-
[quote=saraylı;257515]hpy,unli ve asti hocalar da koyabilir notunu,kurula alcam...:..:[/quote]
eyvallah saraylı patron..fekat benim notlar genelde marjinal olur..üstelik marjinal olurkene marjinal olmaz... yani ya sıfır ya on:..::..: standart sapma felan şeettir bence...uç oyları ele..selçukluda benim gibi oy verir tahminim::::::
ama yine de taam taam ciddi oy verek..nerde toplanıyo kurul..notlar saat kaçta veriliyor..istediğimiz sorudan başlayabilirmiyik...PM atarak kopya çekmek var mı...:rolleyes:
-
oHHHH... djı HAZIR %0.29 ARTIDAYKEN sistem çıktısını yapıştırayım..ohhh..evet geceye tersde kaldı...işyerindede böyleydi, evdede böyleydi..oh bee..alnım açok göğsüm gere gere ters de olsa yapıştırıyorum ulan grafı..çünkü sistemin vermesi gereken sinyal bu..MTX in i*nelikleri nedeniyle oluşmuş bir sinyal değil...peki bu coşku niye?
gecen hafta cuma sanıyorum öğlen gibi sat gelmişti ve foruma da yapıştırmıştım...aradan 2 sat geçince ise sinyal kaybolmuştu..yani ** MTX in tekerrür eden ** luğu bana ogün 350 puana mal olmuştu...
Daha önce yazdığım aynı if bloku içinde >< operatörlerini içerir zincirleme koşullarda hata yapmasının yanısıra, tahminimce Volatility (Volume değil! volatility) hesabında da MTX gün içi güncelleme yapıyor verilerde..sonuç; sisteminizde volatility varsa 3 -5 kere dikkatli olun..yoksa maymuna döner ve hatta foruma graf yapıştıramaz hale gelirsiniz..teprik ederim..MTX in **..Şimdiye dek MTX in gün içi verileri değiştirdiği için sistemlerin sinyal değiştirdiğine çokca şahit oldum ve sanırım stro sazan emortım gibi arkadaşlarımız da şahit olmuştu..şimdi MTX in aradan gün hatta hafta geçince de benzer bir destan !!yazmasını bekliyorum..**...
Nasıl kurtulacağız bu ************** dan
[IMG]http://i49.tinypic.com/2exq7aw.png[/IMG]
-
[quote=trader38;257558]dün [URL="http://sistemlivobcular.blogcu.com/"]blogumda[/URL] verdiğim sayım ve bugünki değişmiş son hali
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/28365a46.png[/IMG]
Buda dow için tahmini sayım
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/d66f9038.png[/IMG][/quote]
benim analizimi neden diğer sayfada bıraktınız. üüü
öne alıyım :D tutarsa havamı atarım.lelele tutmassa adını bile anmam:p
-
Benim Wavetrader notum 8,618... :)
Kendim hakkındaki kaanaat notum fırsat olmasına rağmen uygun bir yerden long'ları bir sonraki vadeye aktaramadığım için -13. Histemsel oynarken bu tür uyanıklıkları hiç kaçırmazdım ama sistem olayına geçeli beri kalmadı o refleksler artıkh... üvvvv...
-
UNLİPAT,
Sana bir iyi, bir az kötü, bir de çok kötü haberim var. :)
1) İyi haber: Gündüz sorduydunya..Bana arapçorbası+ezogelin karışımı olarak tariflediğin sistemi rafine ve vinterize edip, üstüne kendimden bir kaç filtre ve kaput ekleyince enteresan bir şey çıktı..gerçekten getirisi şaşırtıcı...
2) Az Kötü haber: Bu EURUSD de ve belli başlı paritelerde 5 ve 15 dkda istikrarlı iş yapıyor ama VOB30 da yapmıyor..Sana zaten parite için lazım olduğundan çok da önemli değil bu kötü haber
3) Çok kötü haber: Temeltarifini senyapmış olsan da, 2 hafta formule etmek, 1 hafta da filtre v.b. iyileştirmek için uğraştığım bu sistemin formulunu sana vermem için bana çok iyi bir motivasyon yaratman lazım
::::::.kom.kom.kom Tabi isim babalığı bana yeter diyosan ayrı :) ehuehuehe..bir de soru var tabi..acaba ciddimiyim..ehuehue..şaka lem şaka:)
[IMG]http://i46.tinypic.com/2i70jl4.png[/IMG]
-
[quote=Strategist;257565]Benim Wavetrader notum 8,618... :)
Kendim hakkındaki kaanaat notum fırsat olmasına rağmen uygun bir yerden long'ları bir sonraki vadeye aktaramadığım için -13. Histemsel oynarken bu tür uyanıklıkları hiç kaçırmazdım ama sistem olayına geçeli beri kalmadı o refleksler artıkh... üvvvv...[/quote]
benim not "e" yani doğal logaritma tabanı olan "e"... yani 2,7182818281828....
Sayınınadı bile şortlar için yaratılmış.. Doğal Logaritma [COLOR=red]Tabanı[/COLOR]...Ayısal bir not::::::
VOB un taban olacağı gün mutlak sıfır kelvin sıcaklığını (-273 dü galiba), tavan olacağı gün de avagadro sayısını not olarak kullanacağım..şimdiden rezervedir..ona göre::::::
-
[QUOTE=saraylı;257550]jelibon ,özdenil ve kennym hocalar da var,onları da beklerim...[/QUOTE]
ky pskolojisini yansıtmak adına 5 :))
-
[quote=Astatin;257566]UNLİPAT,
Sana bir iyi, bir az kötü, bir de çok kötü haberim var. :)
1) İyi haber: Gündüz sorduydunya..Bana arapçorbası+ezogelin karışımı olarak tariflediğin sistemi rafine ve vinterize edip, üstüne kendimden bir kaç filtre ve kaput ekleyince enteresan bir şey çıktı..gerçekten getirisi şaşırtıcı...
2) Az Kötü haber: Bu EURUSD de ve belli başlı paritelerde 5 ve 15 dkda istikrarlı iş yapıyor ama VOB30 da yapmıyor..Sana zaten parite için lazım olduğundan çok da önemli değil bu kötü haber
3) Çok kötü haber: Temeltarifini senyapmış olsan da, 2 hafta formule etmek, 1 hafta da filtre v.b. iyileştirmek için uğraştığım bu sistemin formulunu sana vermem için bana çok iyi bir motivasyon yaratman lazım
::::::.kom.kom.kom Tabi isim babalığı bana yeter diyosan ayrı :) ehuehuehe..bir de soru var tabi..acaba ciddimiyim..ehuehue..şaka lem şaka:)
[IMG]http://i46.tinypic.com/2i70jl4.png[/IMG][/quote]
Stropatro,
Sistemini tanımadınmı yaw:rolleyes: LinReg:::
-
[quote=Astatin;257562]oHHHH... djı HAZIR %0.29 ARTIDAYKEN sistem çıktısını yapıştırayım..ohhh..evet geceye tersde kaldı...işyerindede böyleydi, evdede böyleydi..oh bee..alnım açok göğsüm gere gere ters de olsa yapıştırıyorum ulan grafı..çünkü sistemin vermesi gereken sinyal bu..MTX in i*nelikleri nedeniyle oluşmuş bir sinyal değil...peki bu coşku niye?
gecen hafta cuma sanıyorum öğlen gibi sat gelmişti ve foruma da yapıştırmıştım...aradan 2 sat geçince ise sinyal kaybolmuştu..yani ** MTX in tekerrür eden ** luğu bana ogün 350 puana mal olmuştu...
Daha önce yazdığım aynı if bloku içinde >< operatörlerini içerir zincirleme koşullarda hata yapmasının yanısıra, tahminimce Volatility (Volume değil! volatility) hesabında da MTX gün içi güncelleme yapıyor verilerde..sonuç; sisteminizde volatility varsa 3 -5 kere dikkatli olun..yoksa maymuna döner ve hatta foruma graf yapıştıramaz hale gelirsiniz..teprik ederim..MTX in **..Şimdiye dek MTX in gün içi verileri değiştirdiği için sistemlerin sinyal değiştirdiğine çokca şahit oldum ve sanırım stro sazan emortım gibi arkadaşlarımız da şahit olmuştu..şimdi MTX in aradan gün hatta hafta geçince de benzer bir destan !!yazmasını bekliyorum..**...
Nasıl kurtulacağız bu ************** dan
[/quote]
asti,
bu matriksçiler için çok kötü....:rolleyes::(
umarım burayı okurlar da yazılımlarını düzeltirler,hoş değil onlar adına,sinyali koy 2 saat sonra sil,olmaz abi...:::
-
Daytrader
[B][I][SIZE=3]1.)Wavetrader[/SIZE][/I][/B]
[B][SIZE=5]8[/SIZE][/B]
:yü:
[B]---------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :yü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]3.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]ÖGY: 71.375[/B]
[B]ÖGD: 70.350[/B]
[B]ÖGK: 71.200[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]4.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B][COLOR=black]71.325[/COLOR] :yü:[/B]
[B]71.050 :dü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 74.050[/B]
[B]3.Direnç : 73.025[/B]
[B]2.Direnç : 72.000[/B]
[B]1.Direnç : 71.600[/B]
[B]Pivot : 70.975[/B]
[B]1.Destek : 70.575[/B]
[B]2.Destek : 69.950[/B]
[B]3.Destek : 68.925[/B]
[B]4.Destek : 67.900[/B]
-
pehh sistemleri sat veren yoldaşları selamlarım :)
-
[quote=Astatin;257571]Stropatro,
Sistemini tanımadınmı yaw:rolleyes: LinReg:::[/quote]
Hatırlatma astetropatro... Ne hayaller kurmuştuk ama... Lamborghini'ler, yatlar, katlar, Adriana Lima'lar... üvvvvv.... :..: