakal modlardan tırsarım ben mordak..:confused:
aşağı mı bekliyorsun, yukarı mı ?
[QUOTE=jerfin;99343]slm mordak.. kimmiş bu zeka küpleri yaa, biz tanıyor muyuz:))[/QUOTE]
bilmem tanırsın belki.....belki bir kısmını bilmem sen ne dersin?:):)
valla bana bakmayın ben hislerimle oynuyorum.
2 hafta onceki operasyonda 1500 zarara girdim 2 long (31000) kapatıp 600 tl sineye çektim 28500 lerden tekrar toplaya toplaya geldim
tüm umutlar tükendi lanet gene zarar ettik derken imf haberi kurtardı yine
[QUOTE=jerfin;99347]senin çakal modlardan tırsarım ben mordak..:confused:
aşağı mı bekliyorsun, yukarı mı ?[/QUOTE]
yarın en yüksekten başlar düşüş.....çakal mod sallamalı devam eder tabiki sonu aşağı bu halde bir yukarı ateşli çocuğun havale,eft geçirmesine benzer anca......lelele.lelele
[QUOTE=mordak;99350]yarın en yüksekten başlar düşüş.....çakal mod sallamalı devam eder tabiki sonu aşağı bu halde bir yukarı ateşli çocuğun havale,eft geçirmesine benzer anca......lelele.lelele[/QUOTE]
belli bir süre 32800 altı kısacılara......
29900 üzeri ise kısacılara....
arası ise trader dediğimiz kişlere yarar.........yani bence......
[QUOTE=mozkan;99324]takmayın kafaya 1-2 gün daha en fazla buralarda sp sonrası hep beraber short tüm dünya:..:[/QUOTE]
Katılıyorum çünkü Salı Çarşamba ve Perşembe en geç Perşembe eksi bir kapanış garantisi var VObun! Bu üç günde de ard arda artı kapatamaz.
Adalardan dönüş bekliyorum.
[QUOTE=mordak;99333]aman jerfi pure dikkat....[/QUOTE]
mordak selam bu sefer gördüm seni.
VOBİX saat kaç?
ne zaman geri ileri alıyoruz....:):)
[QUOTE=mordak;99350]yarın en yüksekten başlar düşüş.....çakal mod sallamalı devam eder tabiki sonu aşağı bu halde bir yukarı ateşli çocuğun havale,eft geçirmesine benzer anca......lelele.lelele[/QUOTE]
VOb hakkında hiçbir yorum yapamıyorum artık.. zararlar beynimi uyuşturdu.:..:
senin pariteler nasıl gidiyor..