Vob pastası verebilecek olan varmı?. rica ediyorum.
(Orucu bozmaz dimi pasta :) )
Printable View
Vob pastası verebilecek olan varmı?. rica ediyorum.
(Orucu bozmaz dimi pasta :) )
[QUOTE=BULUT;32315]Vob pastası verebilecek olan varmı?. rica ediyorum.
(Orucu bozmaz dimi pasta :) )[/QUOTE]
bozmaz bozmaz..
[QUOTE=BULUT;32315]Vob pastası verebilecek olan varmı?. rica ediyorum.
(Orucu bozmaz dimi pasta :) )[/QUOTE]
[IMG]http://img224.imageshack.us/img224/7785/dadauc0.png[/IMG]
[QUOTE=Vob Tüccarı;32317][IMG]http://img224.imageshack.us/img224/7785/dadauc0.png[/IMG][/QUOTE]
Teşekkürler Mordak. Teşekkürler Vob Tüccarı
Sanırım pozisyonlar yerlilerden yabancılara devrediliyor. Sanki gün içi oyun gibi geldi bana. zaman gösterecek.
Arkadaşlar, akşama dow yukarı yapar kanatindeyim, 11800 ü bile bulabilir bugünden, hedef seviyeler orası çünkü, eğer çok olumluysa aynen 11783 geçilir kapanır.
Ama bizde neler oluuur, şu olur, biz düşüş trendindeyiz, fakat yukarı bir atak olurmu olur, iyide short fırsatı olur hani, yükselirsekde spot 50000 üzerinde fazla kalamaz şeklinde düşünmeye devam, saygılar.
[QUOTE=bull market;32319]Arkadaşlar, akşama dow yukarı yapar kanatindeyim, 11800 ü bile bulabilir bugünden, hedef seviyeler orası çünkü, eğer çok olumluysa aynen 11783 geçilir kapanır.
Ama bizde neler oluuur, şu olur, biz düşüş trendindeyiz, fakat yukarı bir atak olurmu olur, iyide short fırsatı olur hani, yükselirsekde spot 50000 üzerinde fazla kalamaz şeklinde düşünmeye devam, saygılar.[/QUOTE]
amma f.dow 11522 ustesinde olmasa olmaz dikat
[QUOTE=hexen;32320]amma f.dow 11522 ustesinde olmasa olmaz dikat[/QUOTE]
Olur olur o şimdi hikaye yapıyor, dow açılsın bak gör:)
Ama tabii bu aşamada bizdeki pozisyonlar için bişey diyemiycem, flat kalınır, en fazla güniçi al sat yapılır işte, oda çıtır yapmak için, haricinde ben şu anda bikaç günlüğüne ne yukarı nede aşağı yorum yapamıyorum, saygılar.
dikat olun deyisik gun olcak
seans sonu gömçürecekler
[QUOTE=Vob Trader;32327]seans sonu gömçürecekler[/QUOTE]
Bugün artık buradan 49000 e düşürecek halleri yok ya, çok göçse bugün 50400-50500 olur, ada illaki olacak diye bişey yok bence.
sabah 450 den verdiğim yarıyı 51225 den yerine koydum...
uzunlar fulll...
hareket zamanı yakın gibi... yukarı olursa devam uzuna....
beklemedeyiz.........
Hala dow un açılışta bu olayı farklı yorumlayacağı ihtimali varmı? nede spot hisselerde işler başka oluyor, satıcılar mı ağır basacak, alıcılarmı, bir müddet tartım işi olucak heralde, saygılar.
[QUOTE=mbm;32329]sabah 450 den verdiğim yarıyı 51225 den yerine koydum...
uzunlar fulll...
hareket zamanı yakın gibi... yukarı olursa devam uzuna....
beklemedeyiz.........[/QUOTE]
Siz kolay kolay full pozisyon yapmazsınız, sinyal çok kuvvetli öttü heralde:)
[QUOTE=bull market;32331]Siz kolay kolay full pozisyon yapmazsınız, sinyal çok kuvvetli öttü heralde:)[/QUOTE]
full derken her zaman oynadıgım kontrat anlamında...
sabah yarısını verip, yarı uzun devam ediyordum...
o anlamda....şimdi kalan yarıyıda alınca yine tam oldum....
şu an aldayız..kırılmanın yönü önemli fdowda....
dow yamuk yaparmı herkes onu bekliyor....
ben yukarı devam edecegimizi düşünüyorum ama... 51000 altındada uzun taşımam....
[QUOTE=mbm;32332]full derken her zaman oynadıgım kontrat anlamında...
sabah yarısını verip, yarı uzun devam ediyordum...
o anlamda....şimdi kalan yarıyıda alınca yine tam oldum....
şu an aldayız..kırılmanın yönü önemli fdowda....
dow yamuk yaparmı herkes onu bekliyor....
ben yukarı devam edecegimizi düşünüyorum ama... 51000 altındada uzun taşımam....[/QUOTE]
Evet 51000 altında uzun taşınmaz, sonuna kadar katılıyorum size, 50350 altına sarkmadanda düşüyoruz havasına girilmez, öylede bişey işte:) saygılar.
[B]spot xu30[/B], filtre edilmiş data ile
Akşamada kel konuşacakmış saat 20:00 de, dow coştukça coşar yüksek ihtimal, %+5 kapanış bekliyorum dow dan bu akşam ama bakalım, saygılar.
[QUOTE=bull market;32328]Bugün artık buradan 49000 e düşürecek halleri yok ya, çok göçse bugün 50400-50500 olur, ada illaki olacak diye bişey yok bence.[/QUOTE]
ben orda pis alacaklar demek istedim. düşücez demek istemedim
Aslında uzuncuların çoğu flat kaldı yada terse geçti bizde, bu sebepten kısa ağırlıklı pozisyonu olan bir kitleye vob tutarda düşerse mucize gibi bişey olurdu, az miktar uzunda olmak pek bişey kaybettirmez, saygılar.
51,825 günlüklerin kopuş noktasıdır, kırıverin orayı da .lelele
[QUOTE=mozkan;32338]51,825 günlüklerin kopuş noktasıdır, kırıverin orayı da .lelele[/QUOTE]
evet sabah dediyim yer gecer ?
vob 15 dakk negative uyumsuz
2 gün sonra 10 Eylül'de "asrın deneyi" yapılacak. "Büyük Patlama" (Big Bang) teorisini doğrulayacak deney için bilim adamları uyarıyor: "Dünyayı yutabilecek mini kara delikler ortaya çıkabilir."
BÜYÜK PATLAMA BÖYLE GERÇEKLEŞECEK
Avrupa Nükleer Araştırma Örgütü'nün İsviçre'deki merkezinde yapılacak “Büyük Hadron Çarpıştırıcısı” deneyi insanoğlunun şimdiye kadar gerçekleştirdiği en önemli deney.
işte haberin linki, dünya içine çöküyor
[URL="http://http://haber.mynet.com/sayfali/bilim-egitim/Buyuk-patlamaya-2-gun-kaldi/08Eylul2008/X1220869492156/1"]http://http://haber.mynet.com/sayfali/bilim-egitim/Buyuk-patlamaya-2-gun-kaldi/08Eylul2008/X1220869492156/1[/URL]
sankodan aldığım hpleri satıom ucuza vercem ihityacı olan bana ulaşsın
11050 longlar 11570 ten flat oldu.
f.dow 11522 üstesinde amma vob yavas
cuma shorts içun zor gun
Geçtiğimiz günlerde piyasa göçerken Fannie ve Freddienin neden yükseltildiği belli oldu : Altın vuruş yapmak içinmiş. Şu anda -%80 değer kaybı ile işlem görüyorlar ikisi de.
Valla, kanımca dow akşama 11800 civarı %+5 kapanışı sonrası dow futur sabaha eksi olacak :) buda bizim yarın açılışımızı etkileyecek, buna göre yarında bu fiyatları görmekten sıkılabiliriz, saygılar.
sistems long inanım ? güven var ?
[QUOTE=hexen;32351]sistems long inanım ? güven var ?[/QUOTE]
Eminmisin?, sisteme iyi baktınmı?, son kararınmı?
[QUOTE=bull market;32352]Eminmisin?, sisteme iyi baktınmı?, son kararınmı?[/QUOTE]
3 element 3 long amma 51850 üstesinde olmasa güven yok benim
Benim de shortta takıldı kaldı nedense.
[QUOTE=hexen;32353]3 element 3 long amma 51850 üstesinde olmasa güven yok benim[/QUOTE]
Haa o zaman senin sistemde yarına uzunda bırakacak, yarın yukarı açılış var diyebiliriz, yazacaktım böyle ama dedim boşver, tam o sırada sende böyle değince seans sonunda, alışı kesip yarın sabaha açılışa ilave eder bunlar diye aklıma geldi, saygılar.
geceye yarım uzun.. şansa artık....
bugünkü karı vermeyelim... o yüzden yarım
bu dow nasıl kapatır kimse bilemez..
sistemler alda........
pis kısayım dowun %5 kapatacağını düşünmüorum anca %1 daha alırlar oda bize 500 puan yansır ama aşşa da bisürü gep var:) bu riski alıorum:)
[QUOTE=mbm;32356]geceye yarım uzun.. şansa artık....
bugünkü karı vermeyelim... o yüzden yarım
bu dow nasıl kapatır kimse bilemez..
sistemler alda........[/QUOTE]
yarım düşünürken seans bitmiş....
tam uzunda kaldık......
şansa artık....
:D
herkese geçmiş olsun,
pasta verebilecek var mı?
[QUOTE=volki76;32359]herkese geçmiş olsun,
pasta verebilecek var mı?[/QUOTE]
[IMG]http://img381.imageshack.us/img381/4573/dadamk0.png[/IMG]