-
[quote=VOBiX;99452]Dow yeni dipler yaparken biz neden yapmıyoruz diye soranlşara Varlık barışı+IMF+ Yastık altından çıkanlar demiştim. Varlık Barışından gelen paranın haberini koymuştum. IMF haberiyle nasıl zıpladığımız hep beraber gördük ve son olarak işte yastık altından çıkanların da ispatı. Alamanca Japonca değil geçen bir yılın haberi hiç değil. Sıcak sıcak... :..:
"24.03.2009 10:40:33 YILIN BAŞINDAN BU YANA PARASAL DEĞERİ 2,5 MİLYAR DOLARI BULAN YAKLAŞIK 80 TON ALTININ YASTIK ALTINDAN ÇIKIP SİSTEME GİRDİĞİ İFADE EDİLİYOR "[/quote]
Buna ek en son sert düşüşü de ben varlık barışına bağlıyorum. sanki bizim bıyıklılar fazlaca satış yaptı.
Buna ek olarak işbankasında yoğun bir yabancı alışı var. buda bir dikkat konusu
-
-
[quote=VOBiX;99452]Dow yeni dipler yaparken biz neden yapmıyoruz diye soranlşara Varlık barışı+IMF+ Yastık altından çıkanlar demiştim. Varlık Barışından gelen paranın haberini koymuştum. IMF haberiyle nasıl zıpladığımız hep beraber gördük ve son olarak işte yastık altından çıkanların da ispatı. Alamanca Japonca değil geçen bir yılın haberi hiç değil. Sıcak sıcak... :..:
"24.03.2009 10:40:33 YILIN BAŞINDAN BU YANA PARASAL DEĞERİ 2,5 MİLYAR DOLARI BULAN YAKLAŞIK 80 TON ALTININ YASTIK ALTINDAN ÇIKIP SİSTEME GİRDİĞİ İFADE EDİLİYOR "[/quote]
Milletimiz yatırımı çok iyi bilir, yanlış hatırlamıyorsam Eylül gibi 32-33'den ucuzladı diye altın alan çok oldu, şimdi satıyorlardır. :)
-
FXci köpengbalıkları yaklaşıyor 31875-31900.
Bebeye dikkat.
-
vob 20 dk grafik sat dedi bakalım ne olucak
[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/562/72651225.png[/IMG]
-
[quote=jerfin;99450]aslında dolarında aşağı fazla marjı kalamdı.. ne yapsak ki..:)[/quote]
4 günde %5 düştü dolar.
1,6635'e kadar sabır
sonra bi alır
dökülene kadar shortçular sapır sapır
gel bana bazı bazı! :D
-
[QUOTE=aslan;99455]Milletimiz yatırımı çok iyi bilir, yanlış hatırlamıyorsam Eylül gibi 32-33'den ucuzladı diye altın alan çok oldu, şimdi satıyorlardır. :)[/QUOTE]
Bu kriz döneminde öyle oldu. Döviz ve altında halk akıllı çıktı.
2001de bankacıların bile 1,70lerden maliyetlendiği dolarlar vardı.
-
[quote=oğuzt;99457]vob 20 dk grafik sat dedi bakalım ne olucak
[/quote]
iyi olur inşallah ;)
-
bendeki 5 dak sistem de 32050 den beri satda..ama ana sistem al da olunca ... 5 dak sistemin sat demesini ,sadece uzun kapat olarak degerlendiriyorum...
-
halkımız akıllandı artık..düşükten al ,yüksekten sat..[B]peki kuyumcular zarar etmiyor mu..[/B]
-
[quote=VOBiX;99459]Bu kriz döneminde öyle oldu. Döviz ve altında halk akıllı çıktı.
2001de bankacıların bile 1,70lerden maliyetlendiği dolarlar vardı.[/quote]
O zamanlar borsa ile ilgilenmiyordum, herkes faize para yatırırken dolar ağırlıklı portföy yapmıştım, sonra o parayla araba ve ev aldım. Evi 2003'te aldım 2 sene sonra %300 değerlendi.
-
[quote=abka;99462]halkımız akıllandı artık..düşükten al ,yüksekten sat..[B]peki kuyumcular zarar etmiyor mu..[/B][/quote]
İşi bileni etmez.