-
asti bak dün dedimdi sana bu EUR/USD nin durumunu pek iyi görmüyorum bunun başına çökecekler dedimdi.bak çöktüler dünden beri 300 pips falan vurdular kafasına.
kafası gözü patladı bunun .dng
herkes öğle uykusuna yattı sanırım kaylule mi siesta mı ne diyorlardı bu öğle uykusuna :..:
-
[QUOTE=7410;99510]inceledim gayet iyi götünüyo kanatindeyim.ama siz dün dediniz ya sistemleri geçmiş grafiğine bakmanın dışında bire bir incelemek lazım.2 bar sonra gerideki sinyal kayboluyo diye..
sistemin bi handikapı varsa bile web sitesinden incaleyerek bunu bilmek mümkün değil.en güzeli gene insanlarında düşüncesini sormak[/QUOTE] vobix o konuda çok haklı.bende bir sistem var.test sonuçları dehset karlı..adeta en tepeden kısa,endipden long veriyor..ama gel görki,düne ait bar bugün oluşuyor...
yani bu sistemle birlikte birde ''zaman makinesi'' lazım..
-
Sazan 31.95 civarı bütün uzun vadeli portföydeki long kontratları kapar. Kısa vadeli portföyde ise short pozisyon açar.
-
[quote=abka;99514]vobix o konuda çok haklı.bende bir sistem var.test sonuçları dehset karlı..adeta en tepeden kısa,endipden long veriyor..ama gel görki,düne ait bar bugün oluşuyor...
yani bu sistemle birlikte birde ''zaman makinesi'' lazım..[/quote]
aynen sn Abka..
İzliyorum sizide.O sitenin sahibi bir kaç günde bir sinyal grafiklerini yayınlıyor.Gayet iyi.Alıp kullanan kişilerde sitede yorum yapmış.Onlar da olumlu.
Ama gel gelelim anlık kullanmak bambaşka...
-
[QUOTE=AMON RA;99505]Sn.Enorton inanın üyle düşündüğüm için değil tecrübelerle sabit olduğu için yazdım.Keşke sizinde bu konuda haklı olduğunuzu düşünsem maalesef haklı olmak işe yaramıyor!Güçlü olursan haklımı haksızmı kimsenin umrunda değil. Tecrübelerim adaletin eşit şartlarda bulunan durumlarda işe yaradığı ortada eşitsizlik varsa kantarın topuzunun kaçtığı yönündedir.İsterseniz imzayı silerim.Saygılar.[/QUOTE]
Evet ben de sizinle aynı fikirdeyim ve imzanızı görünce içinde bulunduğumuz güçlüler dünyası aklıma geliyor ve moralim bozuluyordu. İmzanızı kaldırmanız büyük bir nezaket örneği gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum, ne kadar büyük bir insan olduğunuz buradan belli...
Ben adaletin eninde sonunda tecelli edeceğine inanırım, bu dünyada olmasada öbür dünyada mutlaka tecelli edecektir.
Tekrar teşekkürler, beni çok mahçup ettiniz. Bu forumda bu kadar saygıdeğer insanların olduğunu görmek insanı hergeçen gün daha da mutlu ediyor...
-
AKBANK=diğer 29 kağıt, xu30 endeksine tek başına 140 puan katkı yapıyor ve onu alanda EFG
-
[IMG]http://i40.tinypic.com/ixh6ie.gif[/IMG]
-
[COLOR="Red"]buy:
Alert(TroughBars(1,L,3)=0,0)
sell:
Alert(PeakBars(1,H,3)=0,0)[/COLOR]
mesela bu sistem dehset bir sistem..
hemde 5 yıllık testi daima artan egri..herzaman en diplerden alır,en tepelerden satar..ama oklar sonradan oluşur:)r
-
[quote=sazan;99515]Sazan 31.95 civarı bütün [B]uzun vadeli portföydeki[/B] long kontratları kapar. Kısa vadeli portföyde ise short pozisyon açar.[/quote]
sazan ağbey,
sabahki grafında 28.375 ten yukarı 5 dalga sayıyordun.bu nedir abi?
a or 1 ? yoksa bir exp.flat c mi (bu olduğunu pek sanmıyorum).
ağbey ben sen uzun vadeli portföy falan deyince alıp yatcan sandım 1ay falan.3 gün geçti bütün malı gömdün PY nin kafasına.demekki kısa vaden 5/10 dk. tick bar da olabilir :..:
yok ağbey seninle VOB tahtasında karşılaşmayalım.ama sokakta karşılaşırsak sana çay-kayfe ne istersen ısmarlarım :p
[B]p.s.[/B] sorum arada kaynamasın ağbey!
bol kazançlar,
-
750 den short açıverdim gaari!
-
[QUOTE=7410;99516]aynen sn Abka..
İzliyorum sizide.O sitenin sahibi bir kaç günde bir sinyal grafiklerini yayınlıyor.Gayet iyi.Alıp kullanan kişilerde sitede yorum yapmış.Onlar da olumlu.
Ama gel gelelim anlık kullanmak bambaşka...[/QUOTE]
Başka bir sinyal sistemini satan kişi de kendisini sitenin sahibini tanıyan biri olarak tanıtıp siteyi savunmuştu. O sitede yazan kişilerin gerçekten müşterisi olup olmadığını bilemeyiz. Forex firmalarında ev hosting firmalarında çok rastladım. Adamalr kendi ekibinden birilerini forumalra üye yapıp kendilerini övdürüyor. Bu sebeple sorunsuz diye aldığım bir hosting paketinde çekemdiğim sıkıntı kalmadı. Ben hosting hesabını kapatıp yurtdışı bir firmaya geçtikten iki ay sonra da ffirmanın dolandırıcı olduğu olduğu serverların resetlendiği ve içinde barındırılan sitelerin kapatıldığını öğrendim. Yedekelri olanalr yüklediler olmayanların emekleri boşa gitti. Düşünsenize voborsanın yedeği olmadığını ve serverın silindiğini. Tmaamen baştan başlamk durumunda kalınacaktı. Bu yazımdan o firmanın dolandırıcı olduğu anlamı çıkartılmasın ama fake üyelerle yazılan mesajlar da olaiblme ihtimalini göz ardı etmemek lazım. Ben müdahale edilemden olumlu olumsuz tüm müşteri yorumlarını içeren platformaları daha çok severim. Olumsuz görüşe firmanın vereceği cevap ve üslup da önemlidir.
O programda dikkatimi çeken bir şey vardı o sinyallerde Close değeri kullanmıyor sanırım. Çünkü bir sinyalde sert aşağı çubuk vardı ama sinyal açılış civarından geldi sistem sinyal üretti şeklinde bir açıklama vardı. Closelu sinyaleri yakalamak zor iken Open olan sinyalleri teoriye ne ölçüde dökebiliriz. Örneğin sabah açılışları bugün en düşük 31450 görünüyor. Program sinyal verse 31450den işlem yapabilecek var mı aranızda? 09:15:01de o fiyat görülüyor. Matriks bunu algılayacak işleyecek alarm verecek. Siz alarmı duyup hesbaınzıa girip pozsiyon açacaksınız. Güniçi barlar yakalanabilir ama sabah boşlukalrda gelen sinyali yakalama ihtimali %5 bile değil.
-
[quote=abka;99520][COLOR=red]buy:[/COLOR]
[COLOR=red]Alert(TroughBars(1,L,3)=0,0) [/COLOR]
[COLOR=red]sell:[/COLOR]
[COLOR=red]Alert(PeakBars(1,H,3)=0,0)[/COLOR]
mesela bu sistem dehset bir sistem..
hemde 5 yıllık testi daima artan egri..herzaman en diplerden alır,en tepelerden satar..ama oklar sonradan oluşur:)r[/quote]
Devamlı yer değiştirir sinyal.:..::..: