-
[quote=VOBiX;99841]25indeki dönüş aşağıya mı yukarıya mı diyeceğim zaten 29,000den 32,000e %10 çıkmışız yuakrı dönülmüş zaten dieyeceksiniz gibi hissediyorum.[/quote]
daha açık yazabilrmisiniz. mesela ben bugün 32 binden longladım bu 31500 görünce zararı kessin tamam bunu şartlı emir ile yapabiliriz peki aynı pozisyon için hem şartlı emir hemde kar al emri verebilirmiyim. 32 bin long pozisyonu 31500 den zarar kes 32500 den kar al emri .
-
[QUOTE=parapara;99846]daha açık yazabilrmisiniz. mesela ben bugün 32 binden longladım bu 31500 görünce zararı kessin tamam bunu şartlı emir ile yapabiliriz peki aynı pozisyon için hem şartlı emir hemde kar al emri verebilirmiyim. 32 bin long pozisyonu 31500 den zarar kes 32500 den kar al emri .[/QUOTE]
Tabi şöyle yapıyorsunuz. X kontrat longunuz var.
32,500e X kontrat İptale KAdar Geçerli Limitli SHORT emir gönderiyorusunuz. Bu kâr almak için. Karı alamadan stop olursanız bunu silmeyi unutmayın.
Stoploss için de Şarta Bağlı İptale KAdar Geçerli Limitli Short emri hazırlıyorsunuz. ŞArt fiyat ve emri fiyatına 31,500 yazıyorsunuz. Kar lama gerçekleşince de bunu silmeniz gerekiyor.
-
Kaç gündrü yurtdışı artıyken bu İngiltere eksi gidiyor. Moratoryum filan mı ilan edecek nedir?
-
[quote=mozkan;99836]14:43 dax 4150
15:42 dax 4200
meraklısına[/quote]
başka bişeyi daha merak ediyoruz :D
birkaç gün önce jerfin'e bişey demiştin.1-2 gün sonra tüm dünya SHORT moduna girecek gibi bişeydi.
bu düşüncende bir değişiklik var mı abi?
teşekkürler,
-
Olmaz, ben uzuna devam dedim:) şimdi uzunum, saygılar...
-
25.03.2009 16:00:09 *abd'de şubatta yeni konut satışları 337 bin(beklenti 300.000, önceki 309.000)
-
Bişeyler oluyo ama ne? dow un haline bakın, kısalar için stop seviyelerini aştık artık... durum bence sürdirek uzunlar lehine...saygılar...
-
doları dağıttılar yine marakes.
gördün mü kol kola olan güzide bankalarımızın şovunu.
alım toplamları neredeyse aynı ama biz 1,6850den indik 1,6700'a.
reklam kokan hareketler bunlar mayk!
neyse ki burnumuz iyi koku alıyo da realizasyon yaptık. :..:
-
altın zıpladı birden 900 ons a gder deyip az önce short açacaktım birden 940 lar görüldü altında çok dikkatli olmak gerek.
-
Sana kızanlar haksızlı ediyor PY :)
ne fırsatlar veriyorsun sağol varol ...Büyüksün py :)
-
Bana kalırsa hedge fonlar 2009 yılınıda esgeçmiyo ve global piyasalarda en güvenli limana, altına geçmeye devam ediyolar, önümüzdeki iki üç ay heyecanlı olacak sanırım, adrenalin isteyen piyasalara aksın:) saygılar...
-
bas py bas bidaha long layalım :)