[QUOTE=enorton;99611]Matriks de 15 dk endeks 30 yakın vade grafiğinin 24 kasım 2008 den önceki verileri gelmiyor. Herkeste böyle mi acaba?[/QUOTE]
1 saatin altındaki veriler son XXX bar görünür. O yüzden herkeste öyledir.
Printable View
[QUOTE=enorton;99611]Matriks de 15 dk endeks 30 yakın vade grafiğinin 24 kasım 2008 den önceki verileri gelmiyor. Herkeste böyle mi acaba?[/QUOTE]
1 saatin altındaki veriler son XXX bar görünür. O yüzden herkeste öyledir.
[QUOTE=unlimitted;99604]sanırım maliyet düşürmek için demek istedin yukarda.
maliyet düşürmeye çok tehlikeli bi yaklaşım olarak bakmışımdır hep.
en büyük zararlarımı maliyet düşürdüğüm zamanlar, en büyük karlarımı maliyet yüselttiğim zamanlar yazmışımdır...
ha günü zararla kapatacağım zamanlar maliyet düşürerek günü karla kapattığım olmadı mı?
oldu!...;)[/QUOTE]
Maliyet yükseltmek dediği doğru. Çünkü kısa pozisyonda. 30,000den 10 kısa açtı diyelim 10 kısanın maliyeti 30,000 olur. 31,000den de 10 kısa açarsa 20 kısası olur bu sefer maliyeti (30,000*10+31,000*10)/20=30,500 olur. Maliyeti 30,000den 30,500e yükselmiş olur.
Ağı saldım bilin bakalım neyi bekliyorum
ilgili forumdan [B]sn.DEVİR[/B]'in in dünkü yazısı bende az önce farkettim.vakti zamanında yazılarını ilk okuduğumda bu adam neler saçmalıyor yaw demiştim.hehehe cehalet işte...hey gidi günler...
bakalım benim favori sayımda bir ED ile sonlanması idi bu büyük düşüşün.gerçekten olacak mı? yoksa boşa mı bekliyoruz?
haftaya rengini belli edecek piyasa...
.......İMKB uzun vadeli düşüşün son bacağını bana göre[B] ending diagonal ve (failed 5)[/B] yaparak tamamlayacak. Aşağı 5 her an başlayabilir. Hatta aşağı savrulacak. 8-10 gün önce analiz yapmıştım, işyerinde kaldı. Biraz bayatlamış olsa da güncelleyecek vakit bulamayabilirim. Mevcut olanı yarın koyarım.
.........VOB'da ise daha aşağılardan almak için uzun pozisyonların kapatılması gerektiğini düşünüyorum.
iş mi sistemmi :)
[QUOTE=Astatin;99620]iş mi sistemmi :)[/QUOTE]
İş yawf. Sistemlerle uğraşmaya devam Ağustosa kadar.
sn.HeLLim,
forumun eski hali daha güzeldi sanki.bu herşeyin ortalanarak sayfada görünmesi olayı pek estetik olmadı gibi.forum ana sayfada topicler dağınık görünüyor mesela.kendi profilimize girdiğimizde görüntü dağınık görünüyor.
ama tabii forum sizin keyif sizin.bir üye olarak sadece kendi fikirlerimi özgürce beyan ediyorum.demokrasi bu olsa gerek :..:
[quote=SEYYAH;99623]sn.HeLLim,
forumun eski hali daha güzeldi sanki.bu herşeyin ortalanarak sayfada görünmesi olayı pek estetik olmadı gibi.forum ana sayfada topicler dağınık görünüyor mesela.kendi profilimize girdiğimizde görüntü dağınık görünüyor.
ama tabii forum sizin keyif sizin.bir üye olarak sadece kendi fikirlerimi özgürce beyan ediyorum.demokrasi bu olsa gerek :..:[/quote]
vahşi batıda olsan 10 yıl sürgün yemiştin..ama dediklerine katılıyorum:)))
[QUOTE=Astatin;99624]vahşi batıda olsan 10 yıl sürgün yemiştin..ama dediklerine katılıyorum:)))[/QUOTE]
"Herkese hizmet vermek zorunda değiliz." Dışınyaaa... .dng
Sayın HeLLiM,
Ben de zam istiyorum. Özel mesaj kutumdaki 50 mesaj limiti az geliyor. 250 yapabilir miyiz? :D
[quote=Astatin;99617]Ağı saldım bilin bakalım neyi bekliyorum[/quote]
Yem mi far purada yohusam. Gluk gluk.