-
[QUOTE=unlimitted;99598]bilinçaltında dowun 4 günlük yükselişte .okunu çıkardığını düşündüğündendir.
bugün yemyeşil kapatsa bile yarınki füçurların pamuk prensesin üvey annesinin elması kıvamında olacağını hissettiğindendir...:..:[/QUOTE]
belkide..:..: maliyet yükseltmek için her gapda sata sata boğazıma kadar kısaya gömüldüm.. yarın sabah da gap olursa yukarı MC yiyeceğim..:..: ama acayip huzurluyum... zıp zıp zıp..:..:
-
[QUOTE=Astatin;99599]Arkamdan konuşarak veya konuşmayarak :) meraklarını ileten herkese selam..Yokluğumun nedeni..... .............Hayır muazzam sistemi bulmuş ve pazarlamaya gitmiş değilim, Bay SAZAN ı takip de etmiyordum boş bi anını yakalayıp laptopunu kapmak için(gercekten etmiyorum:)), hırs yapıp sistem formüllerine de dalmadım.........Sadece işler yoğun..[COLOR="Red"]e adam 11500 YTL maaşı haketmei dimi[/COLOR]
.lelele.lelele:D[/QUOTE]
havanı sevsinler..:..:
-
[quote=jerfin;99602]havanı sevsinler..:..:[/quote]
.kom.kom.komşaka şaka...nerdee....
-
[quote=jerfin;99601]belkide..:..: maliyet yükseltmek için her gapda sata sata boğazıma kadar kısaya gömüldüm.. yarın sabah da gap olursa yukarı MC yiyeceğim..:..: ama acayip huzurluyum... zıp zıp zıp..:..:[/quote]
sanırım maliyet düşürmek için demek istedin yukarda.
maliyet düşürmeye çok tehlikeli bi yaklaşım olarak bakmışımdır hep.
en büyük zararlarımı maliyet düşürdüğüm zamanlar, en büyük karlarımı maliyet yüselttiğim zamanlar yazmışımdır...
ha günü zararla kapatacağım zamanlar maliyet düşürerek günü karla kapattığım olmadı mı?
oldu!...;)
-
[QUOTE=Astatin;99599]Arkamdan konuşarak veya konuşmayarak :) meraklarını ileten herkese selam..Yokluğumun nedeni..... .............Hayır muazzam sistemi bulmuş ve pazarlamaya gitmiş değilim, Bay SAZAN ı takip de etmiyordum boş bi anını yakalayıp laptopunu kapmak için(gercekten etmiyorum:)), hırs yapıp sistem formüllerine de dalmadım.........Sadece işler yoğun..e adam 11500 YTL maaşı haketmei dimi
Amma yaptın be asti, Çerez parasına çalışılırmı hiç?:p, gerçi krizde iş değiştirmekde para etmezde, sen en iyisi yorma kendini bas istifayı geç:D, bu zamanda maaşlı olmak kolay değil, krizde maaşa zamda vermezler, hiç durma hiç...
-
[quote=jerfin;99595]aslında en güzeli geceleri flat olmak...
ben cuma günü dow eksi kapattğı halde aşırı huzursuzdum kısalarla.. sanki başıma gelecekler içime doğmuştu..:..: habire sistemleriniz ne kapattı, pozunuz ne diye sordum durdum herkese, kendimi rahatlatmak için..:)
dow, cuma gecesi %2 eksi kapattığı halde huzursuzluk had safhadaydı bende.. ama bugün acayip huzurluyum.. dow % 5 artı bile yapsa yine de rahat olurum..:) nedense 4-5 gündür üzerimdeki boğucu ruh hali bir anda yok oldu..:) bilmiyorum neden..[/quote]
evt o gun de ters poz da ıdık seninle..dow a baglı olarak bızım yonumuz bellı olucak.yukarda 32500 hadı abart 33 var ama dow donerse..asagısı zaten var da var ..ızlemek cok zorluyo..cok dönüyolar..dow un durumu bı netlessn de yıne bakaırz yarına..flat olunca iyi tabi ne yapıosan senin elinde oluyo ertesi gün.ters gapı cıkarmak kolay degıl
-
[QUOTE=marakes;99606]evt o gun de ters poz da ıdık seninle..dow a baglı olarak bızım yonumuz bellı olucak.[COLOR="Red"]yukarda 32500 hadı abart 33 var ama dow donerse[/COLOR]..asagısı zaten var da var ..ızlemek cok zorluyo..cok dönüyolar..dow un durumu bı netlessn de yıne bakaırz yarına..flat olunca iyi tabi ne yapıosan senin elinde oluyo ertesi gün.ters gapı cıkarmak kolay degıl[/QUOTE]
benim histemler, bugün görülen 32.175 rakamı önümüzdeki birkaç haftanın zirvesi olarak kalacak diyor.. ama tabiki histem diyor, sistem değil..:D
şimdi haklı çıkarsam asti benim histemin peşine düşer..:..::..:
-
[quote=jerfin;99609]benim histemler, bugün görülen 32.175 rakamı önümüzdeki birkaç haftanın zirvesi olarak kalacak diyor.. ama tabiki histem diyor, sistem değil..:D
şimdi haklı çıkarsam asti benim histemin peşine düşer..:..::..:[/quote]
işte o dow a göre degısıcek..dow yukarı yaparsa dedgım hedefler yok yapmassa zaten asagı dıyorum.ama bence yön hala yukarı..
-
Matriks de 15 dk endeks 30 yakın vade grafiğinin 24 kasım 2008 den önceki verileri gelmiyor. Herkeste böyle mi acaba?
-
[QUOTE=Astatin;99599]Arkamdan konuşarak veya konuşmayarak :) meraklarını ileten herkese selam..Yokluğumun nedeni..... .............Hayır muazzam sistemi bulmuş ve pazarlamaya gitmiş değilim, Bay SAZAN ı takip de etmiyordum boş bi anını yakalayıp laptopunu kapmak için(gercekten etmiyorum:)), hırs yapıp sistem formüllerine de dalmadım.........Sadece işler yoğun..e adam 1.150 YTL maaşı haketmei dimi
sen yine 1.150 tl maas alabiliyorsun ya alamayanlar napcak .lelele
-
[QUOTE=Astatin;99599]Arkamdan konuşarak veya konuşmayarak :) meraklarını ileten herkese selam..Yokluğumun nedeni..... .............Hayır muazzam sistemi bulmuş ve pazarlamaya gitmiş değilim, Bay SAZAN ı takip de etmiyordum boş bi anını yakalayıp laptopunu kapmak için(gercekten etmiyorum:)), hırs yapıp sistem formüllerine de dalmadım.........Sadece işler yoğun..e adam 11500 YTL maaşı haketmei dimi
enorton'a da bir iş ayarlasa. Beşte bir ücrete bile çalışır.
-
[quote=VOBiX;99613]enorton'a da bir iş ayarlasa. Beşte bir ücrete bile çalışır.[/quote]
yaw şaka dedik beaahh :) enortona sistem lazım sistem