günaydınlar.Ekim vade shortlar kapandı ve long açıldı az.
Printable View
günaydınlar.Ekim vade shortlar kapandı ve long açıldı az.
günaydın,iyi seanslar !
günaydın Kolay Gelsin
Günaydın,hayırlı işler.
günaydın.. bol kazançlar..
iki vade arası makas da iyici daralıyor...
dax da uzun ortalamasının altına sarktı..
biz hala iyimser moddayız..
ayularin sayisi artmaya basladi, hatta cogunluk ayu gibi...halbuki garanti b. o kadar guclu ki...yeni zirve gosterebilir bize...bir de dow'un tepkisi geldiyse yeme de yaninda yat...
olmaz boyle birsey, sanki bir gorunmez el var garanti'yi topluyor...
5 dk lıklar yeniden al a geçecek..
10 kaplan vade sonu etkisiyle 100 kaplan modunda bugün..
yukari, daha yukari...:)...
avrupa bozarken utanmasalar bizde rally yapacaklar arkadaşlar.
uyuzuk zamanlar başladı (uyuşuk ve uyuz)
Selamlar...Tatilden yazıyorum...Eylül ayının kazançlı bir ay olabileceğini düşündüğüm için mecburen laptop'u da beraberimde getirdim...Zaten bu VOB yüzünden ne zaman doğru düzgün bir tatil yapabileceğim bilemiyorum... :( Bu arada 75.650 den açtığım Ekim vade LONG'ları 75.250 den kapattım ve aynı fiyattan da SHORT pozisyon açtım.Hepinize bol kazançlar dilerim.
.............................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ::::::
75.250 maliyetli SHORT'ları 75.600 den kapattım ve aynı yerden de LONG pozisyon açtım.Vadenin son günü kaşınıyoruz.Zaten piyasa da kaşımaya her an hazır ve nazır olduğundan... :) Ya bu arada topiğe ne olmuş...? Kimsenin yazdığı yok...Umarım tatil nedeniyledir...
[QUOTE=MASTER;285341]75.250 SHORT'lar 75.600 den kapattım ve aynı yerden de LONG pozisyon açtım.Vadenin son günü kaşınıyoruz.Zaten piyasa da kaşımaya her an hazır ve nazır olduğundan... :) [B]Ya bu arada topiğe ne olmuş?Kimsenin yazdığı yok...Umarım tatil nedeniyledir[/B]...[/QUOTE]
bence saraylı abi yok o nedenle ... üvvvvv ...gitti güzelim daytrade clup üüüüüü .. iftarda çorba falan dağıtır diye bekliyoz saraylı abiyi .. üvvv ... ingaaaaa .... :o:o
[quote=selçuklu;285343]bence saraylı abi yok o nedenle ... üvvvvv ...gitti güzelim daytrade clup üüüüüü .. iftarda çorba falan dağıtır diye bekliyoz saraylı abiyi .. üvvv ... ingaaaaa .... :o:o[/quote]
Ama böyle de olmaz ki Selçuklum...Saraylı abi bu topiği açtı ve faydalı bilgiler paylaştı.Biz de en azından emanete sahip çıkalım ve topiği yaşatalım.Yok eğer böyle olmayacaksa da topiğe kilidi vuralım bitsin bu iş...Ben şahsen hayalet bir topiğe yazmayı düşünmüyorum.Çünkü iyi kötü bir fayda sağlayabilmek ümidiyle yazıyorum.Yoksa ego tatmini için bir dakikamı bile harcamayı düşünmem.Bir süre daha gözlemlerim.Eğer böyle devam ettiğini görürsem mecburen ''benden pas'' derim...Sevgiler...
bu vob ve imkb zımbırtılarını kim yönetiyorsa hakaret duygularımın kendilerine kardşı nekadar kabardığını anlatmakta nefesim yetmez, yahu arkadaş dünya çukurlarda kaldı, sürünüyo bizimkiler pozitif ayrışma diye birşey uydurdular hale bak, sanki marsta yaşıyoruz :D
Herkese Selam,
FX Plus kullanan var mı aranızda ? Metastock a direkt veri transferi yapılabilceği söylendi , deneme şansı olan var mı acaba ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
Palayı soyup soğana çeviren daytradeçılar.
Ankette son iki gün, sonra Beşiktaş bizle nerdeyse eşitmiş demeyin he he.
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5692&page=3[/url]
Jelibon.
saraylı abide gitti ... vay anasını üüğüğüğüğüğ ...
topic öksüz kaldı ... üüü
dayrade clup öksüz kaldı .... üüü
çorba veren yok ... :o
kırmızı araba isteyecek kimse yok .... :o:o
saraylı abi .. gelmiyorsa bir bildiği vardır .. düşündümde sonuçta yaşça çok daha olgun benden şahsen .... o yüzden ısrar etmekte doğru olmaz üüü.... ama sabahları çorbanın tadıda bir başkaydı arkadaş ya :D:D.. vayyyy :o.... üvvvvvv ...
günaydın,hayırlı işler
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Günaydın bol kazançlar..
Apsd +14990
[quote=tomjones;285387]Herkese Selam,
FX Plus kullanan var mı aranızda ? Metastock a direkt veri transferi yapılabilceği söylendi , deneme şansı olan var mı acaba ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..[/quote]
Ms'e veri transferi yapılıyor.Foreks teknik desteği arayıp ayarları yaptırmanız lazım.
11:55 , 12:00 , 12:05 5dk Açılış yüksek düşük kapanış değerlerini yazabilecek var mı?
[quote=flexy;285562]11:55 , 12:00 , 12:05 5dk açılış yüksek düşük kapanış değerlerini yazabilecek var mı?[/quote]
11:55 o76675-l76650-h76700
12:00 o76725-l76700-h76775
12:05 o76750-l76675-h76775
[quote=ordi;285566]11:55 o76675-l76650-h76700
12:00 o76725-l76700-h76775
12:05 o76750-l76675-h76775[/quote]
Teşekkürler, rica etsem kapanış değerlerinide ekleyebilir misin?
[quote=flexy;285572]Teşekkürler, rica etsem kapanış değerlerinide ekleyebilir misin?[/quote]
önemli değil arkadaşım, rica ederim.
11:55 c 76700
12:00 c 76750
12:05 c 76675
metastock da verileri otomatik nasıl yükletiyoruz.
[quote=ozmen;285596]metastock da verileri otomatik nasıl yükletiyoruz.[/quote]
Otomatik yüklemek için Matriks terminalin içerisinde otomatik ms aktarımını kullanabilirsiniz.Fxplus'ta da bikaç ayar yaparak aktarım yapabilirsiniz.
bende matriks ms aktarım programı var ama bu programdanverileri yükle sonra ms dan refresh yapmadan bunun daha kolay bir yolu yokmu?
Herkes nereye kayboldu ?! Hayalet kasaba gibi olmuş burası :)
[quote=ozmen;285677]bende matriks ms aktarım programı var ama bu programdanverileri yükle sonra ms dan refresh yapmadan bunun daha kolay bir yolu yokmu?[/quote]
Ya dde üzerinden aktarım yapabilirsiniz yada fxplus ürününü kullanıcaksınız.Dde üzerinden aktarım yaparken açılış kağanış dakika ve saniyeleri tam tutmadığından verimli olmuyor.Foreksi bi arayıp sorun isterseniz.
[quote=flexy;285678]Herkes nereye kayboldu ?! Hayalet kasaba gibi olmuş burası :)[/quote]
Saraylı abi gidince böyle oldu.
Biliyorsanız ben de size birşey danışmak isterim matriks ekranında aynı ekrana farklı iki grafik nasıl koyabilirim. Örneğin imkb30 ile vob 30 grafiği gibi.
[quote=ordi;285691]Saraylı abi gidince böyle oldu.
Biliyorsanız ben de size birşey danışmak isterim matriks ekranında aynı ekrana farklı iki grafik nasıl koyabilirim. Örneğin imkb30 ile vob 30 grafiği gibi.[/quote]
X30YVADE, SPOTUN KODU yazarsanız olması lazım.Şimdi hatırladım.Bu çözmezse öğrenir öğrenmez size bilgi veririm.
Saraylı abi neden gitti bu arada?