-
[quote=marakes;99738]ak ve iş vadeli dolar a alıcı olarak teşrif etmiş..[/quote]
ben 1,6850ten kapattım dolar longlarını.
bana şov mahiyetli bi gösteri gibi geldi ikisi kol kola.
gelin gelin biz kapatıyoruz şortları şovu.
bu kadar göstere göstere yapmalarından huylandım.
-
[quote=unlimitted;99744]ben 1,6850ten kapattım dolar longlarını.
bu kadar göstere göstere yapmalarından huylandım.[/quote]
muhtemelen senin için yapmışlardır:)takipçisisin ikisinin ne de olsa
-
[QUOTE=unlimitted;99744]ben 1,6850ten kapattım dolar longlarını.
bu kadar göstere göstere yapmalarından huylandım.[/QUOTE]
İş Endekstedeki shortları kapatıp uzuna geçtiğinde fiyat 30,000lerdeydi.
-
Sabahki açılış boşluğu kapandı.
-
[quote=VOBiX;99746]İş Endekstedeki shortları kapatıp uzuna geçtiğinde fiyat 30,000lerdeydi.[/quote]
ben bu short cover işini cuma+pazartesi yapacak diye düşünüyorum.
bugün shortcover için erken bence.
izleyip göreceğiz...
-
[QUOTE=marakes;99741]sevgili vobix nedeni ne belli mi ..yanı kriz falan mı yoksa kurumun bi kusuru mu var acaba[/QUOTE]
Krizdendir herhalde. Geçici olarak durmuş. Bunlar spkdan aldıkları lisanslara vs ücret ödüyorlar.
[COLOR="Blue"]Sermaye Piyasası Kanunu m. 46/h’de “malî durumun taahhütlerini karşılayamayacak kadar zayıflamış olması”[/COLOR]
-
Dün yükselmeyen piyasa bugün neden yükselir?? Tabi bu soruyu DAX a da sormak lazım...
-
[quote=enorton;99750]Dün yükselmeyen piyasa bugün neden yükselir?? Tabi bu soruyu DAX a da sormak lazım...[/quote]
Yön yukarıda onadndır.:o
-
kısacıları korkutmak gibi olmasın ama, 5'liklerde dibi çok da yuvarlak olmayan bi fincan oluşmak üzere.
32.100den 32.000'e doğru kulpu oluşturacak ufak bi gerileme, akabinde 32.500 ile short stoplosslarını oluşturacak kulp!
oradan da unlimitted endeks cortlar! (senkronize olarak da dolar long olabülü)
-
Merhaba arkadaşlar,
Yazdıklarımdan sonra toplantılar silsilerine girdim ve ancak şu arada eski bir kaç sayfaya baktım. Bu arada bazı şeyleri yanlış anlaşılmış hemen düzelteyim.
Kimseye kızgın değilim. Kimse beni üzmedi. Kimse ne topiğe ne özelime beni rahatsız edecek bir şey yazmadı. Bilakis, bu forumdaki arkadaşlıklardan, kişilerin diğerlerine nazik davranışından ve kırıcılıktan uzak olmasından da çok memnunum.
Sabah yazdıklarımı yazarken kimseyi de eleştirmedim.
Kahretsin yine toplantı zamanı.
Bu arada uzun vadeli portföye tekrar Pasif emirle 31.55'den tekrar Long yaptık.
-
Yanlış toplantı alarmı.
60 dk'lık grafik ve VOB. (iv). dalga tamamlanmadı ise düşüş hedefi 31.3. Bu nedenle dün belirttiğim 31.5 civarı tekrar Uzun vadeli portföye longladık. (Shortları kapatarak). 31.3'a düşüş olsa da olmasa da beklentim :
(iii) ile gösterilen tepenin aşılması ve sonrasında tekrar şu anki fiyat seviyelerinin 31.8 görülmesi. Bu nedenle (iii) tepesi aşılırsa yada yaklaşılırsa, stop loss'u fiyata ciddi miktarda yaklaştırmak iyidir.
Fiyat yükselmek yerine düşerse, 31.3 civarı extra long pozisyonlar açarım. bu noktadan sonra tüm long pozisyonlar için stop loss 30.9 altıdır.
Tabi söylediklerimin hepsi benim için geçerli. Kişisel fikrim.
[URL="http://img49.imageshack.us/my.php?image=vob60.png"][IMG]http://img49.imageshack.us/img49/2016/vob60.png[/IMG][/URL]
-
bugun hıc dısarıyı takmıyoruz gibi duruyo bireyseliz