[quote=Sekube;298997]Adamlar yoncada ucuzluk kampanyası başlatınca kapış kapış gitti yine işe bak...[/quote]
he yav 2 lirayaken bu kampanya yoktu üwwww... 70 destek mi oliyir nedir üwwwww
Printable View
[quote=Sekube;298997]Adamlar yoncada ucuzluk kampanyası başlatınca kapış kapış gitti yine işe bak...[/quote]
he yav 2 lirayaken bu kampanya yoktu üwwww... 70 destek mi oliyir nedir üwwwww
Birtakım global********* eline kalmışız bizim gibi kçük yatırımcılar ne ederki,bunlara dur diyende yok Allah sonumuzu hak getiire.
tırsıyom bende longu yersiz açtım çarpma modundayız hala aslında
[quote=Astatin;298994]çalkala pala çalkala...rallicik, şelalecik, raliicil, şelalecik, rallicik, şelalecik...
duyu rimembır hacı memü :)[/quote]
patron üwww :D bugün iş felan olmayaydı senin keşke patron üwww :D:D seans içi çalışmıyorum maddesi koydur sözleşmeye üwwww :D:D
keserse şelale , ya da şelaleyle keser :D
hiç sevmedim bu serfeki çıkış şeklini :rolleyes::confused:
Bu gün veri varmı
hoş olsada olmasada pala istediği gibi yorumlar ya
patlayacak bir yere de nereye patlayacak? 225 den..
Görüntü güzel, yukarı aşağı hareketler de olumlu. Seans içi realizasyonlar geliyor, ufak ufak gaz alınıp yola devam ediliyor. Gayet sağlıklı sürüyor bence yükseliş... Benden size tavsiye fazla gıpraşmayın, ne demişler "Çok gezenin ayağına bok bulaşır" :D
Not: Fazla gıpraşmayın öğüdü benim gibi maliyeti çok aşağıda kalanlar içindir, yoksa heran 1000-1500 puanlık küskü bar gelebilir. Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir yani :)
DAX 100 puan çıkmış, Hans ile Helga çılgınca alıyor, bizimki bir gıdım gidemedi... Eskiden olsa crashhh sebebi olarak görürdüm... Vay be... Eski günler... :)))
akkız ve iş-c ile bu iş yürümez akşam kapanış ne olacak tüm mesele burada
Buarada Türkiyenin en iyi ew analistlerinden devir bile 7000 terste kaldı, en son 83300 den shortlamıştı. Richard Denis üstadın şu sözü aklıma geldi;
[B]
"en çok zoruma giden şey bu trading işinin bu kadar basit olması ve en cahilin bile basitlikle bu işi yapabildiğini görmüş olmam" [/B]