-
[quote=abka;99520][COLOR=red]buy:[/COLOR]
[COLOR=red]Alert(TroughBars(1,L,3)=0,0) [/COLOR]
[COLOR=red]sell:[/COLOR]
[COLOR=red]Alert(PeakBars(1,H,3)=0,0)[/COLOR]
mesela bu sistem dehset bir sistem..
hemde 5 yıllık testi daima artan egri..herzaman en diplerden alır,en tepelerden satar..ama oklar sonradan oluşur:)r[/quote]
neden sonradan oluşuyor acaba? ne kadar sonra çıkıyor OK abi?
ilk kez duyuyorum böyle bişey.
-
[QUOTE=7410;99516]aynen sn Abka..
İzliyorum sizide.O sitenin sahibi bir kaç günde bir sinyal grafiklerini yayınlıyor.Gayet iyi.Alıp kullanan kişilerde sitede yorum yapmış.Onlar da olumlu.
Ama gel gelelim anlık kullanmak bambaşka...[/QUOTE]
o yorumlara pek itibar etmeyin.kendileride yapmış olabilir.
-
[quote=SEYYAH;99525]neden sonradan oluşuyor acaba? ne kadar sonra çıkıyor OK abi?
ilk kez duyuyorum böyle bişey.[/quote]
peak throught zig zag sistemler sinyal devamlı yer değiştirir.:D
-
[QUOTE=enorton;99499]Matrikste Expert Advisor kısmında [B]"eBroker'a Sinyal Gönder"[/B] diye bir kutucuk var, buna tıklayınca otomatik al sat yapıyor mu? yoksa yine işlemi bizim mi yapmamız gerekiyor?[/QUOTE]
Bu sorunun cevabını bilen var mı?
-
-
bu mudur yani?
dün DJI +500 yaptı...biz yine nal topluyoruz...kaldı ki DJI bugün yarın ciddi satışlarla karşılaşmaya başlayabilir.boru değil 6.470 ten beri yükseliyor...
biz ne yaparız böyle bişey olursa? yerimizde sayabilir miyiz? hiç sanmıyorum.
bakalım film nasıl devam edecek?
-
[quote=VOBiX;99523]Başka bir sinyal sistemini satan kişi de kendisini sitenin sahibini tanıyan biri olarak tanıtıp siteyi savunmuştu. O sitede yazan kişilerin gerçekten müşterisi olup olmadığını bilemeyiz. Forex firmalarında ev hosting firmalarında çok rastladım. Adamalr kendi ekibinden birilerini forumalra üye yapıp kendilerini övdürüyor. Bu sebeple sorunsuz diye aldığım bir hosting paketinde çekemdiğim sıkıntı kalmadı. Ben hosting hesabını kapatıp yurtdışı bir firmaya geçtikten iki ay sonra da ffirmanın dolandırıcı olduğu olduğu serverların resetlendiği ve içinde barındırılan sitelerin kapatıldığını öğrendim. Yedekelri olanalr yüklediler olmayanların emekleri boşa gitti. Düşünsenize voborsanın yedeği olmadığını ve serverın silindiğini. Tmaamen baştan başlamk durumunda kalınacaktı. Bu yazımdan o firmanın dolandırıcı olduğu anlamı çıkartılmasın ama fake üyelerle yazılan mesajlar da olaiblme ihtimalini göz ardı etmemek lazım. Ben müdahale edilemden olumlu olumsuz tüm müşteri yorumlarını içeren platformaları daha çok severim. Olumsuz görüşe firmanın vereceği cevap ve üslup da önemlidir.
O programda dikkatimi çeken bir şey vardı o sinyallerde Close değeri kullanmıyor sanırım. Çünkü bir sinyalde sert aşağı çubuk vardı ama sinyal açılış civarından geldi sistem sinyal üretti şeklinde bir açıklama vardı. Closelu sinyaleri yakalamak zor iken Open olan sinyalleri teoriye ne ölçüde dökebiliriz. Örneğin sabah açılışları bugün en düşük 31450 görünüyor. Program sinyal verse 31450den işlem yapabilecek var mı aranızda? 09:15:01de o fiyat görülüyor. Matriks bunu algılayacak işleyecek alarm verecek. Siz alarmı duyup hesbaınzıa girip pozsiyon açacaksınız. Güniçi barlar yakalanabilir ama sabah boşlukalrda gelen sinyali yakalama ihtimali %5 bile değil.[/quote]
Tecrübelerini paylaştığın için teşşekkürler sn.Vobix
-
Kısaları kapadım az evvel, şimdi uzun denemesi içindeyim, sıkıntıdan, ama öncü al sinyaline uyarak oldu bu, birazda kısa periyodların satışı göstergelerde çok aşağılarda diyerek uzun denedim:), saygılar...
-
[QUOTE=enorton;99528]Bu sorunun cevabını bilen var mı?[/QUOTE]
MAtriksim olsa dükkan senin üüü
-
[QUOTE=enorton;99517]Evet ben de sizinle aynı fikirdeyim ve imzanızı görünce içinde bulunduğumuz güçlüler dünyası aklıma geliyor ve moralim bozuluyordu. İmzanızı kaldırmanız büyük bir nezaket örneği gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum, ne kadar büyük bir insan olduğunuz buradan belli...
Ben adaletin eninde sonunda tecelli edeceğine inanırım, bu dünyada olmasada öbür dünyada mutlaka tecelli edecektir.
Tekrar teşekkürler, beni çok mahçup ettiniz. Bu forumda bu kadar saygıdeğer insanların olduğunu görmek insanı hergeçen gün daha da mutlu ediyor...[/QUOTE]
O sizin inceliğiniz sn.Enorton. +.
-
5 taklalık sistemim jort der...
emma mena mor ana sistem su yüzeyinde
-
24.03.2009 14:59:04 *hedge fon yatırımcılarının yüzde 75'i, bu yıl fonlardan net çıkış bekliyor