[quote=flexy;285701]Saraylı abi neden gitti bu arada?[/quote]
Kendisinin onaylamadığı türden yazılar oldu. Bü yüzden diye biliyorum. Önceki sayfalarda vardır Saraylı abinin yazıları.
Printable View
[quote=flexy;285701]Saraylı abi neden gitti bu arada?[/quote]
Kendisinin onaylamadığı türden yazılar oldu. Bü yüzden diye biliyorum. Önceki sayfalarda vardır Saraylı abinin yazıları.
[quote=ordi;285713]Kendisinin onaylamadığı türden yazılar oldu. Bü yüzden diye biliyorum. Önceki sayfalarda vardır Saraylı abinin yazıları.[/quote]
Anladım..Umarım tekrar geri döner,saraylı abinin paylaşımları çok değerli.
Bu arada çözüldü mü senin problem ordi patron?
[quote=flexy;285720]Bu arada çözüldü mü senin problem ordi patron?[/quote]
Şimdi bakmadım açıkçası kayıt ettim verdiklerini sonra bakacağım. Sağolasın.
Merhaba
Bilen birisi varsa bir şey danışmak istiyorum.
Matriks 2.6.9 var bende ve sorunsuz ancak 2.7.0 çıkmış. Ancak güncellemeye korkuyorum çünkü 1-2 arkadaşımdan bazı sistemlerin düzgün çalıştırılamadığına dair uyarı aldım ama onlarında bilgilerine tam güvenemiyorum. Şimdi 1den fazla laptop var bende ama herbirinide malesef kullandığımdan, birine yükleyeyimde kendim göreyimde yapamadım. 2.6.9 unda .exe si bende olmadığından mazallah geride dönemem. :)
2.7.0 sürüm Matriks kurup sistemlerin hepsini sorunsuz kullanan varsa bende artık güncelleyeyim diyorum.
Hayırlı sahurlar herkese.
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler.
[QUOTE=qazzaq;285921]Merhaba
Matriks 2.6.9 var bende ve sorunsuz ancak 2.7.0 çıkmış. Ancak güncellemeye korkuyorum çünkü 1-2 arkadaşımdan bazı sistemlerin düzgün çalıştırılamadığına dair uyarı aldım ama onlarında bilgilerine tam güvenemiyorum. Şimdi 1den fazla laptop var bende ama herbirinide malesef kullandığımdan, birine yükleyeyimde kendim göreyimde yapamadım. 2.6.9 unda .exe si bende olmadığından mazallah geride dönemem. :)
2.7.0 sürüm Matriks kurup sistemlerin hepsini sorunsuz kullanan varsa bende artık güncelleyeyim diyorum.
Hayırlı sahurlar herkese.[/QUOTE]
Arkadaşın biri sistem testerde sorun çıkıyor diye yazmıştı.
[quote=qazzaq;285921]Merhaba
Hayırlı sahurlar herkese.[/quote]
2.7.0 ın versiyonunu eksik yazmışlar. M.Ö.2.7.0 olacak o.. Çok basit sistemler dışında görece uzun kodlu veya alengirli sistemler 2.7.0 da çalışmıyordu (SAZAN, enorton ve benim başıma gelmiştir) ..Ben 2.6.9 a geri döndüm...2.7.0 a da uzunca bir süre bulaşmam herhalde
[quote=Astatin;285942]2.7.0 ın versiyonunu eksik yazmışlar. M.Ö.2.7.0 olacak o.. Çok basit sistemler dışında görece uzun kodlu veya alengirli sistemler 2.7.0 da çalışmıyordu (SAZAN, enorton ve benim başıma gelmiştir) ..Ben 2.6.9 a geri döndüm...2.7.0 a da uzunca bir süre bulaşmam herhalde[/quote]
Acaba bunu zotrix e söyleyen oldumu adamlar düzeltsinler bari..
trend hala yukarı. zirve avcılığı için saat erken.
yes unlipat
75.600 den açılan LONG'lar 77.500 den kapatıldı...Başta sayın Saraylı olmak üzere bugüne kadar bu topiğe emeği geçen herkese teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın.
[quote=Astatin;285942]2.7.0 ın versiyonunu eksik yazmışlar. M.Ö.2.7.0 olacak o.. Çok basit sistemler dışında görece uzun kodlu veya alengirli sistemler 2.7.0 da çalışmıyordu (SAZAN, enorton ve benim başıma gelmiştir) ..Ben 2.6.9 a geri döndüm...2.7.0 a da uzunca bir süre bulaşmam herhalde[/quote]
Evet aynen budur işte banada iletilen. O yüzden 2.6.9 kullanıyorum. En sağlamıda bunda kalmak.
Hepinize teşekkür ederim bilgiler için..
[quote=qazzaq;286293]Evet aynen budur işte banada iletilen. O yüzden 2.6.9 kullanıyorum. En sağlamıda bunda kalmak.
Hepinize teşekkür ederim bilgiler için..[/quote]
Hocam biz farkinda olmadan yenisini kullaniyormsuz.
2.6.9'u nerden indirebiliriz.
Saygilar,
DM
[quote=dmnokia;286317]Hocam biz farkinda olmadan yenisini kullaniyormsuz.
Saygilar,
DM[/quote]
en son 2.6.9 versiyonu Bilgisayarına indirmiş olan birisi hala setupint.exe isimli o dosyayı silmediyse onlardan talep edebilirsiniz. Bunun dışında Matriks firmasını arayıp isteyebilirsiniz. Bende 2.6.9 kurulumu aylar önce yaptığımdan silip atmışım. Şimdi ise download edince 2.7.0 geliyor ama ben kurmadım. Ne olur ne olmaz.
Çeşit çeşit kod deneniyor. Bir aksaklık çıksın istemem.
Kolay gelsin
kısa vadeli yön..
[IMG]http://i56.tinypic.com/15n4z2q.jpg[/IMG]
nerdesin daytraderlar gunaydın hayırlı ısler
[quote=last trader;286357]nerdesin daytraderlar gunaydın hayırlı ısler[/quote]
yan tarafta kanalizasyon açılmış heralde oraya takılıyorlar artık
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5708&page=21[/URL]
kısa vadede yukarı yönlü hareket devam ediyor..
[IMG]http://i55.tinypic.com/8x4u3s.jpg[/IMG]
77775 yüksek seviyesinin 250 puan üstünde 78025 te yeni yüksek gerçekleştirdi piyasa..
77 - 78 bin aralığı işlemle dolduruluyor..
referandum öncesi son 2,5 gün !
[IMG]http://i53.tinypic.com/54dbag.jpg[/IMG]
Oy kullanalım. :)
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5723[/URL]
Selamlar... Bugün pek paylaşım olmamış anlaşılan...
herkese merhaba
vay anam vayyyyyyy
ne halden ne hale düşmüş burası.
[QUOTE=dmnokia;286317]Hocam biz farkinda olmadan yenisini kullaniyormsuz.
Saygilar,
DM[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=288970&postcount=10[/url]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorchid]Merhabalar,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorchid][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorchid][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorchid]Şu an itibarıyla netteki tüm faaliyetlerimi sona erdirmiş durumdayım.Hiçbir sitede ya da blogda yayınım yoktur.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#9932cc]Piyasa yorumlarım ,sistem çalışmalarım sadece kendi portföyüm için yapılacaktır.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#9932cc]Görülen lüzum üzerine belirtirim.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#9932cc]Sevgiler...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[QUOTE=saraylı;294772][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorchid]Merhabalar,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorchid]Şu an itibarıyla netteki tüm faaliyetlerimi sona erdirmiş durumdayım.Hiçbir sitede ya da blogda yayınım yoktur.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#9932cc]Piyasa yorumlarım ,sistem çalışmalarım sadece kendi portföyüm için yapılacaktır.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#9932cc]Görülen lüzum üzerine belirtirim.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#9932cc]Sevgiler...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorchid][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
Üstad şunu anlamakta zorluk çekiyorum! Niye kendini zaptırat altına alma yönünde bu kadar ısrar ediyorsun!
Sonuçta forumlar paylaşım mekanları burada güzel dostluklar kurulduğu gibi ciğeri 5 para etmez insanlarda olabiliyor! Ne yapalım yapacak birşey yok asla hiçbirşey hiçkimse yada hiçbiryer kusursuz değil!
Kendi adıma saygı duyduğum değer verdiğim bir şahsiyetsin.Burada kalmanı isterim yada başka bir yerde yazarsan Saraylı'yı takip ederim.
Ama böylede olmuyo yav! Kendinide yıpratıyon hem!
[quote=saraylı;294772][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorchid]Merhabalar,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#9932cc]Sevgiler...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote]
Hoşgeldin Saraylı abi,.lelele
güle güle demek istemiyorum üüü
[quote=saraylı;294772][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkorchid]Merhabalar,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[/quote]
biri seni üzdümü saraylı abi, ben ne oldunu anlamadım açıkçası merak ettim valla aniden değişimler gördük yada merak etmelimiyim forumlar sonuçta dipsiz kuyu..:o
dünyanın hiç bi yerinde tecrübe ve bilgi bedava yada kolaylıkla verilmemiştir.. Saraylı her iksinide kolaylıkla vermiştir hemde sıfırdan başlayandan tutunda piyasa ile cebelleşen herkese.... Teşekkürler Saraylı
Not: saraylı abi ile kişisel hiç bir çıkar menfaat, talep vs ilişkim bulunmamıştır sadece herkese açık topiclerine bakmışımdır ve her hakkaniyet sahibi olan insan gibi katkılarını takdir etmişimdir.. bunu yukarda yazdıklarımı yağcılık olarak nitelendirecek [B]zavallılar[/B] için sölüyorumm..
Bol kazançlı olur inşallah.
spk dan uyarımı aldı forum kimsecikler yok
Sn Saraylı
Sizden sonra gördüğünüz gibi forum sessizleşti....
Umarım tez zamanda dönersiniz...
Saygılar Selamlar
Geldim ...:..:
Yalnız ben gittikten sonra şakacı biri "saraylı bizi bıraktı" etiketini koymuş,
ayıp etmiş yaw,
onu "saraylı bizi bırakmaz" ile değiştirsin bence...:D
Evet,;)
topiğin adı Daytrader ama,:o
şimdilik burada ABS sisteminin özellikle endeks ve dolar kontratlarına ait uygulamalarını yapacağız..
swing esaslı olacak çalışma,
ama güniçi pivotlar,destek ve dirençleri de vereceğim,
PER sisteminin ov li sonuçlarını vereceğim,
mümkün olduğu kadar öngörüyü kısıtlı tutacağım,
sorular varsa bunun gözönünde bulundurulmasını rica ederim...;)
ABS................85.500................:yü:
Dediğiniz gibi SARAYLI Abi bizi bırakmaz sadece mola verir sistemleri vs yeniler eskisindende daha basarılı paylasimlarla devam eder.
Abi acikcası sistemlere oncelik verip yorum ongoru beklentiyi minimize etmenize cok sevindim, bu yeni yaklasimla daha istikrarli ve daha yuksek basarilar elde edileceğine inancim tam tecrubeylede sabit.
[quote=Kanaatkar;313768]Dediğiniz gibi SARAYLI Abi bizi bırakmaz sadece mola verir sistemleri vs yeniler eskisindende daha basarılı paylasimlarla devam eder.
Abi acikcası sistemlere oncelik verip yorum ongoru beklentiyi minimize etmenize cok sevindim, bu yeni yaklasimla daha istikrarli ve daha yuksek basarilar elde edileceğine inancim tam tecrubeylede sabit.[/quote]
Sağolasın Kanaatkar,
dediğin gibi öngörü az olacak,
sistem sonucu daha çok olacak,
Para Yönetim Ve Risk Kontrolü olacak,
benim belirlediğim değil,sistemin belirlediği güniçi destek ve dirençler de olacak...
bakacağız abim...:)
bugün için:
haftalık pivot...........84.875
günlük pivot............84.875
dirençler..........84.875-85.200-85.625
destekler.........84.450-84.125
:)
[quote=saraylı;313765]ABS................85.500................:yü:[/quote]
S (=Sermaye) = 12325 + 10*0.325*100= 12.650.-
Aralık ayı başından beri Ali Bey'in sermayesini de her işlemden sonra vereceğim.
:)
[quote=saraylı;313782]S (=Sermaye) = 12325 + 10*0.325*100= 12.650.-
Aralık ayı başından beri Ali Bey'in sermayesini de her işlemden sonra vereceğim.
:)[/quote]
sn.saraylı bu fomül nedir anlamadım. bi de dolar kontratı demişsiniz. vergi yok mu orda? vergi sistemciyi bozmaz mı?::: tşk.
pisiyede selamlar.
sn Sarayli ustadim asagida son dalga kalmis olabilirmi.? onumu tamamlamaya calisiyor piyasa ?.