[QUOTE=jerfin;99651]hem ayarlamaya, hem öğretmeye var mısın o zaman..:)[/QUOTE]
Ben de çok bilmiyorum [URL="http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211.html"][B]Metastock Öğreniyoruz[/B][/URL] konusunda beraber öğreneceğiz.
Printable View
[QUOTE=jerfin;99651]hem ayarlamaya, hem öğretmeye var mısın o zaman..:)[/QUOTE]
Ben de çok bilmiyorum [URL="http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211.html"][B]Metastock Öğreniyoruz[/B][/URL] konusunda beraber öğreneceğiz.
[QUOTE=VOBiX;99613]enorton'a da bir iş ayarlasa. Beşte bir ücrete bile çalışır.[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;99614]yaw şaka dedik beaahh :) enortona sistem lazım sistem[/QUOTE]
Valla sistem de lazım iş de, ikisi de yok şuanda... :( İkisinden birine de razıyım ama sistem olsa daha iyi olur... :D
[quote=Astatin;99643]...[B]ayrıca SEYYAH gürültü yaptı...[/B][/quote]
ben yavrı bir gutup ayısıyım bikerem benim gürültüm çıkmaz :..:
[QUOTE=sazan;99639]
Haber sizde. Verdiğim formulde iyileşme yapan oldu mu ? Yok mu. Dembeller. Hem para istiyoruz, hem de çalışmıyoruz hı. Uzat elini bakim cocugum. Al şu kızılcık zopasını yede dembellik ne gör bakalım.
Gerçekten kimse kafa yormadımı yahu. 60 dk'lıkta yada düzgün bir modifikasyonla 5 dk'lıkta verdiğimi yenebilecek bir sistem ben bilmiyorum.[/QUOTE]
Valla ben uğraştım ama yapamadım hocam, ama çalışıyorum. :) Hatalı sinyalleri inceleyip elemine etmeye çalıştım, bir sürü indikatör falan denedim ama bir iyileşme sağlayamadım. Bu gidişle sağlayacağımı da sanmıyorum. Benim daha bir fırın ekmek yemem lazım... :)
[quote=sazan;99639]Geceleri kızım tüm zamanımı aldığı için giremiyorum. Ama 2 gecedir top annesinde , ders çalışıyorlar ben de rahatım. Bundan sonra da giremem herhalde.
Haber sizde. Verdiğim formulde iyileşme yapan oldu mu ? Yok mu. Dembeller. Hem para istiyoruz, hem de çalışmıyoruz hı. Uzat elini bakim cocugum. Al şu kızılcık zopasını yede dembellik ne gör bakalım.
Gerçekten kimse kafa yormadımı yahu. 60 dk'lıkta yada düzgün bir modifikasyonla 5 dk'lıkta verdiğimi yenebilecek bir sistem ben bilmiyorum.[/quote]
ikinci resim sonuçları sizinkidir. testler 60 min için
dow kuyruğu dik tutmaya çalışıyor ama SPX tutamıyor
[quote=SEYYAH;99669]dow kuyruğu dik tutmaya çalışıyor ama SPX tutamıyor[/quote]
+500 dowa 500 puan dediydin yarın 4 kadememi açılış gapı .lelele
25 mart dönüş için muhteşem bir gün olacak.. tebrikler sn.mozkan, tarihte nokta atışı yaptınız....brv
bir sonraki tarih belli mi diye sorsam..:)
bugün 2 trilyon hacim oldu spotta.. dönüş için muhteşem bir hacim.. ve sata sata aşağı inerek yaptılar bu hacimi.. çünkü gap ile direk yukarı açtıktan sonra tüm artıyı bitirdik böyle muhteşem bir hacimle... zaten hacmin yüksekliğini ve tüm artıyı bitirmemizi gördükten sonra dedim yaslan arkana kısalarla jerfin, bu çıkış buraya kadarmış..:..:
kapanışa yakın satışlar hızlandı dow da.
nasdaq ve sp dow a nazaran daha kötü performans sergiledi gün boyu..
[quote=jerfin;99671]25 mart dönüş için muhteşem bir gün olacak.. tebrikler sn.mozkan, tarihte nokta atışı yaptınız....brv
bir sonraki tarih belli mi diye sorsam..:)
bugün 2 trilyon hacim oldu spotta.. dönüş için muhteşem bir hacim.. ve sata sata aşağı inerek yaptılar bu hacimi.. çünkü gap ile direk yukarı açtıktan sonra tüm artıyı bitirdik böyle muhteşem bir hacimle... zaten hacmin yüksekliğini ve tüm artıyı bitirmemizi gördükten sonra dedim yaslan arkana kısalarla jerfin, bu çıkış buraya kadarmış..:..:[/quote]
bellidir ama kimseyi ürkütmemek için söylemeyeceğim şimdiden, yaklaştığımızda size söz yazcağım foruma:..:
[quote=mozkan;99670]+500 dowa 500 puan dediydin yarın 4 kadememi açılış gapı .lelele[/quote]
bildim ama bugünkü açılışı biledim mi :cool:
ben bilmiom ben ED v istiyom.bunuda bilecem galiba :D
[quote=SEYYAH;99674]bildim ama bugünkü açılışı biledim mi :cool:
ben bilmiom ben ED v istiyom.bunuda bilecem galiba :D[/quote]
ne yapacan ED yi, 75.700 den başlayan düşüşün tamamı itkisel değil diyeyim sen anlayacağını anla:..: