geceye dolar long .. altın long .. dünün aynısı .. kaderimse çekerim .. çilemse gülerim .. hahahahhaha .. dow tahminim . 7000,01
Printable View
geceye dolar long .. altın long .. dünün aynısı .. kaderimse çekerim .. çilemse gülerim .. hahahahhaha .. dow tahminim . 7000,01
[QUOTE=jerfin;99579]kısalarla devam... yarın sabah da gap yersem 3 olacak..:)[/QUOTE]
Allahın hakkı 3 flat olsaydın iyiydi ynede cesaretinden ötürü.brv
Geceye uzunlarla kaldım, bakalım spot aslında 32700 hedefine ulaşmış oldu bugün, ama vadelide bi numara yok, sonuçta düşsede tekrar yukarı toparlar mantığıyla hareket ettim, güvencem saatliklerden itibaren alda olmamız, oda vadeli 30000 altına gelirse anca sata geçer diye görüyorum, beklentimse vadelinnde yarın spotla beraber tekrar 32700 e ulaşması yönünde, orada farkı kapatacaklar diye düşündüğümü yazmıştım, ama bakıcaz bakalım, saygılar...
[quote=jerfin;99583]artık yarın sabah da gap benden yana olsun.. 2 gündür sabah gapı yiyorum..:(
allahtan gaplar eskisi gibi 3-4 bin puan olmuyor.. yoksa sıfırlamıştık sermayeyi şimdiye kadar..:D[/quote]
benim yön duygum kayboldu biraz.şu bi kaç gün çok belirsz geldi bana gun içi bişeler aldık aldık yoksa gece zor
geceye kısa girdim..
hexen abi nerdeki acaba ..
[QUOTE=SEYYAH;99584]asti nin sesi soluğu çıkmadı bugün.herhalde şirketin toplantı odasına hapsettiler.küçük su dökmeye diye çıkıp 2 karalasaydın be asti :..:[/QUOTE]
hakikaten bugün asti hiç görünmedi ortalıkta.. kuşkurt mu kaptı acaba asti'yi..:..:
:yü:Şunu kabul etmemiz lazım yön yukarıdır çalkalamalar olacaktır sakin olmak lazım yoksa zarar çok yazılır.:confused::yü:
[QUOTE=marakes;99589]benim yön duygum kayboldu biraz.şu bi kaç gün çok belirsz geldi bana gun içi bişeler aldık aldık yoksa gece zor[/QUOTE]
aslında en güzeli geceleri flat olmak...
ben cuma günü dow eksi kapattğı halde aşırı huzursuzdum kısalarla.. sanki başıma gelecekler içime doğmuştu..:..: habire sistemleriniz ne kapattı, pozunuz ne diye sordum durdum herkese, kendimi rahatlatmak için..:)
dow, cuma gecesi %2 eksi kapattığı halde huzursuzluk had safhadaydı bende.. ama bugün acayip huzurluyum.. dow % 5 artı bile yapsa yine de rahat olurum..:) nedense 4-5 gündür üzerimdeki boğucu ruh hali bir anda yok oldu..:) bilmiyorum neden..
[quote=mbm;99581]bende kısa ..
yalnız tırsıyom bu gece..üst peryotlar alda...bizde ve yurtdışında..
bugunkü düzeltme ise hapı yuttuk demektir...[/quote]
fdow ilk fibodan yukarı döndü.
bu işin can sıkıcı (haklı çıkabileceğiniz) taraf.
bunun çok erken olması ise işin güzel tarafı...
[quote=jerfin;99595]aslında en güzeli geceleri flat olmak...
ben cuma günü dow eksi kapattğı halde aşırı huzursuzdum kısalarla.. sanki başıma gelecekler içime doğmuştu..:..: habire sistemleriniz ne kapattı, pozunuz ne diye sordum durdum herkese, kendimi rahatlatmak için..:)
dow, cuma gecesi %2 eksi kapattığı halde huzursuzluk had safhadaydı bende.. ama bugün acayip huzurluyum.. dow % 5 artı bile yapsa yine de rahat olurum..:) nedense 4-5 gündür üzerimdeki boğucu ruh hali bir anda yok oldu..:) bilmiyorum neden..[/quote]
bilinçaltında dowun 4 günlük yükselişte .okunu çıkardığını düşündüğündendir.
bugün yemyeşil kapatsa bile yarınki füçurların pamuk prensesin üvey annesinin elması kıvamında olacağını hissettiğindendir...:..:
Arkamdan konuşarak veya konuşmayarak :) meraklarını ileten herkese selam..Yokluğumun nedeni..... .............Hayır muazzam sistemi bulmuş ve pazarlamaya gitmiş değilim, Bay SAZAN ı takip de etmiyordum boş bi anını yakalayıp laptopunu kapmak için(gercekten etmiyorum:)), hırs yapıp sistem formüllerine de dalmadım.........Sadece işler yoğun..e adam 11500 YTL maaşı haketmei dimi
.lelele.lelele:D