Galiba geceyede uzunlarla gireceğim, bu yurtdışı yükselişini biz kapandıktan sonra yapar yinede yapar gibi geliyor bana, dow en azından kapanışı fazla eksi fazla artı yapmaz diyorum...
Bizde farkı niye kapattılarki?
Printable View
Galiba geceyede uzunlarla gireceğim, bu yurtdışı yükselişini biz kapandıktan sonra yapar yinede yapar gibi geliyor bana, dow en azından kapanışı fazla eksi fazla artı yapmaz diyorum...
Bizde farkı niye kapattılarki?
[QUOTE=Ardasu;99557]açık pozisyon değişimini matrikste grafik olarak görebilir miyiz?[/QUOTE]
Vobun sitesinde günlük çizilebiliyor ama veri platformlarında çziilmiyor diye biliyorum.
Geceye flat
geceye flat..biraz dinlenicem.ama poz da klacak olsam uzun daha mantıklı gelirdi
[QUOTE=SEYYAH;99571]APSD bende mi sapıttı yoksa doğru mu?
az evvel 10.000 lerde idi şu an 1.700 lere düştü...[/QUOTE]
Geceye fit flat, içim rahatçıalr.
Güniçi pozsiyonalrını kapatılar. Krdili işlemelrin kapanması gibi.
geceye dolar long.
herkese iyi akşamlar.
kısalarla devam... yarın sabah da gap yersem 3 olacak..:)
geceye flat,iyi akşamlar
[QUOTE=jerfin;99579]kısalarla devam... yarın sabah da gap yersem 3 olacak..:)[/QUOTE]
bende kısa ..
yalnız tırsıyom bu gece..üst peryotlar alda...bizde ve yurtdışında..
bugunkü düzeltme ise hapı yuttuk demektir...
iyi çeviriyolar masayı bravo..bankamatiklerde yatmak fazla gelir direk bataklkta yatsın py
[QUOTE=mbm;99581]bende kısa ..
yalnız tırsıyom bu gece..üst peryotlar alda...bizde ve yurtdışında..
bugunkü düzeltme ise hapı yuttuk demektir...[/QUOTE]
artık yarın sabah da gap benden yana olsun.. 2 gündür sabah gapı yiyorum..:(
allahtan gaplar eskisi gibi 3-4 bin puan olmuyor.. yoksa sıfırlamıştık sermayeyi şimdiye kadar..:D
asti nin sesi soluğu çıkmadı bugün.herhalde şirketin toplantı odasına hapsettiler.küçük su dökmeye diye çıkıp 2 karalasaydın be asti :..: