-
[QUOTE=clark;98228]Kendi analizlerime göre, yurt dışı az artarken yada az azalırken koraleasyon dışı spota ikinci seans iyi bir ALIM GELEBLİR, sistemsel destek de var ilk hedef 31000 stop 29100[/QUOTE]
[QUOTE=clark;98243]Nede olsa yur dışı çıksada düşüyoruz düşsede düşüyoruz hareketleriyle , kısa dan başka çıkış yolunun kapalı oldugu halkımıza empoze edildi şimdi bu fikir oturduguna göre harekete gecme zamanı[/QUOTE]
[QUOTE=clark;98269]Son 3 aydır az zamanlarda 2000-3000 puanlık trend gördük dolayısıylada sürekli yatay pskolojiside inasanı yükseldikçe sat düştükçe al hareketine itiyor ama bu oluşumda pozisyonda oturmak gerekir diye düşünüyorum bunlar bir kenara en azından 29900-30000 aşagısı için uzunda acaba mı denilebilir[/QUOTE]
[QUOTE=clark;99088]daha önce de önemle belirttigim hedef 31 e geldik biraz zorlansakta eldeki teknik verilere göre 31 ide kracagımızı düşündügümden 29600 maliyetle yola devam[/QUOTE]
29600 maliyetle devam 31500 uzun kapama flat seviyesi aşagı geçilmesse hedef 33
-
İMF TÜRKİYEYİ LİKİDİTEYE İHTİYACI OLAN ÜLKELER LİSTESİNDEN ÇIKARDI..
SON 5 AYDIR DİLİMİZDE TÜY BİTTİ.
BİZ BU ÜLKEYE İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ.
BOL KAZANÇLAR
KRİZ LOBİSİ İMF DEN GELECEK PARAYI ARTIK RÜYASINDA GÖRÜR.
ZATEN ANLAŞMA OLSA DAHİ KRİZ LOBİSİ AVUCUNU YALAYACAKTI
İMF DEN GELEN AÇIKLAMA İLE ŞİMDİ ARTIK RÜYASINDA DAHİ GÖREMEYECEĞİ BİR DURUM ORTADA.
Bir yerde böyle bir şey okudum.
Aslında iyi bir haber gibi, tekrar borçlanmamak adına.
Ama yine de babalar kredi alınmalı diye bastıracaklardır herhalde.
Aslı astarı var mı emin değilim ama yine de paylaşmak istedim.
Saygılar...
-
[quote=poyraz;99490]İMF TÜRKİYEYİ LİKİDİTEYE İHTİYACI OLAN ÜLKELER LİSTESİNDEN ÇIKARDI..
SON 5 AYDIR DİLİMİZDE TÜY BİTTİ.
BİZ BU ÜLKEYE İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ.
BOL KAZANÇLAR
KRİZ LOBİSİ İMF DEN GELECEK PARAYI ARTIK RÜYASINDA GÖRÜR.
ZATEN ANLAŞMA OLSA DAHİ KRİZ LOBİSİ AVUCUNU YALAYACAKTI
İMF DEN GELEN AÇIKLAMA İLE ŞİMDİ ARTIK RÜYASINDA DAHİ GÖREMEYECEĞİ BİR DURUM ORTADA.
Bir yerde böyle bir şey okudum.
Aslında iyi bir haber gibi, tekrar borçlanmamak adına.
Ama yine de babalar kredi alınmalı diye bastıracaklardır herhalde.
Aslı astarı var mı emin değilim ama yine de paylaşmak istedim.
Saygılar...[/quote]
resmi haber olarak da geçti sbah..
-
[quote=marakes;99491]resmi haber olarak da geçti sbah..[/quote]
2-3 gündür internet bağlantımla ilgili sorunlarım var.
Oldukça çalışkan bir virüsüm var..boks.
Sabahtan beri onu temizlemek le uğraşırken bağlanamadım matrikse, herhalde ondan atladım haberi.
Forumda da konuyla ilgili bir yorum göremeyince yazayım dedim.:)))
Saygılar...
-
[quote=poyraz;99492]2-3 gündür internet bağlantımla ilgili sorunlarım var.
Oldukça çalışkan bir virüsüm var..boks.
Sabahtan beri onu temizlemek le uğraşırken bağlanamadım matrikse, herhalde ondan atladım haberi.
Forumda da konuyla ilgili bir yorum göremeyince yazayım dedim.:)))
Saygılar...[/quote]
sorun degil ben rahat olun diye yazdm zaten.temizleyebildiniz mi?
mif haberlerı ole sersetllettı kı mılletı sımdı ımf lafı cıksa mıllet bön bön bakıyodur:)
-
[quote=marakes;99493]sorun degil ben rahat olun diye yazdm zaten.temizleyebildiniz mi?
mif haberlerı ole sersetllettı kı mılletı sımdı ımf lafı cıksa mıllet bön bön bakıyodur:)[/quote]
Sanırım tam olarak temizlenmedi ama şimdi daha iyi.
Daha iyi bir antivirüs programı bulmam lazım.
İlginize teşekkürler...
-
[quote=poyraz;99494]Sanırım tam olarak temizlenmedi ama şimdi daha iyi.
Daha iyi bir antivirüs programı bulmam lazım.
İlginize teşekkürler...[/quote]
nod 32 nin bulamadığı virisü kasperskiyle temizlemiştim...
deneme sürümünü bulursan onunla temizleyebilirsin.
ama çok kasıyo bilgisayarı.uzun sürüyo bide..
-
sizdekiler virüs degıl de spy olabilir..spy prgramlarını deneyin linklerini bulup atıyım biraz beklerseniz.benim pc de antivirüs programı hiç olmuyo pc eski çok kasıyo sorun çıkarırsa bu gune kadar başedebildim:)
[URL]http://www.antispyware.com/download.php[/URL]
[URL]http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=ad-aware-free&lid=628[/URL]
bu ikisi işinizi görücektir.bi de [URL]http://majorgeeks.com/download.php?det=5756[/URL] var ama bu biraz prof kullanıcılar için gibi geldi bana..lisansız bi yazılım kullanıyosanız onu virüs gbi görüp eger hepsini işaretlerseniz key ini siliyo ve sorun çıkarıyo..
-
baktıça ana sistem su yüzeyinde kalacak ,baktıkca göğe varacak:o
-
[quote=7410;99495]nod 32 nin bulamadığı virisü kasperskiyle temizlemiştim...
deneme sürümünü bulursan onunla temizleyebilirsin.
ama çok kasıyo bilgisayarı.uzun sürüyo bide..[/quote]
evet kaspersky çok kasıyor PC yi.
ben McAfee kullanıyorum hamdolsun virüsler benim PC yi teğet geçiyor :D
-
Matrikste Expert Advisor kısmında [B]"eBroker'a Sinyal Gönder"[/B] diye bir kutucuk var, buna tıklayınca otomatik al sat yapıyor mu? yoksa yine işlemi bizim mi yapmamız gerekiyor?
-
Benim sistem tam tetik çizgisinde al verdi verecek! Geçmişe yönelik taramalarımda bu gibi durumlarda sat verdiğide olmuş o nedenle sinyal belirginleşmeden işlem yapmayacağım!