-
[QUOTE=jelibon;20536] her önemli destekte alım deniyorum.
Sevgiler.[/QUOTE]
trend varsa destek veya dırenc teker teker kırılır,destek ve dırencler sızınde bıldıgınız gıbı sadece yatay pıyasada gezınen kanal tradıng ıcın gecerlıdır.
Asıl bakılması gereken sadece trend varmı yokmu,varsa ne kullanacagım,yoksa ne kullanacagım sorusudur,
Sıstemım al verdı ben al ıle gırecegım,Dunya umurumda degıl,yerım ben Dowu,:)
Nasıl yıyeceksın Dowu para bıtınce...
iyide senın sıstemın nasıl bır sıstem,Efendim MAcd kullanıyorum,Pekı trend varmı su an,Yok, Pekı o zaman macd nın verdıgı sınyalın anlamı varmı ,yok,Macd trend gosterır.
Trend olmayan yerde macd nın ne gosterdıgı kımın umurunda...
Bunu cozdukten sonra traden para kazanmak yabancıların degımı ıle 'piece of cake' dir.
Sevgıler
-
[QUOTE=jelibon;20536] her önemli destekte alım deniyorum.
Sevgiler.[/QUOTE]
trend varsa destek veya dırenc teker teker kırılır,destek ve dırencler sızınde bıldıgınız gıbı sadece yatay pıyasada gezınen kanal tradıng ıcın gecerlıdır.
Asıl bakılması gereken sadece trend varmı yokmu,varsa ne kullanacagım,yoksa ne kullanacagım sorusudur,
Sıstemım al verdı ben al ıle gırecegım,Dunya umurumda degıl,yerım ben Dowu,:)
Nasıl yıyeceksın Dowu para bıtınce...
iyide senın sıstemın nasıl bır sıstem,Efendim MAcd kullanıyorum,Pekı trend varmı su an,Yok, Pekı o zaman macd nın verdıgı sınyalın anlamı varmı ,yok,Macd trend gosterır.
Trend olmayan yerde macd nın ne gosterdıgı kımın umurunda...
Bunu cozdukten sonra traden para kazanmak yabancıların degımı ıle 'piece of cake' dir.
Sevgıler
-
GM batınca yeni bir dip yapılıp dönüş olacak mı yoksa şapkadan daha bissürü tavşan mı çıkacak? Sırada CITY mi var yoksa?
-
GM batınca yeni bir dip yapılıp dönüş olacak mı yoksa şapkadan daha bissürü tavşan mı çıkacak? Sırada CITY mi var yoksa?
-
[QUOTE=mbm;20513]önce bir aşagı şart dowda....
yukarı hiç bir yere gidemez....[B]aşagı gelmeden[/B]
bu gelişle saatlik tobo yapar o ayrı...
zaten kapanış beklentim yok dowda.. her şey olabilir...
sadece ilerleyen saatlerde aşagı gelecek diyorum....devam edip kötüde kapayabilir...
tabiki bence....[/QUOTE]
dow yapmış aşagıyı..11300 leri görmüş..
işte şimdi top ortada..
tobo da yapabilir saatliklerde.. düşüş devamda edebilir...
bakalım nasıl olacak...
-
[QUOTE=mbm;20513]önce bir aşagı şart dowda....
yukarı hiç bir yere gidemez....[B]aşagı gelmeden[/B]
bu gelişle saatlik tobo yapar o ayrı...
zaten kapanış beklentim yok dowda.. her şey olabilir...
sadece ilerleyen saatlerde aşagı gelecek diyorum....devam edip kötüde kapayabilir...
tabiki bence....[/QUOTE]
dow yapmış aşagıyı..11300 leri görmüş..
işte şimdi top ortada..
tobo da yapabilir saatliklerde.. düşüş devamda edebilir...
bakalım nasıl olacak...
-
Birini tutup ötekini vermeseler bi de nasıl olurdu ortalık düşünsenize. Yarın bizimkiler bu düşüşü buhar etmek için ne katakulli çevirecekler meraklanıyorum doğrusu...
-
Birini tutup ötekini vermeseler bi de nasıl olurdu ortalık düşünsenize. Yarın bizimkiler bu düşüşü buhar etmek için ne katakulli çevirecekler meraklanıyorum doğrusu...
-
tobo için hiç gayret sarfedememiş gibi dow.....
he heee :) fena basmışlar.....
-
tobo için hiç gayret sarfedememiş gibi dow.....
he heee :) fena basmışlar.....
-
Yarınki açılış muhtemelen 39.525 civarı olacaktır,birde burada atmasyon hakkımı kullanayım,bugun saat 17:00 deki dow için öngörüm gibi...
Pozisyonum yoktur biliyorsunuz.Vobda oynamıyorum epeydir.Sadece Foreks ve S&P de trade ediyorum...
-
Yarınki açılış muhtemelen 39.525 civarı olacaktır,birde burada atmasyon hakkımı kullanayım,bugun saat 17:00 deki dow için öngörüm gibi...
Pozisyonum yoktur biliyorsunuz.Vobda oynamıyorum epeydir.Sadece Foreks ve S&P de trade ediyorum...