-
[QUOTE=enorton;99893]Bu Marbaş ile Gedik in bir bağlantısı var mı?[/QUOTE]
MARBAŞ MENKUL DEĞERLER A.Ş.
1990 yılında faaliyet göstermeye başlayan Marbaş Menkul Değerler A.Ş., Türkiye Sermaye Piyasalarının en köklü aracı kurumlarından biridir.
Temel amacı yatırımcı memnuniyeti sağlamak olan Marbaş Menkul Değerler, bu amacına yönelik olarak bilgi, güven ve şeffaflık prensipleri ile birikimlerini sermaye piyasalarında değerlendirmeyi tercih eden yatırımcılara hizmet vermektedir.
2004 yılında Rekabet Kurumu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun izniyle çoğunluk hissesi Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye devredilen kuruluş, Gedik Holding ve [COLOR="Red"][B]Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin bir iştiraki [/B][/COLOR]olarak daha güçlü bir yapı ile yatırımcılara hizmet vermeyi sürdürmektedir.
-
Herkeşş şort, veriler iyi, dow iyi, hersey ıyı gıderken bu şort sevdası nıye ?? Hadi herkeşş şort anladım da ben niye şort asıl bunu anlamadım, 32125-32250 arası her sevıyeden :)
-
[QUOTE=mbm;99887]geceye full kısa......dowun çöküşü şerefine....
olmazsa selçuklu helvası yersiniz..benim için..... he heeee[/QUOTE]
geceye dünkü gibi benim pozda .. altın long dolar long ..
selçuklu helvaları kriz nedeniyle .. üretime ara verdi abi fabrikayı kapattık .. ben kendim yapıyom evde .gündüzleri el arabasında satıyorum sağda solda .. .. sanada ayarlarım helva .. . hahahahahhaha :D:D:D
-
iyi akşamlar...............
-
Flat kaldımda, bu dow bugünde 7950-8000 arasına yükselemezse düzeltme geliyoooor, keşke kısamı girseydik nedir?:) piyasada keşkeler bitmez zaten ama bakalım, saygılar...
-
forumun %80 kısa veya flatsa yarın uzunlar malı götürdü demektir.
-
[quote=juliano;99905]forumun %80 kısa veya flatsa yarın uzunlar malı götürdü demektir.[/quote]
aynı mantıkla ortalık %80 dir (6 gündür) yeşilken bir yeşil daha görme ihtimali, bir kırmızı daha görme ihtimalinden azdır. :D
ha zarlar hileli, onu zati biliyoz.
hem götürsünler be hacı, boyları ne kadar uzayabilir görmüş oluruz. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
-
[QUOTE=unlimitted;99908]aynı mantıkla ortalık %80 dir (6 gündür) yeşilken bir yeşil daha görme ihtimali, bir kırmızı daha görme ihtimalinden azdır. :D
hem götürsünler be hacı, boyları ne kadar uzayabilir görmüş oluruz. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]
Yarın artı kapatma ihtimalimiz %14,28 :D
-
[QUOTE=juliano;99905]forumun %80 kısa veya flatsa yarın uzunlar malı götürdü demektir.[/QUOTE]
İnşallah.. +.+.
-
[quote=unlimitted;99908]aynı mantıkla ortalık %80 dir (6 gündür) yeşilken bir yeşil daha görme ihtimali, bir kırmızı daha görme ihtimalinden azdır. :D
hem götürsünler be hacı, boyları ne kadar uzayabilir görmüş oluruz. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
-450 puan makas var -bile açılsa fazla olmaz ama bi artı açılırsa kısalar kol bacak bırakmak zorunda kalır gibime geliyor malum önümüzde seçim var bunlar da muhakkak sonucunu biliyolardır aynı kapatma davasında olduğu gibi eğer seçimde akp güçlenerek çıkacağını biliyolarsa kısalar kol bacak kesmekten iyice kısalırlar sadce bi yorum ne bilim.
-
Akp Kapatma davasında inerken kimse inanmıyordu.
Son yukselmeye başladığı zaman da yok yaw şaka yapiyorlar dedik gene girdi kazık. son gune kadar inatla yukseldi biz inatla düzeltme bekledik.
haşim kılıç açıklama yaptı endex çoştu herşey süper olacak dedik.
pat abd de krizi de görmüş olduk ama biraz geç kaldık tekrardan buralara geldik
-
[QUOTE=juliano;99911]-450 puan makas var -bile açılsa fazla olmaz ama bi artı açılırsa kısalar kol bacak bırakmak zorunda kalır gibime geliyor malum önümüzde seçim var bunlar da muhakkak sonucunu biliyolardır aynı kapatma davasında olduğu gibi eğer seçimde akp güçlenerek çıkacağını biliyolarsa kısalar kol bacak kesmekten iyice kısalırlar sadce bi yorum ne bilim.[/QUOTE]
spot yüzde 6,5 düşer ,vadeli yüzde 5 düşer.... :D
makas falan kalmaz ortada.....
full kısayım ya.......