-
[quote=enorton;99832]Forex piyasalarında olduğu gibi vobda da otomatil Al Sat yapacak bir program neden yapılmaz ki? Mesela bu matriks eBroker a emir gönderiyor ama emir gerçekleştirmek için yine en son işlemi biz yapıyoruz. Ne anladım bu işten... Acaba bunun yapılmaması için yasal bir engel falan mı var?[/quote]
otomatikte ziyade foreksteki emir tipleri olsa yine yeter.
iz süren stop
kar al , zarar kes emri vs gibi
-
dsi deki zeka özürliü başladı yine
-
14:43 dax 4150
[quote=mozkan;99786]4200 üzerine atacak hazırlık yapıyor bence tabi :D[/quote]
15:42 dax 4200
meraklısına
-
Dsi basıyo diye kapattım uzunları, şimdi flat im:) saygılar...
-
[quote=marakes;99835]dsi deki zeka özürliü başladı yine[/quote]
kroyum ama para bende diyo walla bütün piyasaya kafa tuttu son 10 dakikada şaka maka...
uzuncuları fena sıkıştırdı. şimdi dow düzeltmeyi yaparsa soluğu 31.800de alırız.
-
[QUOTE=marakes;99835]dsi deki zeka özürliü başladı yine[/QUOTE]
Hani yaa, hatırı sayılır bi zarar yazdıydı bu dsi, kurumsal işlemleri bıraktıydı falan, ne olduki şimdi, müşterimi basıyo yani şimdi:confused:
-
[QUOTE=parapara;99834]otomatikte ziyade foreksteki emir tipleri olsa yine yeter.
iz süren stop
kar al , zarar kes emri vs gibi[/QUOTE]
Zarar kesi şartlı emirle yapabiliyorsunuz. İz sürdüremiyorsunuz.
KAr alı da short yaptıysanız pasif long emri, long yaptıysanız pasif short emri yazarak yapabilirsiniz.
-
[QUOTE=mozkan;99836]14:43 dax 4150
15:42 dax 4200
meraklısına[/QUOTE] 25indeki dönüş aşağıya mı yukarıya mı diyeceğim zaten 29,000den 32,000e %10 çıkmışız yuakrı dönülmüş zaten dieyeceksiniz gibi hissediyorum.
-
[quote=bull market;99839]Hani yaa, hatırı sayılır bi zarar yazdıydı bu dsi, kurumsal işlemleri bıraktıydı falan, ne olduki şimdi, müşterimi basıyo yani şimdi:confused:[/quote]
bnece bu fake hareket..daha yukarısı için.
-
[QUOTE=marakes;99835]dsi deki zeka özürliü başladı yine[/QUOTE]
Çocuğu bugün kreşe bırkamamış işe götürmüş. Şu anda kahve molasında. Çocuk girmiş devreye. Nedense kırmızı tuş hoşuna gitmiş.
-
32200 tepe olmaya aday..32100 den extra kısa açtım
-
[quote=VOBiX;99840]Zarar kesi şartlı emirle yapabiliyorsunuz. İz sürdüremiyorsunuz.
KAr alı da short yaptıysanız pasif long emri, long yaptıysanız pasif short emri yazarak yapabilirsiniz.[/quote]
AH ŞUNU BİRDE GARANTİ YAPSAYDI.
yok efendim kendi yazılımlarını kendileri yapiyormus test ediyorlarmış..