cikisin gucu iyice azaldi satis baslayabilir birazdan.
Printable View
cikisin gucu iyice azaldi satis baslayabilir birazdan.
[quote=Ronaldinho;32255]51400 den longlamayın diye uyarmışız daha ne yapayım şimdi.Bana ne short olandan long olandan.Hissenet forumunda 45ykbnk45 diye bir adam var.Adam cuma günü veride de önceden de shorttu.Bu adam yuppi dedi geberirken borsalar.Bugün o arkadaş 50100 maliyetli shortu ile 1000 puan içerde.[/quote]
Sn Ronaldinho, forumları karıştırıyorsunuz sanırım... Herkese kendi forumunda yanıt vermeniz ve bu iki forumu birbirine karıştırmamanızı şiddetle öneriyorum.
Biliyorsunuz ki buradaki bir sürü kişi o olumsuzluklardan yaka silktiği için buradalar...
[QUOTE=hdioxyde;32268]Sn Ronaldinho, forumları karıştırıyorsunuz sanırım... Herkese kendi forumunda yanıt vermeniz ve bu iki forumu birbirine karıştırmamanızı şiddetle öneriyorum.
Biliyorsunuz ki buradaki bir sürü kişi o olumsuzluklardan yaka silktiği için buradalar...[/QUOTE]
evet lütfen arkadaşlar sakinleşelim birlik olalım
Ya az kafa şişirmeyin al sat yapıyoruz.Akşama bakarız ya.İşinize bakın şimdi bir de hesap vermeyecem herkese tek tek.
[quote=Vob Trader;32264]ya ben hala cuma günü 49 malietle del, gibi longlayan hak menkule taktım. eleman kötü veride bile kılını kıpırdatmadı. ne işdir nasıl işdir anlamadım aq ya. bide beni hisse netten gene banladı mod. bushido sana sesleniorum. demokrasi uygula teokrasi deil. xdiscovery sende küstüm oynamıom diye kaçıcana lafının ardında dur. hasta etmeyin adamı.[/quote]
[quote=hdioxyde;32268]Sn Ronaldinho, forumları karıştırıyorsunuz sanırım... Herkese kendi forumunda yanıt vermeniz ve bu iki forumu birbirine karıştırmamanızı şiddetle öneriyorum.
Biliyorsunuz ki buradaki bir sürü kişi o olumsuzluklardan yaka silktiği için buradalar...[/quote]
Sevgili Vob Trader,
Ronaldinho'ya verdiğim yanıtı aynen sana da tekrarlamak durumundayım.
Lütfen forumları birbirine karıştırmayın. Hesabınız nerede ise orada görün...
kısa için acele edilmemeli diyor pariteler
[QUOTE=Ronaldinho;32260]Ne zaferi kardeşim biz hiç mi 1000 1500 puan görmedik yapmayın ya.Ne zafer sarhoşu olacam.Kar etmişim yarın zarar ederim.Hiç de umrumda olmaz.[/QUOTE]
burada long olan bir sen degilsin,tek para kazananda sen degilsin,bizde longuz ama efendi gibi bekliyoruz.Hisse.net kahvehanesine cevirme burayi kardesim ,mardesim agizlariyla.
[QUOTE=Ronaldinho;32270]Ya az kafa şişirmeyin al sat yapıyoruz.Akşama bakarız ya.İşinize bakın şimdi bir de hesap vermeyecem herkese tek tek.[/QUOTE]
ne lanet adammışsın sen ya.....
seninle aynı ortamı paylaşmam ben...
ya sen defolup gidersin....
yada ben bırakırım burayı....
biraz insan adam olmalı... ADAM.......
şu yazdıgına bak....
İnsanlar başarıyı ve parayı kazandıkları için büyük olmazlar. Başarıyı ve para kazanmayı hazmettikleri, kaldırdıkları için büyük ve adam gibi adam olurlar...
51200 longladım biraz
[quote=mbm;32275]ne lanet adammışsın sen ya.....
seninle aynı ortamı paylaşmam ben...
ya sen defolup gidersin....
yada ben bırakırım burayı....
biraz insan adam olmalı... ADAM.......
şu yazdıgına bak....[/quote]
Hani nerde osmancığım edebiyatı yapıyordun.Allah Allah ne oldu.
[QUOTE=Ronaldinho;32278]Hani nerde osmancığım edebiyatı yapıyordun.Allah Allah ne oldu.[/QUOTE]
adam olana o.......
ama sen ısrarla ben adam değilim...
beni adam yerine koymayın diye bas bas bagırıyorsun.....
burda birileri kazanır birileri kaybeder....
ertesi gün kazanan kaybeder kaybeden kazanır....
senin şu ettiğin lafların insanlıkla alakası yok...
ne yani şimdi yanlış yaptıgın zamandamı osmancıgım dememi seni savunmamı bekliyorsun...
51300 ortalama short ben saat 11.30 bekler. 51500 stop loss gene .
özeleştri yaparak
yönetimin harekete geçmesini beklemeden
iki üç gün kendine forum cezası ver ve
"uzaktan" kazanmaya devam et bence
bi miktar daha lond dedik.
[QUOTE=özdenil;32276]İnsanlar başarıyı ve parayı kazandıkları için büyük olmazlar. Başarıyı ve para kazanmayı hazmettikleri, kaldırdıkları için büyük ve adam gibi adam olurlar...[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
Hayatta birisine ceza vermek kadar kötü birşey yoktur. Her insan , dünyadaki en değerli insandır.Sn Ronaldinho'ya ,bana gelen yönetici bildirimlerinden dolayı 2 günlük ceza vermekten başka çare kalmamıştır.Kendi kararlarımla ceza uygulaması yapmadığımı , sizlerden gelen yönetici uyarıları ve bildirimleriyle karar verdiğimi bildirmek istiyorum.
[QUOTE=HeLLiM;32284]Hayatta birisine ceza vermek kadar kötü birşey yoktur. Her insan , dünyadaki en değerli insandır.Sn Ronaldinho'ya ,bana gelen yönetici bildirimlerinden dolayı 2 günlük ceza vermekten başka çare kalmamıştır.Kendi kararlarımla ceza uygulaması yapmadığımı , sizlerden gelen yönetici uyarıları ve bildirimleriyle karar verdiğimi bildirmek istiyorum.[/QUOTE]
siz görevinizi yaptınız.
stop loss çalıştı .
akp kapanma davasında da hiç unutmuorum 51400 lere kdr dayandık 50900 kdr salınım yaptı yavaşcana sonra gene 519oo lere çizdilerdi tablo çok benzer sanki :)
arkadaşlar bu işte yeni sayılırım, cuma günü 49500 maliyetle kısa yaptım ne dersiniz bekleyeyimmi kapatayımmı pozisyonumu çok zarar etmişim
[QUOTE=akinolukentuf;32286]stop loss çalıştı .[/QUOTE]
51000 maliyet shorts 51300 stop 51800 üstesinde yukarya potans tobo dirence.. amma 11522 üstesinde f-dow lazım yoksa düsme gelir
[QUOTE=hdioxyde;32271]Sevgili Vob Trader,
Ronaldinho'ya verdiğim yanıtı aynen sana da tekrarlamak durumundayım.
Lütfen forumları birbirine karıştırmayın. Hesabınız nerede ise orada görün...[/QUOTE]
ya usta oradaki elemanların hepsi burayı noktası noktasına takip edior banladılar beni cevabı burdan verdim sadece. bu forumda kimseye sövmedim saymadım laf etmedim. ne zarar var anlamadım yahu
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/6053/dadajn9.png[/IMG]
system 3 elemen 3 longs amma 51800 üstesinde olmasa asayasına gelme olr
[QUOTE=akinolukentuf;32280]51300 ortalama short ben saat 11.30 bekler. 51500 stop loss gene .[/QUOTE]
BeNde stopladım. Fena yaktı şortlar..
Mundarın senetleri taban olmadı hala. kEŞKE BENDE O KADAR MAL OLSA DA ZEVKLE TABANA KADAR VERSEM
[QUOTE=BULUT;32293]Bnede stopladım. Fene yaktı.
Mundarın senetleri taban olmadı hala. kEŞKE BENDE O KADAR MAL OLSA DA ZEVKLE TABANA KADAR VERSEM[/QUOTE]
zaten oda bunu istiyo :( yoksa boyle bır duruma düşmez
Düşen piyasada spot ile vob arasında 1500 puan fark vardı.
Eğer bu gün yükselen piyasa var ise neden 900 puan fark var. Bunu neye yorumlamalı?.
Cuma gününe göre vob/spot farkı çalışsa idi şu an vadeli 52100 olmalıydı en az. birde yükselen piyasadaysak?.
matriks Ms downloader kullanan arkadaşlar dji, dax ın 5dk lık verilerini alabiliyormusunuz? şu anda kullanmaya başladım daxın verilerini alamıyorum. acaba sorun bendemi yoksa program sadece bizim piyasanınmı 5dk lıklarını sağlıyor.
[QUOTE=murat_oz;32299]matriks Ms downloader kullanan arkadaşlar dji, dax ın 5dk lık verilerini alabiliyormusunuz? şu anda kullanmaya başladım daxın verilerini alamıyorum. acaba sorun bendemi yoksa program sadece bizim piyasanınmı 5dk lıklarını sağlıyor.[/QUOTE]
bende problem yok......
ms e atarken tekrar kontrol edin bence...
[quote=Vob Trader;32290]ya usta oradaki elemanların hepsi burayı noktası noktasına takip edior banladılar beni cevabı burdan verdim sadece. bu forumda kimseye sövmedim saymadım laf etmedim. ne zarar var anlamadım yahu[/quote]
Ne güzel söylemişsiniz.
Anlamadığınız zarar birinci cümlenizin içinde...
Forumdan birine sövüp saydınız demedim zaten iki platformu birbirine karıştırdığınızı söyledim.
Bunun bir sonraki aşaması yanıtladığınız kişinin gelip burada size sövmesi olabilir mesela.....
Benim bahsettiğim konu da tamamen bu. En azından kendi adıma konuşayım.
Hiç bir şekilde içinde olmadığım ve bu forumda yazmayan biri ile başka bir yerde başlamış özel tartışmanızı bu forumda okumak zorunda değilim. Siz onları boşverin bakın burada ne güzel yazıyorsunuz.
Sizi ve fikirlerinizi okuyalım...Alakasız insanlarla tartışmalarınız değil.
51350 short
ya ben bu hak menkule taktım 49 ortlama ile full longla ertesi gün 51300 le sakincene ver malı kimdir bu eleman ya bu kdr kolay nasıl ekmek verdilerkine
yukseliş surecekmı şimdi kararsızım
[QUOTE=BULUT;32298]Düşen piyasada spot ile vob arasında 1500 puan fark vardı.
Eğer bu gün yükselen piyasa var ise neden 900 puan fark var. Bunu neye yorumlamalı?.
Cuma gününe göre vob/spot farkı çalışsa idi şu an vadeli 52100 olmalıydı en az. birde yükselen piyasadaysak?.[/QUOTE]
Vob spot farkı 800 puan. Bu kadar manipüle edilir. Düşerken daha az, yükselirken daha fazla olması gerekirken, tam tersini yapıyorlar.
tecrübelerinize göre bu durum yukarı devam edermi bu hızla ?
[QUOTE=cakartalı;32310]tecrübelerinize göre bu durum yukarı devam edermi bu hızla ?[/QUOTE]
eder amma vob 51800 f.dow 11522 üstesinde lazım
[quote=cakartalı;32310]tecrübelerinize göre bu durum yukarı devam edermi bu hızla ?[/quote]
Sistem şu anda hem dow hem vob için satta al gelirse tekrar bakarız.
ben short yapmıştım 49500 sistem derki ayvayı yedin:(
sn teo yokmu cokyavan kaldi buralar bir yorum alsak sizden.