[URL="http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211.html"][B]Metastock Öğreniyoruz[/B][/URL] konusuna beklerim. Giriş 5TL! Çıkış 995TL! .dng
Printable View
[URL="http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211.html"][B]Metastock Öğreniyoruz[/B][/URL] konusuna beklerim. Giriş 5TL! Çıkış 995TL! .dng
[quote=sazan;99627]Yem mi far purada yohusam. Gluk gluk.[/quote]
:..::..: estağfurullah, yem sizde...attıtrıverin yeni bir formül yada dünkü üzerinde bazı iyileştirme ipuçları..bakın nasıl ortalık "sazan" kaynamaya başlıyor bir anda:))) selam bu arada
[QUOTE=Astatin;99624]vahşi batıda olsan 10 yıl sürgün yemiştin..ama dediklerine katılıyorum:)))[/QUOTE]
rintintine demokrasi demiştimde o zaman git demokratik yerde yaz demişti.dejavuuu bu olsa gerek
Yahu ben beceremiyorum... Biri HEXEN Geri Dönsün topiği açsın..Nerdedir,tanıyan bilen var mıdır? Bir haber bir ses :(
[QUOTE=VOBiX;99629][URL="http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211.html"][B]Metastock Öğreniyoruz[/B][/URL] konusuna beklerim. Giriş 5TL! Çıkış 995TL! .dng[/QUOTE]
Giriş Çıkış beleş yawf. Paralı dedik diye midir nedir? Kimse gelmemiş :confused:
[quote=Astatin;99632]:..::..: estağfurullah, yem sizde...attıtrıverin yeni bir formül yada dünkü üzerinde bazı iyileştirme ipuçları..bakın nasıl ortalık "sazan" kaynamaya başlıyor bir anda:))) selam bu arada[/quote]
Geceleri kızım tüm zamanımı aldığı için giremiyorum. Ama 2 gecedir top annesinde , ders çalışıyorlar ben de rahatım. Bundan sonra da giremem herhalde.
Haber sizde. Verdiğim formulde iyileşme yapan oldu mu ? Yok mu. Dembeller. Hem para istiyoruz, hem de çalışmıyoruz hı. Uzat elini bakim cocugum. Al şu kızılcık zopasını yede dembellik ne gör bakalım.
Gerçekten kimse kafa yormadımı yahu. 60 dk'lıkta yada düzgün bir modifikasyonla 5 dk'lıkta verdiğimi yenebilecek bir sistem ben bilmiyorum.
[quote=sazan;99639]Geceleri kızım tüm zamanımı aldığı için giremiyorum. Ama 2 gecedir top annesinde , ders çalışıyorlar ben de rahatım. Bundan sonra da giremem herhalde.
Haber sizde. Verdiğim formulde iyileşme yapan oldu mu ? Yok mu. Dembeller. Hem para istiyoruz, hem de çalışmıyoruz hı. Uzat elini bakim cocugum. Al şu kızılcık zopasını yede dembellik ne gör bakalım.
Gerçekten kimse kafa yormadımı yahu. 60 dk'lıkta yada düzgün bir modifikasyonla 5 dk'lıkta verdiğimi yenebilecek bir sistem ben bilmiyorum.[/quote]
yahu valla gece elektrikler kesti...gündüzde müşteri ziyaretine :..:gitmiştim...eve daha yeni geldim... ama mesajlarını tek tek gözden geçirdim.. en azında bir soruma yanıt vermişsin..mevcudun parametreleri ile mi oynamak yoksa indikatör koşullarımı eklemek doğru yolmudur soruma "bendekinde 1-2 satır daha var diyerek" dolaylı yanır vermiş oldun...yetiştircem söz...ayrıca SEYYAH gürültü yaptı, jerfin bütün gün moda dergileri okudu, FX ci KAŞ da dalış yapıyormuş, dün jeerfin i yolda görmüşler kolunda da biri varmış:..:
[QUOTE=Astatin;99643]yahu valla gece elektrikler kesti...gündüzde müşteri ziyaretine :..:gitmiştim...eve daha yeni geldim... ama mesajlarını tek tek gözden geçirdim.. en azında bir soruma yanıt vermişsin..mevcudun parametreleri ile mi oynamak yoksa indikatör koşullarımı eklemek doğru yolmudur soruma "bendekinde 1-2 satır daha var diyerek" dolaylı yanır vermiş oldun...yetiştircem söz...ayrıca SEYYAH gürültü yaptı, jerfin bütün gün moda dergileri okudu, FX ci KAŞ da dalış yapıyormuş, [COLOR="Red"]dün jeerfin i yolda görmüşler kolunda da biri varmış[/COLOR]:..:[/QUOTE]
napim vob'da bu gidişle paramı sıfırlayacağım, dedim bari kendime zengin bir koca bulayım..:..: hem sistemden daha garantili para musluğu..:..:
bende matrix yada metastock olsa ohoo gece sabaha kadar uyumaz yine sistemi geliştirmeye çalışırdım..
sazan hocam, basın sıfırı bu tembel teneke öğrencilere..:..:
[QUOTE=jerfin;99648]bende matrix yada metastock olsa ohoo gece sabaha kadar uyumaz yine sistemi geliştirmeye çalışırdım..
sazan hocam, basın sıfırı bu tembel teneke öğrencilere..:..:[/QUOTE]
Senin niyetin varsa MS 10.1 Pro ayarlarız bi tane.
yahu benim hayalet casperim cırcırım nerelerde.. birkaç gündür kayıplarda yine..:(
cır cır cır... tık tık tık..:..:
[QUOTE=VOBiX;99649]Senin niyetin varsa MS 10.1 Pro ayarlarız bi tane.[/QUOTE]
hem ayarlamaya, hem öğretmeye var mısın o zaman..:)