-
[quote=fXci;99475]demek sistemli ile sistemsiz Rarasında peng fark yok .dng aynı duygugukları paylaşabiliyoruk[/quote]
sistemli ile sistemsiz arasındaki en önemli fark açma-kapama anları arasında geçen süre.
siz daha uzun aralıklarla trade ediyorsunuz. komisyonunuz az. ben yeri gelir 4 tik'e fit olurum, ve dahi terse geçerim.
gap'ler sizin avantajınız, "olmayan" ters gapler ve gece rahat bir uyku benim avantajım.:)
-
Dolar 60 dk lık alda görünüyor kısa süreli tepki verebilir.
-
[QUOTE=jerfin;99471]hah şöyle yaaa, gelin biraz yanıma.. çok yalnız bıraktınız beni..:..:[/QUOTE]
Jerf, bizi üzdün bu sefer, hala dikkatli olmak lazım, kısaya geçtim ama rahat değilim, çünkü büyük periyodlar saatlik ve yukarısı al konumunda, böyle olunca ben fazla umutlanmıyorum kısadan, ama yinede al sat yapmak için birde realize olsun maksat, yoksa benim gibide para kazanılmaz buradan, ama kaybetmemeye çalışmak esas olmalı, biliyorsun kazanmak o kadar kolay değil, saygılar..
-
5 dklığa sat biraz önce geldi.
-
Sabah açılışla birlikte az bi miktar uzun girdiydim onlar zarar yazdı, dünkü gibi olur diye düşünmüştüm, kısa girdiğimede pişman olucam galiba, neyse, ikinci seans bişeyler olacak sanırım, gaplı açılışlardan sonra poz almak çok güç oldu yaaa, nedense kısa periyodların sinyalinede güven kalmadı, sanırım spotun günlük az bir marj içinde hareket etmesinden mütevellit vobdada kastırma dakikaları çoğaldı , demekki spot 20000 altına inse hepten hapı yutucaz, kısa periyod falan hak getire olacak, ondan sonrada bir gün aşağıdan açıl, bir gün yukarıdan, onuda tahmin edemeyeceğiz, böyleliklede ky ye vob oynamak ters kalacaktı, saygılar...
-
rüzgara karşı durmaya devam ediyorum :)
disiplini bozup histemle işlem yapınca çarpıldık 1000 puan cuma ve pztesi kısalarından.
kısa vadede tüm ortalamaların üzerinde kalmaya devam ediyoruz..
kısa periyotta göstergeler over bölgelerde hareket etsede orta vadeye sıçrayan olumluluk yüzünden beklenen realizasyon daha geç ve daha yüksek fiyatlar görüldükten sonra gelebilir..
realize başladı diyebilmek için bence 31625 altına sarkmak gerekir..
-
Sistem sat ta ama her an ala dönebilir dax eksiye geçmek üzere bizde tık yok herhalde ayrışmaya devam edeceğiz gibi dikkatli olmakta fayda var shortcuların dikkatine.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;99482]rüzgara karşı durmaya devam ediyorum :)
disiplini bozup histemle işlem yapınca çarpıldık 1000 puan cuma ve pztesi kısalarından.
kısa vadede tüm ortalamaların üzerinde kalmaya devam ediyoruz..
kısa periyotta göstergeler over bölgelerde hareket etsede orta vadeye sıçrayan olumluluk yüzünden beklenen realizasyon daha geç ve daha yüksek fiyatlar görüldükten sonra gelebilir..
realize başladı diyebilmek için bence 31625 altına sarkmak gerekir..[/QUOTE]
Sn. yavuzhan tam ben yazmayı düşündüm vazgeçtim sonra, şimdi katıldığımı belirteyimde 31625 aşağıya geçilirse düşüş hızlanabilir beklentim var diyim bende:)saygılar...
-
bu altın nası bişeydir..demin 937 dolardı simdi 932..bunun foreks pıyasasında 1 dolarlk hareketi ne kadar kar zarar yazıyo bilen varmı?
-
[QUOTE=marakes;99485]bu altın nası bişeydir..demin 937 dolardı simdi 932..bunun foreks pıyasasında 1 dolarlk hareketi ne kadar kar zarar yazıyo bilen varmı?[/QUOTE]
Kaç dolarlık aldığınıza bakar. 5USD, 10USD vs gider.
-
[quote=VOBiX;99486]Kaç dolarlık aldığınıza bakar. 5USD, 10USD vs gider.[/quote]
işlem yapcagımdan degıl de kaldıracını merak ettm eger coksa bunda hergun bırılerı batıp bırılerı katlıyodur
-
Kaldıraç 1:400e kadar çıkıyor. Döviz kurlarında 4 milyon doalrlık hane de gördüm.