-
dolar longlara 1,6715'ten şahsiyetleri miktarınca ilave.
endeks short için halen 32.325'i bekliyorum. zira günün zirvesi diyerekten ordan kapatıp yarın açacakları 32.050 cıvarında avlayacakları longer'lara gelgel yapmanın yolu budur netekim! :..:
nasıl senaryo!?.kom
-
Dow future
7800.. 7790 seviyesinin üzerinde seyredemezse düşüşe geçme potansiyeli olur.
[IMG]http://i39.tinypic.com/2na46l0.png[/IMG]
-
geceye uzun kalabilirim, şu an karar aşamasındayım halan, olmazsa en fazla flat zaten, kısa girmem... saygılar...
-
geceye full kısa......dowun çöküşü şerefine....
olmazsa selçuklu helvası yersiniz..benim için..... he heeee
-
valla şuan itibarı ile vob getirisinin (%olarak) üzerinde bir getiri oldu bu gün hamdolsun :)
dolayısıyla flattt kim naparsa yapsın :)
-
Dow böyle biz kapanmadan iyi artı oldumu korkmak lazım, bu kaçıncı olacak bu hafta, ama artısını akşama sıfırlarda kaparsa sabaha futurlar artı olur o sebepten bizde sabaha düşüş olur diyemiyorum, flat en mantıklısı, saygılar...
-
kademeleri şişirip duruyolar buraların her yeri direnç mi dir
-
İHA muhabiri: Herkes öldü
Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken düşen BBP helikopterinde bulunan İHA muhabiri, helikopterdeki herkesin öldüğünü söyledi.
Ajansıyla [COLOR=#cc0000]telefon[/COLOR] bağlantısı kuran muhabir İsmail Güneş yaşadığı dehşeti ağır yaralı olduğu halde anlattı. İşte muhabirin İHA ile konuşması:
[SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[B]iha.com.tr:[/B] İsmail neredesiniz?
[B]İsmail Güneş:[/B] Maraş yakınlarındayız
[B]iha.com.tr:[/B] Durumun nasıl?
[B]İsmail Güneş:[/B] Ayağım kırık, kanamam var. Helikopterde benim haricimde 6 kişi vardı.
[B]iha.com.tr:[/B] Kazada ölen var mı?
-
bence tepe yapıldı...hacim patladı...ve sürekli aynı kademeleri çalıştırdılar...
yarın görceyiz...
-
Bu Marbaş ile Gedik in bir bağlantısı var mı?
-
[quote=enorton;99893]Bu Marbaş ile Gedik in bir bağlantısı var mı?[/quote]
gedik marbaş ın çogunluk hissesinin sahibi..
-
geceye dolar long, endeks short.
bakalım naapçekler.
yukarı alın isterseniz koçlar. bende mermi bol hamdolsun. bugünler için biriktirmiştim.:..:
martın sonuna geldik dayandııııık.
2008 son çeyrek bilançoları açıklanmaya başlanacağı 5 nisandan itibaren naapçeniz çooooooook merakımı cezbediiii...