[quote=Sunrise;99364]Tesekkurler ama matriksde calismaz bu cunku icinde PREV komutu var[/quote]
Evet metastockda kulanıyorum.
Printable View
[quote=Sunrise;99364]Tesekkurler ama matriksde calismaz bu cunku icinde PREV komutu var[/quote]
Evet metastockda kulanıyorum.
[QUOTE=VOBiX;99365]29900 altı ve 32800 kaldı bunlar da uzunculara mı yarayacak?[/QUOTE]
yaw vobix saat geç oluyor hemen hata bulacan yani....iyi öyle olsun bakalım.....
yanlış yazmışız işte..........cahalız diyorum halen eksiklerimi yüzüme vuruyon....
ayyıp be kardeşim....:):)
Arkadaşlar yarın için açılış ve destek dirençler konusunda yorumu olan varmı?
long dayım ama ben bile korkuyorum yarın için. Malum piyasa bazen ters çaşıyor.
[QUOTE=mordak;99369]yaw vobix saat geç oluyor hemen hata bulacan yani....iyi öyle olsun bakalım.....
yanlış yazmışız işte..........cahalız diyorum halen eksiklerimi yüzüme vuruyon....
ayyıp be kardeşim....:):)[/QUOTE]
yok abi ben anladım 29,900 üstü longcualra yarar da anlamayan olursa diye :D Kızma hemen.
[quote=VOBiX;99367]Bildiğim kadarıyla sankonun şubesi bile yok. Hem Nurol da gitti ama hesapler İş ve Camişe devredildi. Hesapalr devredilene kadar sıkıntı çıakr sonra bir şey olmaz. Bakalım Merkez bir yerle anlaşmış mı yoksa yoksa herkes kendi başının çaresine mi bakacak.[/quote]
aslında devır falan da olması ıs yatırım o subelerı satın almıs bu hafta spk bultenınde yenı sube acılısı olarak onay aldıı.
işte en buyuk sıkıntıda bu.mal aldınız spottan satmazsınız bırde kredınız varsa yandınızkıı deme gıtsınnn.hele hele vobta ters te ısee al basa belayıııiii....nzamanında basıma geldııı cokkk ugrastımm cokk gelmeyen ıs kalmadıı tovbelıım valla tek subesı olan sermaye cacık olmayan kurumla bırak calışmayı ınt sıtesıne bıle gırmıyorumm.versınler yuzbınde 6 komısyonlarııı..al ıstee olan yıne garıbım yatırımcıyaaa
[quote=VOBiX;99367]Bildiğim kadarıyla sankonun şubesi bile yok. Hem Nurol da gitti ama hesapler İş ve Camişe devredildi. Hesapalr devredilene kadar sıkıntı çıakr sonra bir şey olmaz. Bakalım Merkez bir yerle anlaşmış mı yoksa yoksa herkes kendi başının çaresine mi bakacak.[/quote]
aslında devır falan da olmadı ıs yatırım o subelerı satın almıs bu hafta spk bultenınde yenı sube acılısı olarak onay aldıı.
işte en buyuk sıkıntıda bu.mal aldınız spottan satmazsınız bırde kredınız varsa yandınızkıı deme gıtsınnn.hele hele vobta ters te ısee al basa belayıııiii....nzamanında basıma geldııı cokkk ugrastımm cokk gelmeyen ıs kalmadıı tovbelıım valla tek subesı olan sermaye cacık olmayan kurumla bırak calışmayı ınt sıtesıne bıle gırmıyorumm.versınler yuzbınde 6 komısyonlarııı..al ıstee olan yıne garıbım yatırımcıyaaa
ama olmuyor böyle zeka küpleri olmadan olmuyor......
kendimi yalnız hissediyorum....
[QUOTE=cansalk;99331]ya bu sayfada turkucu kayahan vardı yok battı battıyoruz..hukumet falan fılan derken mılletı felakete surukluyorduuu.ne olduu acabaaa:))))))))[/QUOTE]
yeni albüm için sanırım köşesine çekildi......alem çocuk tam trader...:):)
fındık gökhan ne yapan........sana 1000 tl verecem her ay 10.000 yap yeter.....
has delikanlı.........
Mordak kardeşim avatarın çok ürkütücü duruyor insan birşey demeye çekiniyor valla.:..:
Saygılarımla.
[QUOTE=Larossıan;99377]Mordak kardeşim avatarın çok ürkütücü duruyor insan birşey demeye çekiniyor valla.:..:
Saygılarımla.[/QUOTE]
hehehhe....aşkolsun yaw.....bakma avatara sen, ne demek,ne sormak istersen yaz.....
efendi olan,zeka küpü olmayan herkese kapımız açık.....:D:D
kayahan arkadımız imf haberlerine çok tepki veren inanmak istemeyen hatta cnbc garanti yapti diyen arkadaşdı değilmi. Ben anlamakta çok zorluk çekmiştim o zaman.