ama buradan kolay kolay toparlanmaz satışlar sertti buradan sora ya çok az düşer yada yataya girer sistemcileri çarparlar hadi hayırlı işşşlerrrr
Printable View
ama buradan kolay kolay toparlanmaz satışlar sertti buradan sora ya çok az düşer yada yataya girer sistemcileri çarparlar hadi hayırlı işşşlerrrr
[QUOTE=kitaro;290340]1000 puan karlan kapattım şortları kısa günün karı ühühühü[/QUOTE]
teprik ederim kitaro patron .... .brv.brv
[QUOTE=Strategist;290176]Geceye short diyecem ama yüzüm tutmuyor... Adamlar kaç gündür sayısız tane %80-90 olasılıklı short sinyalini badem etti... Hiçbir göstergeye güvenim kalmadı... Vayyy....[/QUOTE]
[QUOTE=dadaruhi;290169]bu günü de sayarsak son 14 günün 12'sinde fiyat artmış son 1 haftaki ve özellikle bu günkü APSD korkutucu... artık daha fazla gitmez denilerek açılan shortlar kıstırılmış durumda..piyasa fiyatı en yükseğe yakın seyrediyor, dönüş için esaslı bir APSD düşüşü lazım, benim günlük kanalizasyondaki çıkış açısı 82500 diyor, 82500'e muhtemel bir atak sonrasında fiyatlarla beraber APSDnin de düşmesini bekliyorum, poz ne derseniz aralık vade sembolik short..bu da benim çelişkim olsun :))[/QUOTE]
[QUOTE=Kennym;290182]ahanda ılk partı shortumu gıydım ... bakalım .. nasip artık yukselen kanal ust cızgılere dayandı burda denemeyecemde nerde deneyecem :))
81700 dogum ılım olan 83 e kadar yolu var :))[/QUOTE]
[QUOTE=kitaro;290146]tabiiki şort bebeğim
81700den
ben bunu 3.000 puan karla kapatıcam[/QUOTE]
resmen tepe avı oldu .... oncu bırlıklerın dusmanla karsılasması gıbı ...
hergun boyle olsa ya üvvvvvvv sabır sart üvvvvvv
[quote=kitaro;290340]1000 puan karlan kapattım şortları kısa günün karı ühühühü[/quote]
short açtıktan sonra dizlerim titriyor demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam literatüre sistem ve histemden sonra "diztem" i eklemeyi teklif ediyorum :)
[quote=dadaruhi;290354]short açtıktan sonra dizlerim titriyor demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam literatüre sistem ve histemden sonra "diztem" i eklemeyi teklif ediyorum :)[/quote]
yok abi ben öle bişey dimedim. yani hatırlamıyorum. dizlerimin titriceği poza girmem ben:::
hadi herkeşe iii tatillerrrrrrr
[QUOTE=a.kaya;290332]vay be ne biçim korkuyor insan tepelerde iken ya daha yukarı sert giderse diye bugün zararla ile kapayacam anlaşılan teyitsin yapılan her işlem şüphe uyandırıyor...[/QUOTE]
aman patron bu ruh halındeyken ıslem yapma... cok cıddıyım defalarca yasadım .. gırdıgın her ıslem stoplarsın... yanı bende oyle oluyor nedense.. 1-2 gun hic ıslem yapma sabret.. bekle bıraz daha netlesecek gorusun..
ımkan varsa bu aksam atla denız olan bı yere gıt plansız programsız.. kendıne gelırsın .. allah kolaylık versın ...
bugunluk ıslem yapmayı bırakıyorum bende ıkıncı partı 81100 shortlarıda kapatırım bu sevıyelerde..
cumleten iyi haftasonları....
81425 ?
düzeltme sonrası bugünün en düşüğü dünün en yükseğinin sadece 25 puan altında kaldı , vay **
sistem flatdi..
long oldu..
Fdow da birden vade mi değişti, benim matriks kafayı mı yedi?
işte dediğim buydu herfiler hep ters köşe gelen sat sinyaline teyit almadan yaptığın her işleme çakıyorlar .dng
Yoncada 10 lira hedefi var galiba, boğalar yonca tarlasında otluyor...
[QUOTE=a.kaya;290368]işte dediğim buydu herfiler hep ters köşe gelen sat sinyaline teyit almadan yaptığın her işleme çakıyorlar .dng[/QUOTE]
patron 1000 puan dusus sonrası bıraz tepmesi normaldır ama.. ogleden sonra
aktıf satıs aktıf alısdan 250 mılyon daha azdı... bu kadar satıs sonrası satan kalmadı kısa surelı bu da yukselısı getırdı...
bunun yerıne sat sınyalınden sonra yukselısle bırlıkte satmak daha mantıklı.. yada teyıdı beklemek...
selale provasıydı bu en azından ıkıncı tepeyı yapmadan surdan suraya gıdemez...
pazartesı gapla olur yada yenı zırve olur ama mutlaka yapacaktır .. duserse nasılsa atlarız 81000 poıntten duse duse bıtmez nasılsa :))
pazartesi ola hayrola...
[quote=abka;290366]sistem flatdi..
long oldu..[/quote]
kaç dk lık da abka kardeş
düzeltmeymi.ş..ühühühü
zirveden dönüşte azalan APS, daha az zararla shortlarından kurtulmaya karar verenlerden kaynaklanıyor düşüncesindeyim, yatay veya düşen fiyatla birlikte APS azalmaya devam ederse, artık müsterih veya unmusterih shortör kalmayacağından en az 5000 puanlık aşağı hareket başlar (-1000 puan aralığında APS 180000 civarında olursa)
[QUOTE=Kennym;290373]patron 1000 puan dusus sonrası bıraz tepmesi normaldır ama.. ogleden sonra
aktıf satıs aktıf alısdan 250 mılyon daha azdı... bu kadar satıs sonrası satan kalmadı kısa surelı bu da yukselısı getırdı...
bunun yerıne sat sınyalınden sonra yukselısle bırlıkte satmak daha mantıklı.. yada teyıdı beklemek...
selale provasıydı bu en azından ıkıncı tepeyı yapmadan surdan suraya gıdemez...
pazartesı gapla olur yada yenı zırve olur ama mutlaka yapacaktır .. duserse nasılsa atlarız 81000 poıntten duse duse bıtmez nasılsa :))
pazartesi ola hayrola...[/QUOTE]
aktıf alıs aktıf satıs farkı son yarım saatte -250 m dan -60 mılyona geriledi yanı 190 m luk aktıf alıs geldı ... az bı rakam degıll yenı tepe habercısı dıye dusunuyorum... hayırlısı....
[quote=Sekube;290372]Yoncada 10 lira hedefi var galiba, boğalar yonca tarlasında otluyor...[/quote]
abi onda söylenti var anlaşma oldu gibisinden bakalım seans kapansın ne çıkacak... rakamın ben yüksek olacağını sanmıyorum ne bilim :(
[QUOTE=a.kaya;290374]kaç dk lık da abka kardeş[/QUOTE]
sistem dediğim 2 tane...biri 5 ,diğeri 15 daklık..
2 si ters olunca flat oluyom..
ama aynı yönlü oldukları an agresif poz. alıyom...
flat dediğimde ters yönlü demek..
[quote=temese;290363]81425 ?[/quote]
evet..alalım ondan temese patron...acil servis lütfen:):)
spotta EFG MERRILL DEUTCHE VE DENIZDEN goz alıcı aktif satıslar geliyor... üvvvv lo bunlar vobda eger ısleme baslarlarsa abavvvv......
[quote=seagate;290380]abi onda söylenti var anlaşma oldu gibisinden bakalım seans kapansın ne çıkacak... rakamın ben yüksek olacağını sanmıyorum ne bilim :([/quote]
valla yüksek çıkarsa muhtemelen pala testere taktiğindne darbeli matkap taktiğine döner....heheheh..pazartesi gap ve sonra aşağı???
way**..lam o kadar 800 dedik destek çalıştı neden kapatmadım yaww..900 de felan..ühühü..kayabos gibi oldu bu yorum:..:
YYŞD..şort ula şorttt
[quote=Astatin;290386]valla yüksek çıkarsa muhtemelen pala testere taktiğindne darbeli matkap taktiğine döner....heheheh..pazartesi gap ve sonra aşağı???
way**..lam o kadar 800 dedik destek çalıştı neden kapatmadım yaww..900 de felan..ühühü..kayabos gibi oldu bu yorum:..:
YYŞD..şort ula şorttt[/quote]
abi. bariz destek geliyor ama kapatmayacağum :D:D inat yav ühühühü hiç memnun değilim halimden ühühühüh
abi kimse o parayı vermez bence bangaya hele bu zamanda :D
hele çok düşük rakam çıkarsa daban beklentim var ühühühüh
dow yıkıldı ********* düşmüyor ********
[quote=Astatin;290383]evet..alalım ondan temese patron...acil servis lütfen:):)[/quote]
waş..80475 sandıydım onu..yok yok kalsın o zaman..ühühüh
kademeler neden sapıttı..
zişd şahsen no işlem geceyede kısa ... vayyyyy .. .
[quote=selçuklu;290397]zişd şahsen no işlem geceyede kısa ... vayyyyy .. .[/quote]
Patron dün akşam bi heyecan bi yanlışlık bi hoşluk oldu takıldım Longvularla.. sarhoştum patron hatorlamıyorum bile, sabah kalktım bi baktım aaa longum..ühüühüh..sözün özü, gece şort ekibine kabul edersen geri geliyim patron..üühühhü
apsd tekrar +5000 ıkıncı partı kıtlesel doyurma olabılır... yada yenı zırve ıcın yakıt toplama... üvvvvvv
oy kullanalım
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5737[/URL]
Dow 570 altında kalıcı olmazsa biz kapanana kadar akşama 700 leri ziyaret edebilir...
80800 altında kapatırsa çok mğsterih olurum
Astiiii şimdi gene bu sinyali dikkate almayıpta şortta kalmaz isek geçen haftaki long sinyali akıbetine uğrarmıyız acaba :..:
oy kullanmak için daha erken kapanışa 20 dk var :)
Kapanışa yakın biz 900 üstü dow da 570 üstü olursa kısaları azaltır ya da flat girerim...
[QUOTE=Sekube;290406]Dow 570 altında kalıcı olmazsa biz kapanana kadar akşama 700 leri ziyaret edebilir...[/QUOTE]
Ya bu dow noldu böle ekranda yanlışlıkmı var sabah 10725 idi şimdi 10522
matriks vademi değiştirdi ne oldu.
[quote=oguzhan;290418]Ya bu dow noldu böle ekranda yanlışlıkmı var sabah 10725 idi şimdi 10522
matriks vademi değiştirdi ne oldu.[/quote]
Bende fdow yok, bahsettiğin fdow galiba...:confused:
kaç olmuş ?
sistem al da kapattı..
iyi akşamalr
geceye 81075 gostermelik short .dng.dng.dng pazartesi bi dayak yeriz artık paladan.....
cümleten iyi haftasonları .... short girdim .. zaten herkes short girmiş .. long giren yok heralde .. ühüühühühühühü ... üvvvvvvvvv ..
Cümleten iyi aksamlar
iyi tatiller
geceye tabiki kısa. kısala kısala bi gün yok olacaz ama neyse sistemde satta
suçu ona atarız
kalın sağlıcakla.