-
[QUOTE=SEYYAH;99769]yahu bu FTSE ne garip borsa.kimsenin salladığı yok bunları.ne düşerken ne çıkarken kimseye yön vermiyorlar.en basiti biz mesela FTSE bakmıyoruz DAX bakıyoruz.
güya londra'da avrupa finans piyasalarının kalbi.de get işine...[/QUOTE]
Duygusal değil mantıklı yatırımcılar iş başında o zaman. :..:
-
[quote=haguan;99771]Alttan ikinci kanal çizgisinden mi bahsettiniz sn unlimitted
Grafiği fazla boyamadan biraz daha yakınlaştırdım.
[/quote]
bahsettiğim yer, çizdiğiniz yeni yükselen kanalın alt çizgisini çizerken aldığınız teğet noktası.
dip nokta 6.511 cıvarından başlıyor, yükseliş çizgisinin grafiğe 2. teğet noktası 7.217 diye görüyorum.
yanlış olabilirim, yükselen kanalın genişliğinin biraz fazla olmasının sebebi benim bilmediğim başka bir parametreden mi kaynaklanıyor diye merak ettiğimden sordum.
-
nooluyor orda nooluyor orda????
daksi kız ne yapıyor?
asti olsa şindi hayvana benziiirler derdi :p
-
Devlet Su İşleri ara ara baraj kapaklarını açıyor.
-
dsi ters poz alma huyundan vazgeçti mi acaba..
-
[quote=unlimitted;99774]bahsettiğim yer, çizdiğiniz yeni yükselen kanalın alt çizgisini çizerken aldığınız teğet noktası.
dip nokta 6.511 cıvarından başlıyor, yükseliş çizgisinin grafiğe 2. teğet noktası 7.217 diye görüyorum.
yanlış olabilirim, yükselen kanalın genişliğinin biraz fazla olmasının sebebi benim bilmediğim başka bir parametreden mi kaynaklanıyor diye merak ettiğimden sordum.[/quote]
Buradan bahsediyorsunuz sanırım.Biraz daha yakınlaştırdım..
[IMG]http://i44.tinypic.com/ztace1.png[/IMG]
-
675 de soltarafa balya balya alış yerleştirdi ağalar hadi satabilirseniz satın diye...yada bizim gibilere göz dağı :) aman ha shortlamayın yada longda kalın diye ...bakalım galibi kim çıkacak
-
4140 altına gelirse dax daki hareket hızlanabilir
-
[QUOTE=marakes;99777]dsi ters poz alma huyundan vazgeçti mi acaba..[/QUOTE]
Artık kendi kurumsal portföyüne işlem açmıyor sadece müşterilerien işlem açıyor diye biliyorum.
-
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;99779]675 de soltarafa balya balya alış yerleştirdi ağalar hadi satabilirseniz satın diye...yada bizim gibilere göz dağı :) aman ha shortlamayın yada longda kalın diye ...bakalım galibi kim çıkacak[/QUOTE]
Bugün de artı kapanırsak yarın %99 eksi kapanırız.
-
[quote=haguan;99778]Buradan bahsediyorsunuz sanırım.Biraz daha yakınlaştırdım..
[/quote]
doğrudur Sn Haguan.
şimdi tamamdır. ben ilk çizimde yükselen kanalın 2 çizgisi olduğunu sandım, 3 taneymiş.
ilginize teşekkürler.
-
foruma tavla, okey ve king butonları koyulsun!!!
bari 2 tavla atalım da şu can sıkıntısına bi çare olsun.
marakes, otur karşıma.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]