[quote=TIFIL;99792]üçüncüde ben olayım,yokmu dördüncü aranıyor..:D[/quote]
Hadi karenizi tamamlayayım ben gönüllü olarak.:)))
Printable View
[quote=TIFIL;99792]üçüncüde ben olayım,yokmu dördüncü aranıyor..:D[/quote]
Hadi karenizi tamamlayayım ben gönüllü olarak.:)))
Zanırım, birazdan yukarı gideceğiz. Ve bugün VOB artı yönde makas açmaya başlayacak.
Tamamen histemsel. Belki cebim böyle istediği için.
14,30 daki data yon belirleyecek galiba
[quote=poyraz;99797]Hadi karenizi tamamlayayım ben gönüllü olarak.:)))[/quote]
dağıt bakalım kaatları poyraz.
son geldin. :)))
dax bizim paketi begendi galiba.foreks ı takılan varmı?_
[color="darkgreen"][b] 25.03.2009 14:30:08 *abd'de şubatta dayanıklı mal siparişleri yüzde 3.4 arttı (beklenti -2.0%, önceki -5.2%) [/b][/color]
pazartesi günkü dolar yükselişinin sebebini duyan var mı?
döçe'nin alış tuşu takılı kalmış, piyasadan 250 milyon dolar çekmiş. lem bu kadar agresif alıyor bi bit yeneği var diye herkes alıma geçmiş. (ciddiyim)
çok komik ya. :D
iş yatırm fiyatsız alıs gonderıyo gene
[quote=unlimitted;99803]pazartesi günkü dolar yükselişinin sebebini duyan var mı?
döçe'nin alış tuşu takılı kalmış, piyasadan 250 milyon dolar çekmiş. lem bu kadar agresif alıyor bi bit yeneği var diye herkes alıma geçmiş. (ciddiyim)
çok komik ya. :D[/quote]
bunlar hep şakacı tipler zaten..citi deki leyla da canı sıkılıyo hadi şurdan 3000 basıyım yok olmadı burdan alıyım havasnda..sanki para degil oynadıkları.
[QUOTE=unlimitted;99803]pazartesi günkü dolar yükselişinin sebebini duyan var mı?
çok komik ya. :D[/QUOTE]
Adamlar milyon dolarla oynuyor bi klavye alamamışlar mı? .dng
[QUOTE=traderx;99213]herkese bol kazançlar sevgili arkadaşlar.
bayadır bakamıyorum yeni işim dolayısıyla voba ve piyasalara ara vermek durumunda kaldım.
sadece arada akşamları bakıyorum ilgi alanım garan ve bir kaç banka
[B]garan[/B]da 2008 yılbaşında başında 6,6 civarında başlayan düşüş 1,68 lerde durdu bu düşüş trendinin direnci bugün itibariyle [B]2,35[/B] civarından geçiyor grafik atamıyorum, açıp grafiğe bakarsanız endeksin dümeni diyebileceğimiz garan kritik bir yerde.
hepinize selamlar:)[/QUOTE]
pazartesi öğlen gibi..
bugün çarşamba 2,41 civarını görüp geri geldi fake attı namussuz,
arkadaşlar altta önemli 2 boşluk var, yani temel boş 25800-26000 önemli direnç ve dikkatinizi çekmiştir, her yükseliş satış fırsatı olarak değerlendiriliyor,
sabah artı açılış sonra satış modunda bir piyasa hayra alamet değil.
tahminim bu coşku yaklaşık 2-3 hafta devam eder 27000 e gelirmi gelmemzmi bilmem ama gelirse yüksek ihtimal o seviyeyi kırıp, paldır küldür aşağı görüp ya ikili dip yada yeni bir dip yaparız.
:dü::yü::dü::yü::yü::yü::dü::..:
Bu arada traderx [URL="http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211p3.html"]Metastock Öğreniyoruz[/URL] konusuna eklemeler yapıyor. Takip edenelrin dikkatine.