[quote=mbm;99914]spot yüzde 6,5 düşer ,vadeli yüzde 5 düşer.... :D
makas falan kalmaz ortada.....
full kısayım ya.......[/quote]
hayal güzelmiş
Printable View
[quote=mbm;99914]spot yüzde 6,5 düşer ,vadeli yüzde 5 düşer.... :D
makas falan kalmaz ortada.....
full kısayım ya.......[/quote]
hayal güzelmiş
[QUOTE=juliano;99915]hayal güzelmiş[/QUOTE]
evet güzeldir......
[QUOTE=juliano;99915]hayal güzelmiş[/QUOTE]
Ama o hayalin gerçekleşme ihtimali %85,72 :..:
[quote=VOBiX;99922]Ama o hayalin gerçekleşme ihtimali %85,72 :..:[/quote]
inşallah...tü tü tü tü tü :..:
[QUOTE=VOBiX;99922]Ama o hayalin gerçekleşme ihtimali %85,72 :..:[/QUOTE]
Hocam yazı tura atıyorsun 10 kere attın yazı geldi, 11. de yazı gelme ihtimali nedir? %50 dir tabiki... %85i nasıl buldunuz anlamadım...
[QUOTE=mbm;99869]32125 dende ben kısaladımm..
[B]histem[/B] dow eksi 3 eksi kapatır diyo.....he heee hee:)[/QUOTE]
yüzde 3 den aşagı olursa kabul etmem........:D:D
..............:)
[QUOTE=enorton;99924]Hocam yazı tura atıyorsun 10 kere attın yazı geldi, 11. de yazı gelme ihtimali nedir? %50 dir tabiki... %85i nasıl buldunuz anlamadım...[/QUOTE]
Yazı tura atmadım yalanlar bilimi olan İstatistiğe sığındım.
O kadar uğraşıyoruz gece gündüz.
Hem yazı tura atmak zorunda olduğumu kim söyledi. Bir torbaya 85 tane kırmızı 15 tane de yeşil top attım ve çekiyorum diyelim. Yazı turaya şartlanmayın. O iki olasılıklı bir seçim. Zar atsanız altıda bir olur. 20 değişik renkli topu torbaya atsanız 20de bir olur. Neyin olasılığını yapıyoruz ona bakmak lazım.
Bir müşterimin lafı vardır :
"Kavak ağacı değil ya bu anasını satayım, göğe kadar çıksın!"
Ağaçlar bile zaman zaman dalalrını kaybeder. Hatta ağaç dah hızlı ve kontrollü uzasın diye budanır. Daha kapanışa 70 dk var üstelik bunun sabah fdowu var. Do not demoralize...
[quote=Astatin;99926]..............:)[/quote]
fXci bittin sen bittin :p
Asti harcadı seni genç yaşta.ne kolun kaldı, ne budun ne delta kanadın :p
DEŞİFRE programının ilk kurbanı senin sistem oldu fXci :p
[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/1963/korkucinnet.png[/IMG]
İşte Fear Factor sistemi. 2008 yılında 41 kârlı 30 zararlı toplam 71 işlem yaptırmış. Brüt karı 62425 puan. Yeri gelmiş tek kalemde 8,350 puan zarar yazmış. Gel de korkma....
sp de bir üçgen oluşumu gözlemlemekteyim, 766 kırılmadıkça kısacılar fazla sevinmemeli,
[quote=VOBiX;99927]Yazı tura atmadım yalanlar bilimi olan İstatistiğe sığındım.
O kadar uğraşıyoruz gece gündüz.
Hem yazı tura atmak zorunda olduğumu kim söyledi. Bir torbaya 85 tane kırmızı 15 tane de yeşil top attım ve çekiyorum diyelim. Yazı turaya şartlanmayın. O iki olasılıklı bir seçim. Zar atsanız altıda bir olur. 20 değişik renkli topu torbaya atsanız 20de bir olur. Neyin olasılığını yapıyoruz ona bakmak lazım.
Bir müşterimin lafı vardır :
"Kavak ağacı değil ya bu anasını satayım, göğe kadar çıksın!"
Ağaçlar bile zaman zaman dalalrını kaybeder. Hatta ağaç dah hızlı ve kontrollü uzasın diye budanır. Daha kapanışa 70 dk var üstelik bunun sabah fdowu var. Do not demoralize...[/quote]
Bir şey olasılığını geçmişteki sonuçları değiştirmez. İhtimaller önemlidir. Sonuçta 2 ihtimal var, ya düşecek ya çıkacak...
[B][URL]http://www.random.org/[/URL][/B]
Yazı tura örneğini verdim çünkü orada da ihtimal 2 adet... Borsa 100 gün üst üste çıksa 101.gün yine yükselme olasılığı %50 dir. Aynen yazı tura gibi, 100 kere üst üste yazı gelsin, 101. kez yazı gelme olasılığı yine %50 dir. Bu bizim sınav sorumuzdu üniversitede ;)